Julegaver til hende, der altid fryser Kategori: Jul, Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Fryser du på tæerne?

Eller kender du en, der altid fryser? Det er blevet tid til at tage uldsokkerne på og krybe sammen under slumretæppet. Den kolde årstid kan godt være lang – men heldigvis er der hjælp at hente til alle frossenpinde. Her kommer en lille liste over ting, der kan varme både krop og sjæl. Måske kan de også inspirere til din egen ønskeseddel:

Sipacare varmedunk Peru design

Der er ikke noget bedre end at krybe ned i en seng, der allerede er opvarmet. Den inka-mønstrede varmedunk fra Sipacare er en god ven vinteren igennem. Det er officielt slut med at ligge under dynen med tæer, der er kolde som istapper, for med varmedunken bliver tæerne hurtigt varme igen.

Køb den her: Sipacare varmedunk i Peru-design

Sipacare varmedunk Peru design – 199,95 kr.

LÆS OGSÅ: Smagfulde julegaver til te-elskeren

Elka Termodragt til kvinder

Det er svært ikke at være misundelig på de små børn, der glade tripper igennem vinterens kulde i deres varme flyverdragter. Heldigvis er flere designere i de senere år kommet med deres bud på smarte termodragter til voksne kvinder. Færdig med at fryse, når du cykler på arbejde om morgenen!
Med denne skønne termodragt fra Elka kan du både holde varmen og se smart ud samtidig. Dragten har lynlås, to lommer og rib i ærme og krave. Sæt gerne et bredt bælte til og top op med et leopard-mønstret halstørklæde for at fuldende det feminine udtryk. Fås i størrelse XS-5XL.

Køb den her: Elka termodragt til kvinder

Elka termodragt til kvinder – 480,00 kr.

Beurer fodvarmer med massage

Forestil dig at sidde i sofaen efter en lang, frostklar vinterdag. Dine tæer er iskolde – lige indtil du stikker dem ned i fodvarmeren fra Beurer. Den skønne fodvarmer har oven i købet indbygget massage, så du kan få nusset tæerne samtidig. Fodvarmeren er fremstillet i et super blødt teddyfoer, som er dejlig blødt for fødderne. Foret kan også tages af og vaskes i hånden.

Køb den her: Beurer fodvarmer med massage

fryser

Beurer fodvarmer med massage – 399,00 kr.

LÆS OGSÅ: Årets julekalender til par fra Sinful

Rygvarmer fra Sipacare

Uanset hvor meget du skruer op for radiatoren, bliver der ved med at være koldt på kontoret. Med rygvarmeren fra Sipacare, behøver du aldrig mere at fryse, imens du sidder foran computeren. Rygvarmeren har et fleksibelt bæltesystem, som næsten passer til alle stolerygge. Skal du ud til printeren, kan du også bruge den som en mobil rygvarmer ved at spænde den på som en rygsæk.

Køb den her: Sipacare Varmedunk Rygvarmer 2 Liter

fryser

Rygvarmer fra Sipacare – 279,00 kr.

Sutsko

Et par gode sutsko hjælper også altid med at holde varmen. Men hvor finder man egentlig et par sutsko, der ikke ligner, at de er købt til en gammel dame? Og finder du dem endelig, er de ofte i et syntetisk materiale, hvor fødderne begynder at koge.

Heldigvis kommer her hele to par sutsko til kvinder, der både er pæne, og som er lavet i et materiale, dine fødder vil elske. Rohde Moss Hjemmesko er en varm og dejlig blød hjemmesko fra Rohde i strikket uld. Farven har en lilla nuanche med sort top og bund. Hjemmeskoen har faste såler, der er fleksible og bløde. Den er lige til at trække på og er varmt foeret med uld.

Den klassiske hjemmesko fra Bella Moda er lige til at trække på. De er lavet i lysegrå uldfilt med rigtig uldfoer indeni, der garanterer, at du ikke fryser på tæerne. Sutskoen har bløde og fleksible gummisåler under hele bunden.

LÆS OGSÅ: Julekalender med alkohol

Snug Rug Deluxe-tæppe med ærmer

Det er skønt at sidde i sofaen med en god bog og et varmt slumretæppe. Desværre har tæppet en tendens til at glide ned, og du kan ikke både have det rundt om skuldrene og ned over fødderne samtidig. Snug Rug Deluxe-tæppet har dog løst problemet, så du ikke fryser. Tæppet har fået ærmer, så den ikke glider ned, og du kan varme benene samtidig. Fås også i rød, blå, grå og grøn.

Køb det her: Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer

fryser

Snug Rug – tæppe med indbyggede ærmer – 249,00 kr.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær ham de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – til ham der skal forkæles!

kærlighedskuponer

Læs alle de andre artikler om jul...

« Sådan laver du en god tekst til din datingprofil
Julekalenderbøger til voksne »