jul

Alt til dig, der elsker jul!

Jul hos Lou Noire

Er du vild med jul og alt det skønne, der følger med, så er du kommet til det rigtige sted! Lou Noire og Redaktricen elsker jul, og den lille redaktion er allerede fyldt med julepynt og dåser med lækre julekager. De skønne kager bliver testet, så der kan komme artikler om julebagning, ligesom du også kan læse om, hvad man skal servere til julefrokosten.

Rundt omkring på den lille redaktion hænger også talrige julekalendere – for hvorfor nøjes med kun én? Imens Redaktricen får inspiration til årets julegaver, forbereder Lou Noire sig til en tur ud på et af de mange julemarkeder i Danmark og udlandet. Ude i det lille tekøkken er der indkøbt kakao og andre lækkerier til at lave varme vinterdrikke med, når det engang bliver tid til en lille pause. Alt i alt er det en skøn tid med masser af dejlig julestemning!

Se de skønne skabeloner til julepynt

Julepynten kan både pynte op hjemme i stuen, men egner sig også til at glæde yndlingskollegaen på kontoret med. Hvem ville ikke blive glad for at møde på arbejde, blot for at se 24 festlige nisse-misser henover skrivebordet? Lou Noire ville i hvert fald, og kattene hænger der allerede. Det skal nok blive en skøn jul med #pimpyouroffice!

katte julepynt

Læs alle de andre artikler om jul!

Hvis der er noget, du kunne tænke dig at læse om, så klik på det lyserøde link ovenfor eller lad dig inspirere af alle de skønne juleartikler her. Og så mådet godt snart blive jul!

24 Kærlighedskuponer - til ham den søde!

kærlighedskuponer