Konkurrence: Vind Jagten på Drømmemanden 8. juni 2018 – Kategori: Mænd – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Nu kan du vinde Jagten på Drømmemanden

Lou Noire har sat en lille konkurrence i gang, hvor DU kan vinde den nye bog “Jagten på Drømmemanden”. Alt, hvad du skal gøre, er at gå over på Lous Facebookside – klik her – og skrive om din bedste eller mest mærkværdige datingoplevelse.

Blev du inviteret på en romantisk picnic i måneskinnet, var der en der havde glemt sit Dankort – eller faldt din date simpelthen bare i søvn? Lou vil gerne høre om det hele! 🙂 Torsdag den 14. juni trækkes 3 vindere mellem de bedste historier, og 3 af de værste.

Om Jagten på Drømmemanden

Har du nogensinde tænkt på, hvad der mon var sket, hvis du havde sagt ja til at date Jeg Tager Virkelig Mange Selfies I Min Bil-manden fra Tinder, Forretningsmanden med de lidt for gode tilbud eller Din Tidligere Kollega?

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den medrivende fortælling om at møde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej igennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Følg tallene igennem labyrinten og se, hvad der sker. Er den lykkelige slutning ikke helt så lykkelig igen, kan du heldigvis også bare starte forfra og vælge noget andet. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd og forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden. Så træf dine valg med omtanke, indtil du tilsidst står foran din Drømmemand.

« Skønt Pin-up lingerie i vintage- og burlesque-stilen
En god bog til sommerferien: Sjove fortællinger om at finde Den Store Kærlighed »