Julegaver til hende, der altid fryser 27. november 2018 – Kategori: Jul, Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Så er det blevet frostvejr, og det er tid til at tage uldsokkerne på og krybe sammen under slumretæppet. Den kolde årstid kan godt være lang – men heldigvis er der hjælp at hente til alle frossenpinde. Her kommer en lille liste over ting, der kan varme både krop og sjæl. Måske kan de også inspirere til din egen ønskeseddel:

Sipacare varmedunk Peru design

Der er ikke noget bedre end at krybe ned i en seng, der allerede er opvarmet. Den inka-mønstrede varmedunk fra Sipacare er en god ven vinteren igennem. Det er officielt slut med at ligge under dynen med tæer, der er kolde som istapper, for med varmedunken bliver tæerne hurtigt varme igen. Læs mere om varmedunken her: www.apopro.dk/sipacare-varmedunk-peru-design

Sipacare varmedunk Peru design – 165.00 DKK

LÆS OGSÅ: Smagfulde julegaver til te-elskeren

Elka Termodragt til kvinder

Det er svært ikke at være misundelig på de små børn, der glade tripper igennem vinterens kulde i deres varme flyverdragter. Heldigvis er flere designere i de senere år kommet med deres bud på smarte termodragter til voksne kvinder. Færdig med at fryse, når du cykler på arbejde om morgenen!

Med denne skønne termodragt fra Elka kan du både holde varmen og se smart ud samtidig. Dragten har lynlås, to lommer og rib i ærme og krave. Sæt gerne et bredt bælte til og top op med et leopard-mønstret halstørklæde for at fuldende det feminine udtryk. Fås i størrelse XS-2XL.

Læs mere om termodragten her: www.danskoutlet.dk/produkter/1991-jakker-og-overtoej/818291-elka-termodragt-dame

Elka termodragt til kvinder – 425.00 DKK

Beurer fodvarmer med massage

Forestil dig at sidde i sofaen efter en lang, frostklar vinterdag. Dine tæer er iskolde – lige indtil du stikker dem ned i fodvarmeren fra Beurer. Fodvarmeren har oven i købet indbygget massage, så du kan få nusset tæerne samtidig. Fodvarmeren er fremstillet i et super blødt teddyfoer, som er dejlig blødt for fødderne. Foret kan også tages af og vaskes i hånden. Læs mere om fodvarmeren her: www.med24.dk/personlig-pleje/wellness/massageudstyr/beurer-fodvarmer-m-massage

Beurer fodvarmer med massage – 399.00 DKK

LÆS OGSÅ: Årets julekalender til par fra Sinful

Rygvarmer fra Sipacare

Uanset hvor meget du skruer op for radiatoren, bliver der ved med at være koldt på kontoret. Med rygvarmeren fra Sipacare, behøver du aldrig mere at fryse, imens du sidder foran computeren. Rygvarmeren har et fleksibelt bæltesystem, som næsten passer til alle stolerygge. Skal du ud til printeren, kan du også bruge den som en mobil rygvarmer ved at spænde den på som en rygsæk. Læs mere om rygvarmeren her: www.apopro.dk/sipacare-varmedunk-rygvarmer-2-liter

Rygvarmer fra Sipacare – 279.00 DKK

Sutsko

Et par gode sutsko hjælper også altid med at holde varmen. Men hvor finder man egentlig et par sutsko, der ikke ligner, at de er købt til en gammel dame? Og finder du dem endelig, er de ofte i et syntetisk materiale, hvor fødderne begynder at koge.

Heldigvis kommer her hele to par sutsko til kvinder, der både er pæne, og som er lavet i et materiale, dine fødder vil elske. Rohde Moss Hjemmesko er en varm og dejlig blød hjemmesko fra Rohde i strikket uld. Farven har en lilla nuanche med sort top og bund. Hjemmeskoen har faste såler, der er fleksible og bløde. Den er lige til at trække på og er varmt foeret med uld.

Den klassiske hjemmesko fra Bella Moda er lige til at trække på. De er lavet i lysegrå uldfilt med rigtig uldfoer indeni. Sutskoen har bløde og fleksible gummisåler under hele bunden.

LÆS OGSÅ: 2018: Pakkekalender til manden – 24 gode ideer

Snug Rug Deluxe-tæppe med ærmer

Det er skønt at sidde i sofaen med en god bog og et varmt slumretæppe. Desværre har tæppet en tendens til at glide ned, og du kan ikke både have det rundt om skuldrene og ned over fødderne samtidig. Snug Rug Deluxe-tæppet har dog løst problemet. Tæppet har fået ærmer, så den ikke glider ned, og du kan varme benene samtidig. Fås også i rød, blå, grå og grøn. Læs mere om Snug Rug her: www.coolstuff.dk/Snug_Rug/1628

Snug Rug – tæppe med indbyggede ærmer – 249.00 DKK

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Læs alle de andre artikler om jul...

« 5 festkjoler til julefrokosten – alle under 350 kroner
Julekalenderbøger til voksne »