Hvad kendetegner en mand, der ikke vil dig? Slået op i: Dating – Emner: , , , ,

Hvordan ved du, om en mand ikke vil være kæreste med dig?

Nogle gange er en mand bare lidt ude af træning i forhold til at date en dejlig kvinde. Og nogle andre mænd kan helt mangle al grundlæggende respekt for andre mennesker. Den første gruppe mænd vil dig gerne og vil sætte pris på lidt hjælp, som hvis du for eksempel siger: “Ih, hvor bliver jeg glad, når du ringer. Jeg glæder mig til at tale med dig igen.”

Den anden gruppe er udenfor pædagogisk rækkevidde, og dem skal du holde dig fra. Kunsten her er tidligt at kunne skelne de gode mænd fra de dårlige. Rigtig mange kvinder vil gøre alt for ikke at vedkende sig mænds dårlige opførsel, hvis det er en, som de virkelig er vilde med. De finder på undskyldninger for ham – imens de venter på, at det hele bliver bedre.

Kendetegn for de virkelig skidte typer

De forkerte mænd vil aldrig give dig en reel afvisning, men bare lade dig hænge lige så længe, som det tager dig at forstå, at han ikke er på. Men mænd kommunikerer skam ganske udmærket – det er faktisk ret nemt at se, om han er interesseret, når du ved, hvad du skal kigge efter.

Den lille bog om dating får du en liste over de ting, du skal holde øje med, hvis du er usikker på, om han vil være i et forhold med dig eller allermest bare er interesseret i at kende farven på din bh. Kan du krydse alt for mange af tingene af på listen, er han sandsynligvis ikke ude efter et seriøst forhold, og du er i gang med at spilde din tid, imens han dribler dig. Han har ikke tænkt sig at lave et mål, han vil bare gerne have bolden, så længe som han kan.

Du bestemmer selv spillereglerne

For at blive i sportens verden, så kan du heldigvis selv bestemme spillets regler. Sæt nogle helt klare regler op for, hvilken opførsel du vil gå med til fra en mand. Det skal ikke være nogen, du fortæller ham om, men hvis en af tingene på din liste over utilgivelig dårlig opførsel finder sted, så er det ud af vagten.

På den måde får du hurtigt sorteret ud i de mænd, der måske godt kan lide dig, men som ikke har lyst til at være din kæreste. Et par eksempler på gode regler, der er gode for dit selvværd, er for eksempel, at hvis en mand gør dig ked af det, eller hvis du oprigtigt tvivler på, om han vil noget, så er du ikke sammen med den rigtige. En god tommelfingerregel er nemlig, at hvis du er i tvivl, så er der ingen tvivl.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!