Julekalendere til kæledyr Slået op i: Jul – Emner: , , , , ,

Julekalender til hund og kat

Mennesket bedste ven skal også mærke, at det er jul, så selvfølgelig skal den også have en af de mange skønne julekalendere til kæledyr! Her kan du se nogle af alle de sjove og søde julekalendere til hund og kat, der skal forkæles lidt ekstra i december. Der er både pakkekalendere med plads til hundekiks og kattesnacks, og i alle julekalendere til kæledyr kan du selv bestemme indholdet.

NB! Julekalenderne er ikke fødevaregodkendt, så læg kun indpakkede kæledyrssnacks i pakkekalenderne, så Mis og Hunni ikke får tryksværte i maven!

Nummererede æsker til pakkekalenderen – 24 stk.

Der bliver helt sikkert 24 gange jubel-vov fra hunden til julekalenderen med de fine snefnug. Julekalenderen består af 24 æsker, som du kan fylde med lækre godbidder. Æskerne, som måler ca. 5 x 5 cm, kan downloades og printes med det samme. De skal bare lige klippes ud og samles med lidt lim. Her det nemt at pakke ind, for på alle æsker er tallene fra 1-24 fortrykt. Du behøver derfor ikke også at skrive dato på de små, julede bokse.

Køb dem her: 24 juleæsker – røde med snefnug

24 kuverter til julekalender

De søde kuverter kan fyldes med kæledyrets yndlingssnacks. Når du først har klippet de 24 kuverter ud, så folder du bare langs de hvide streger. Der skal lidt lim på de skrå kanter, inden du bukker kuverten sammen – og så er den færdig! Husk at hænge kalenderen udenfor hoppe og kravlehøjde!

Du finder kuverterne her: 24 kuverter til julekalender

En julekalender i små æsker

Der bliver ekstra meget ‘miau’ i stuen, når missen først har regnet ud, hvad der gemmer sig bag de 24 bolchestribede æsker i kattekalenderen. Julekalenderen til katte kan gemme på 24 godbidder til din kat, og vil helt sikkert få din kat til at spinde!

Æskerne, som måler ca. 5 x 5 cm, kan downloades og printes med det samme. De skal bare lige klippes ud og samles med lidt lim. Her det nemt at pakke ind, for på alle æsker er tallene fra 1-24 fortrykt.

Køb dem her: 24 juleæsker – med røde & hvide striber

Vil du se alle de andre julekalendere fra Lou Noire, så klik her.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!