Julekalendere til kæledyr Kategori: Jul – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Julekalender til hund og kat

Mennesket bedste ven skal også mærke, at det er jul, så selvfølgelig skal den også have en af de mange skønne julekalendere til kæledyr! Her kan du se nogle af alle de sjove og søde julekalendere til hund og kat, der skal forkæles lidt ekstra i december. Der er både pakkekalendere med hundekiks og kattesnacks og også julekalendere til kæledyr, hvor du selv kan bestemme indholdet.

Vil du se alle julekalendere, så klik her.

Luksus julekalender til hund

Der bliver helt sikkert 24 gange jubel-vov fra hunden til julekalenderen fra Cupid & Comet. Hundejulekalenderen har 24 låger fyldt med lækre godbidder til din hund. De skønne hundesnacks har spændende smagssammensætninger som and i blommesovs, kylling i spinat og flæsk med æble. Med hundens egen julekalender er det nemt at forkæle din elskede vovse hver dag frem til juleaften!

Køb den her: Julekalender til hund fra Cupid & Comet

Julekalender til kæledyr

Cupid & Comet Julekalender til hund – 89,00 kr.

LÆS OGSÅ: Julekalender med alkohol

Godbidder fra fra Etsy

Hos Etsy finder du denne søde juletræskalender med 24 lommer. Har du ikke handlet på Etsy før, så får du en guide til at gøre gode fund og shoppe på Etsy her: Etsy – alt det, du ikke finder andre steder.

Juletræets lommer kan fyldes med kæledyrets yndlingssnacks. De søde hundekiks finder du her! Husk at hænge kalenderen udenfor hoppe og kravlehøjde! For cirka 20,00 kr. ekstra kan du få skrevet navn på kalenderen. Julekalenderen sendes fra USA, så bestil i god tid.

Køb den her: Pet Treat Tree Advent Calendar

Pet Treat Tree Julekalender til hund eller kat – cirka 140,00 kr.

Julekalender til kat

Der bliver ekstra meget ‘miau’ i stuen, når missen først har regnet ud, hvad der gemmer sig bag de 24 låger i kattekalenderen. Julekalenderen til katte fra Cupid & Comet har 24 godbidder til din kat med fire forskellige slags lækre snacks. Godbidderne smager blandt andet af laks, and og kylling, og vil helt sikkert få din kat til at spinde!

Julekalender til kæledyr

Julekalender til kat fra Cupid & Comet – 89,00 kr.

Ideer til adventskalender til hunden

Skal hunden have lidt større pakker, så får du denne søde julesweater hos Jule-sweaters.dk. Størrelserne går fra XS til XXL. Vil du hellere strikke selv, så finder du også Rito en strikkeopskrift på julesweater til hund. Her er størrelserne fra Chihuahua til Irsk Setter. Så er der ingen hunde, der behøver at fryse i december!

Køb den her: Hundejulesweater

Julesweater til hund – 99,00 kr.

NB! Priserne var gældende på datoen for indlægget. Klik venligst på linket ved julekalenderen for at finde opdaterede priser.

Læs alle de andre artikler om jul...


« Erotiske julekalendere til par
Julekalendere til kvinder »