Hyg med juleklip i december Kategori: Jul, Kreative projekter – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Invitér til hyggelig julekomsammen med juleklip

En hyggelig tradition er at invitere til juleklip i december. Familie og venner mødes for lave julepynt sammen, drikke glögg og spise æbleskiver. Det med glöggen går let nok, men når man så sidder foran det store bjerg af papir og karton, kan det godt knibe lidt med kreativiteten. For hvad skal man lige lave? Og er der nogen, der har en skabelon til en engel?

Juleklip, hvor alle kan være med!

Det kan være svært selv at finde på, når du sidder der med en stak farvet papir, der skal blive til julepynt. Men i de færdige hobbypakker med julepynt kan alle være med! Her er hjerterne allerede klippet ud, og der mangler ikke pludselig et ark rød karton.

Er du ikke ferm med en saks, kan du sagtens hygge med alligevel, for julepynten skal bare samles. Og der er juleklip for alle, også dem der gerne vil have lidt større kreative udfordringer, for eksempel at samle Julemandens Hus eller de smukke jule-ornamenter. Læs om alt det smukke julepynt her!

LÆS OGSÅ: Pynt op med sjov og anderledes julepynt

Juleophæng fra Vivi Gade

Vivi Gade har lavet et materialesæt med flot saml-selv-julepynt. Pakken indeholder udstansede papirark, der giver  66 ophæng. Der er både flettede hjerter og stjerner, kræmmerhuse, rosetter, ornamenter og klistermærker til dekoration. Det er let at samle julepynten efter de medfølgende vejledninger.

Køb det her hos CCHobby: Juleophæng fra Vivi Gade

juleklip

Juleophæng fra Vivi Gade, 1 pakke – 205,00 kr.

Gør-det-selv Julehygge

Det fine julehyggesæt fra Temashop indeholder 44 dele til den sødeste julepynt. Lav en parkeringsplads til julemandens rensdyr eller dekorér vinduerne med de flotte mærkater. Pakken indeholder blandt andet også farvekridt og klistermærker.

Køb det her hos Temashop: Gør-det-selv Julehygge

juleklip

Gør-det-selv Julehygge med 44 dele – 65,00 kr.

Papirstrimler med monteringssæt

Lav de smukkeste julekugler med de flotte papirstrimler. Pakken fra Vivi Gade indeholder materiale til 12 julekugler, inklusiv et monteringssæt, så du kan samle de flotte kugler. De 96 udstansede papirstykker bliver til 12 smukke ornamenter, der kan hænge på juletræet eller pynte i vinduet. Julekuglen er trykt på 2-sidet papir, så de også er smukke indefra. Klikker du på linket, finder du en video med samlevejledning.

Køb dem her hos Rito.dk: Papirstrimler med monteringssæt

juleklip

Papirstrimler med monteringssæt, 12 stk. – 49,00 kr.

LÆS OGSÅ: Fint julepynt, du selv kan lave

Materialesæt til Julemandens hus

Der er masser af julehygge, når Julemandens Hus skal samles. Pakken indeholder materialer, så I selv kan bygge det hyggelige hus til Julemanden. Der er trævægge til selve huset, møbler, juletræer, kunstig sne samt Silk Clay, så I selv kan lave de figurer, der skal bo i huset. Fås også som Polarlandskab.

Køb det her hos CCHobby: Materialesæt til Julemandens hus

julemandens hus

Materialesæt til Julemandens hus – 225,00 kr.

Flettede julehjerter med nøddeknækker-motiv

De fine julehjerter med det flotte motiv af Nøddeknækkeren er lette at samle. I pakken fra Vivi Gade får du materialer til 8 flettede julehjerter, inklusiv hanke og folie-motiver. Julehjerterne er allerede klippet ud, så de skal bare samles.

Køb dem her hos CCHobby: Flettede julehjerter med nøddeknækker-motiv

julehjerter

Flettede julehjerter med nøddeknækker-motiv, 8 stk. – 24,95 kr.

Materialesæt til klokker med indvendig pynt

Lav din egen skønne juleudstilling i de to klokker. Klokkerne er henholdsvis 10 og 12,5 centimeter, og der er plads til masser af julehygge under den høje kuppel. Med i sættet får du også en træplade med udskårne figurer, kunstig sne, glimmerlim, 2 grønne juletræer og en lille LED-lyskæde, så der kan komme julelys i den lille udstilling – husk at købe et batteri. Fås også som Ophængskugle

Køb dem her hos CCHobby: Materialesæt til klokker med indvendig pynt

juleklokker

Materialesæt til klokker med indvendig pynt – 179,95 kr.

Stjerne af papirposer, guld

Den skønne guldstjerne er lavet af foldede papirsposer – hvem skulle have troet det! I pakken får du alle de materialer, du skal bruge til at lave den flotte stjerne: klodsbundsposer med udstansede stjerner, powertape og grosgrainbånd. Den færdige stjerne måler 33 cm i diameter.

Køb den her hos CCHobby: Stjerne af papirposer, guld

juleklip

Stjerne af papirposer, guld, 1 sæt – 45,00 kr.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Læs alle de andre artikler om jul...

kærlighedskuponer

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29,95 kr. – køb dem her!

« Smykkestativ: Hold styr på halskæder, øreringe og armbånd
Kaffe-specialiteter: Italiensk Amaretto-kaffe »