Hvad kendetegner en mand, der ikke vil være kæreste med dig? 22. august 2018 – Kategori: Mænd – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

De skidte typer – og dem, der bare er ude af træning

Nogle gange er mænd bare lidt ude af træning i forhold til at date en dejlig kvinde. Og nogle andre mænd kan helt mangle al grundlæggende respekt for andre mennesker. Den første gruppe mænd vil dig gerne og vil sætte pris på lidt hjælp, som hvis du for eksempel siger: “Ih, hvor bliver jeg glad, når du ringer. Jeg glæder mig til at tale med dig igen.”

Den anden gruppe er udenfor pædagogisk rækkevidde, og dem skal du holde dig fra. Kunsten her er tidligt at kunne skelne de gode mænd fra de dårlige. Rigtig mange kvinder vil gøre alt for ikke at vedkende sig mænds dårlige opførsel, hvis det er en, som de virkelig er vilde med. De finder på undskyldninger for ham – imens de venter på, at det hele bliver bedre.

Læs også: Tjekliste til din drømmemand – og hvorfor du skal smide den ud!

Kendetegn for de dårlige mænd

De forkerte mænd vil aldrig give dig en reel afvisning, men bare lade dig hænge lige så længe, som det tager dig at forstå, at han ikke er på. Men mænd kommunikerer skam ganske udmærket – det er faktisk ret nemt at se, om han er interesseret, når du ved, hvad du skal kigge efter.

Her får du en liste over de ting, du skal holde øje med, hvis du er usikker på, om han vil være i et forhold med dig eller allermest bare er interesseret i at kende farven på din bh.

Læs også: Det vigtigste, du skal vide om netdating

En mand er ikke synderligt interesseret i dig, hvis han…

  • Hvis han ikke ringer…
  • Hvis han aldrig spørger dig om noget, når I chatter, men lader dig køre hele samtalen…
  • Hvis han ikke prøver at gøre dig glad…
  • Hvis han kun taler om sex…
  • Hvis han ikke vil lade dig møde sine venner – eller møde dine…
  • Hvis han ikke er vild for at se dig…
  • Hvis han aflyser jeres aftaler…
  • Hvis han ikke bliver glad, når I mødes, men skynder sig videre…
  • Hvis han kan diske op med mere end én undskyldning for en aflysning: hans undulat havde brækket foden, og så ville bilen ikke starte, og da han endelig fik sat sig op på cyklen, så begyndte det at regne…

Kan du krydse alt for mange af tingene af på listen, er han sandsynligvis ikke ude efter et seriøst forhold, og du er i gang med at spilde din tid, imens han dribler dig. Han har ikke tænkt sig at lave et mål, han vil bare gerne have bolden, så længe som han kan.

Du bestemmer selv spillereglerne

For at blive i sportens verden, så kan du heldigvis selv bestemme spillets regler. Sæt nogle helt klare regler op for, hvilken opførsel du vil gå med til. Det skal ikke være nogen, du fortæller ham om, men hvis en af tingene på din liste over utilgivelig dårlig opførsel finder sted, så er det ud af vagten.

På den måde får du hurtigt sorteret ud i de mænd, der måske godt kan lide dig, men som ikke har lyst til at være din kæreste. Et par eksempler på gode regler, der er gode for dit selvværd, er for eksempel, at hvis han gør dig ked af det, eller hvis du oprigtigt tvivler på, om han vil noget, så er du ikke sammen med den rigtige.

En god tommelfingerregel er nemlig, at hvis du er i tvivl, så er der ingen tvivl. Han skal simpelthen være på. Hvis han ikke ringer, så lad være med at fortsætte med at kontakte ham. Giv ham en chance eller to for at være i dit selskab, og hvis du kun får lunkne tilbagemeldinger, så kom videre. Der er ingen grund til at spilde tid på mænd, som ikke er tiltrukket af dig – hvorfor skulle du dog det?

Læs også: Sådan siger du farvel til de dårlige mænd

Vil du på date med 30 mænd? Læs Jagten på Drømmemanden!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

 

« Læs Jagten på Drømmemanden – GRATIS!
Sådan siger du farvel til de dårlige mænd »