Julekalendere med slik – i luksus-udgaven! Kategori: Jul – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Luksus-julekalendere med slik

Glem de billige chokoladekalendere – her kommer luksusudgaverne af julekalendere med slik. Glæd dig til en fantastisk julerejse, når julekalenderen i år smager af delikate vingummier, flødekarameller med et tykt lag belgisk chokolade eller gourmetpopcorn! Her får du de bedste kalendere til lækkersultne voksne.

Vil du se alle de andre julekalendere, så klik her.

Karamelleriets Julekalender 2019

Karamelleriet har lavet den smukkeste og mest julede kalender til december. Fyldt med håndlavede karameller vil den rød-glitrende julekalender pynte i stuen – eller måske på kontoret. Husk at gemme den væk, hvis du tager den med på arbejde, for de populære flødekarameller kan nok friste svage sjæle. Har du en yndlingskollega, er der heldigvis to karameller bag hver låge.

Køb den her: Karamelleriets Julekalender 2019

Karamelleriets Julekalender

Karamelleriets Julekalender 2019 – 280,00 kr.

LÆS OGSÅ: Julekalender med alkohol

Summerbird Chiffoniere

Den smukke julekalender fra Summerbird er formet som en lille kommode – fyldt med de lækreste chokoladefristelser. Kalenderen indeholder blandende økologiske chokolader, og der er to stykker i hver skuffe. Igennem hele december kommer du igennem Summerbirds fristende sortiment, imens du tæller ned til jul.

Chokoladekalenderen fra Summerbird fås også i den klassiske udgave til 330,00 kr: Summerbirds Julekalender Classic 2019

Køb den her: Summerbird Chiffoniere Julekalender

Summerbird Chiffoniere Julekalender

Summerbird Chiffoniere Julekalender – 425,00 kr.

Wally and Whiz Vingummi Julekalender

Danske Wally and Whiz fremstiller luksuriøs og vegansk vingummi, som kun indeholder naturlige farver og smagsstoffer. Igen i år har den lavet denne luksuriøse julekalender med de lækreste vingummier, fri for laktose, gluten og gelatine. Kalenderen er fyldt med gourmet-vingummi i anderledes smagskombinationer, for eksempel lime med appelsin, fersken med pære og hyld med kirsebær samt et udvalg af smage fra Wally and Whiz standardsortiment. Bag hver låge gemmer der sig en lille pose med 5-6 stykker vingummi – nok til at dele… hvis du vil!

Vingummikalenderen fås i to farver: Racing Green og Burgundy.

Køb den her: Wally and Whiz Vingummi Julekalender

Wally and Whiz Vingummi Julekalender

Wally and Whiz Vingummi Julekalender – 349,00 kr.

Popcorn Julekalender med smag

Kender du en, der er vild med popcorn? I ‘Popcorn Shed Jingle Bell Pop Advent Calendar’ får du de lækreste gourmetpopcorn, der allerede er poppet og tilsmagt. Og hvilke smage: Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder, uimodståelige cheddarost-popcorn, saltkaramel og chokoladesmag og endelig de poppede Butterly Nuts med jordnøddesmør, karamel og stykker af ristede jordnødder. Glem det traditionelle juleslik og tæl ned til juleaften med en popcorn-kalender!

Køb den her: Popcorn julekalender med smag

Popcorn Julekalender med smag

Popcorn Julekalender med smag – 139,00 kr.

Julekalender Lakrids by Bülow 2019

Igen i år har Lakrids by Bülow sendt en julekalender ud, der er fyldt med det lækreste lakrids. Som altid er lakridskalenderen i et elegant design og med glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens du tæller ned til juleaften, håber vi, at dine dage fyldes med barnlig glæde – og de ting, der minder om den: lakrids og chokolade. Der er heldigvis to stykker bag hver låge!

Køb den her: Julekalender Lakrids by Bülow 2019

lakrids julekalender

Julekalender Lakrids by Bülow 2019 – 295,00 kr.

Julekalender fra Lakritsfabriken i Ramlösa

En anden lakridskalender med masser af smag kommer fra svenske Lakritsfabrikken i Ramlösa. De 24 låger indeholder sød lakrids, saltlakrids og supersalte lakridser! I alt får du 720 gram lakrids, hvor du også får lov til at smage de spændende lakridser med safran, viol og chili. En skøn julekalender til lakridselskeren, der gerne vil prøve noget nyt.

Køb den her: Julekalender fra Lakritsfabriken i Ramlösa

Julekalender fra Lakritsfabriken i Ramlösa

Julekalender fra Lakritsfabriken i Ramlösa – 329,00 kr.

NB! Priserne var gældende på datoen for indlægget. Klik venligst på linket ved julekalenderen for at finde opdaterede priser.

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

« 8 fantastiske seværdigheder i Skopje
Erotiske julekalendere til par »