Julekalendere til manden 2018 30. oktober 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Giv ham en julekalender, han vil elske!

Årets julekalendere er allerede i handelen, og har du en kæreste, mand eller elsker, som ville juble over at få en julekalender, så læs med her. Og hader han bare jul, så er der også en julekalender til ham!

Lav din egen pakkekalender

I BlandSelvJulekalenderen kan du helt selv bestemme, hvad julekalenderen skal indeholde. Den fine julekalender med koglemotiv gemmer på 24 låger, som du selv kan fylde. Den indre plasticbakke (som også er godkendt til fødevarer) har dybe huller af forskellige størrelse. Her er der plads til både store og små gaver.

Savner du inspiration til små kalendergaver, så har Coolstuff et stort udvalg af billige kalendergaver. Læs mere her: Gaver under 100 kr. Du finder også masser af inspiration i listen her på Lou Noire: 2018: Pakkekalender til manden – 24 gode ideer.

Indholdet i de hjemmelavede julekalendere kan dog også være andet end 24 små gaver. Tag et billede af den gave, han får den 24. december og få lavet det til et puslespil, for eksempel hos smartphoto. Læg en eller flere puslespilsbrikker i hver låge og lad ham samle puslespillet dag for dag, indtil den endelige gave afsløres juleaften.

Læs mere om julekalenderen her: www.trendyliving.dk/shop/24-laage-julekalender

Julekalender med 24 låger, Kogler

LÆS OGSÅ: På juletur i København

Smageklubbens julekalender med gin & tonic

Kender du en, der bare elsker gin? Så er gin&tonic-kalenderen lige noget for ham! Den ultimative julekalender for ham, der skal have sig én på gin-opleveren, består af 24 nummererede flasker med gin samt 24 tonicvand, der passer til. Med til julekalenderen hører også 24 kuverter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de forskellige gin. Der gives også forslag til, hvilken tonic der kan anbefales til dagens gin.

Lige nu får du “Early Bird”-rabat, og normalprisen er 2395.00 DKK. Fås også i en billigere adventskalender med 4 flasker, med priser der starter fra 329.00 DKK.

Læs om julekalenderen her: www.smageklubben.dk/shop/gaver/smagekasser/smageklubbens-julekalender-med-gin-tonic

Julekalender med gin & tonic – 2250.00 DKK (“Early Bird”-rabat lige nu!)

Sinful Julekalender 2018

Vil du gerne forkæle din elskede hele december måned, så giv ham en gave, I kan bruge sammen. Årets julekalender fra Sinful lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Den erotiske pakkekalender indeholder populære bestsellere fra Sinful, og de 24 låger gemmer på sjovt sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og de lidt mere kinky produkter til blid bondage. Nyd spændingen, når I åbner lågen sammen – og glæd hinanden hele december.

Julekalenderen kommer også med et inspirationshæfte, fyldt med eksperttips til både nybegyndere og til par, der har lidt mere erfaring. NB! Kalenderen er kun kun lavet i et begrænset antal og blev hurtigt udsolgt sidste år.

Læs mere om julekalenderen her: www.sinful.dk/sinful-julekalender

Sinful Julekalender 2018 – 795.00 DKK

Julekalender med skægolie

Elsker han sit skæg, og bliver det plejet og passet som en lille hundehvalp? Så forkæl ham med en adventskalender fyldt med skægolie! Julekalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom sort kaffe, appelsin og krydret rom!

Olien blødgør skægget og giver det både næring og en smuk glans. Desuden går den hurtigt ind i huden uden at fedte og modvirker kløe og irritation i skægbunden.

Læs mere om julekalenderen her: www.coolstuff.dk/Julekalender-med-skagolie

Julekalender med skægolie – 389.00 DKK

LÆS OGSÅ: Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd

Ulykkekager: Anti-Julekalender

Hader din kæreste julen? Kan glögg og guirlander slet ikke få smilet frem på hans ansigt? Så skal han have en Anti-julekalender, der er lige så sort som hans sjæl!

Bag de 24 låger gemmer der sig 24 kulsorte Ulykkekager med dystre, fornærmende og usle budskaber. De små meddelelser kan for eksempel lyde sådan her: “You may be ugly, but you’re also incredibly stupid” og “I hope you’ve got pets, because you haven’t got any friends”. Giv Anti-julekalenderen til en, der virkelig fortjener det. Hvis ikke glimmer og kravlenisser får ham i den sædvanlige miserable julestemning, så skal kalenderen nok gøre det!

Læs mere om julekalenderen her: www.coolstuff.dk/Ulykkekager-Anti-Julekalender

Ulykkekager Anti-Julekalender – 249.00 DKK

Adventsflaske

Der findes heldigvis også mænd, som slet ikke kan vente, til det endelig bliver jul. Glæd ham med en gave, der holder styr på dagene og samtidig giver et hyggeligt julehumør. Fyld adventsflasken med hans favoritdrik og lad ham tælle ned til jul. Flaskens side er nummereret fra 1 til 24, så det er nemt at se, at juleaften nærmer sig!

Læs mere om julekalenderen her: www.coolstuff.dk/Adventsflaske

Adventsflaske – 119.00 DKK

5 betænksomme værtindegaver – til samme pris som en buket blomster!

« Årets julekalendere til kvinder 2018
Fantastiske vinterfrakker, der ikke er sorte! »