Livsnyderhaven: Kulørte lamper og lyskæder til havefesten Kategori: Fest, Livsnyderhaven – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Der er fest og go’ musik – og kulørte lamper!

Skal du holde havefest, er kulørte lamper selvfølgelig et must! De kulørte lamper skaber en særlig stemning i haven, når mørket falder på. Lyskæden er perfekt til at lave feststemning til havefesten, brylluppet, konfirmationen, under havepavillonen, eller måske på altanen eller terrassen.

Alle lyskæder her i artiklen egner sig til udendørs brug og er tilpasset det danske vejr. Vil du forlænge levetiden på dem, så kan det anbefales at tage dem ind, når de ikke er i brug udenfor.

Sådan hænger du lyskæder op i haven

1. Start med at måle, hvor mange meter lyskæde, du skal bruge – samt eventuelt længden på forlængerledningen.

2. Når du køber lyskæde, så tjek en ekstra gang at den nu også egner sig til udendørs brug. Alle lyskæderne her i artiklen kan bruges i haven!

3. Start fra den rigtige ende af, nemlig den ende der er tættest på stikkontakten. Det er så ærgerligt at skulle flytte 18 meter lyskæde, når den først er sat op.

4. Skal lyskæden op i havens træer, så undgå at vikle den rundt om grenene. Fastgør i stedet lyskæden med strips og hæng den fra gren til gren som en guirlande. Du vil takke dig selv, når du næste dag slipper for at vikle den ud af grenene igen.

5. Skal lyskæden hænge langs garagetaget eller op og ned ad stolper, kan du sætte nogle små plastickroge op i hænge ledningen i denne. Strips er også din ven i denne situation.

4. Hvis du vil hænge lyskæder langs taget, kan du eventuelt overveje at installere små stål- eller plastikkroge, så de sidder med et par meters mellemrum; det gør også arbejdet nemmere næste år. Skal kæderne sidde langs tagrenden, kan du bruge klemmer eller klips.

Men dén viden kommer nu det svære: at vælge imellem alle de flotte lyskæder!

lyskæde

Solcelle-lyskæde med 20 lanterner – 99,00 DKK

Solcelle lyskæde med 20 lanterner

20 små lys i alle regnbuens farver giver en skøn stemning til havefesten. De små skærme er formet som rispapirslamper og pærerne er energibesparende LED-pærer.

Den festlige lyskæde får strøm fra et solcellepanel, så du behøver ikke at have en stikkontakt i nærheden for at få lys i haven. For at få det bedste ud af lyskæden, skal solcellepanelet sættes på et sted, hvor det udsættes for direkte sollys i dagtimerne.

Lyskæden består af en 6,5 meter vandtæt kæde.

Læs mere her: Solcelle lyskæde med 20 lanterner

lyskæde

Bright Light String LED lyskæde fra PR Home – 1.595,00 DKK

Bright Light String LED lyskæde fra PR Home

Luksus-lyskæden fra PR Home vil se flot ud i haven og på terrassen – eller på altanen hele året rundt. Her kan du lyse haven op med stil!

Den elegante lyskæde med LED-pærer i retrofarver har en samlet længde på 7,5 meter – med 2,5 meter fri ledning inden første pære.

Pærerne måler 12,5 i diameter og har en højde på 17,2 cm.

Køb den her: Bright Light String LED lyskæde fra PR Home

Multifarvet Party Lyskæde – på tilbud til 249,95 kr.

Multifarvet Party Lyskæde

Skal der være fest – så må der kulørte lamper til! Pynt op og skab en hyggelig stemning i haveteltet, på altanen eller inden døre med denne klassiske lyskæde.

Den energibesparende lyskæde med 10 multifarvede LED-pærer kan kobles op til i 3 lyskæder på samme stik. På den måde får du i alt 18 meter lyskæde i haven. Lyskæden fås også med hvide lys.

Køb den her: Multifarvet Party Lyskæde

lyskæde

Rice Lyskæde med 50 pastelfarvede LED-lys – 299,95 DKK

Rice Lyskæde med 50 pastelfarvede LED-lys

Superfin og festlig lyskæde med 50 små LED-lamper, der skifter lysstyrke fra svag til stærk. Det effektfulde farveskift giver en hyggelig stemning i haven. Lyskæden er også perfekt til en børnefødselsdag i haven for små piger.

Når festen eller fødselsdagen er forbi, kan lyskæden pynte op i børneværelset, på trappen eller som dekoration i en klar glasvase.

Lyskæden måler 8,40 meter.

Køb den her: Rice Lyskæde med 50 pastelfarvede LED-lys

Tobias Pære Lyskæde med 10 Lys fra Sirius

Brug også lyskæderne til at skabe små rum i haven. Her er det en lyskæde med klare lys, der markerer sovepladserne for de overnattende gæster.

Tobias lyskæden er 4,5 meter lang og har 10 LED-pærer. Kæden leveres med 5 meter forlængerledning og transformer. Til denne lyskæde kan du yderligere tilslutte 9 Tobias-suppleringskæder. Det giver dig en lyskæde, der er op til 45 meter lang med i alt 100 LED pærer.

Køb den her: Tobias Pære Lyskæde med 10 Lys fra Sirius

lyskæde

Så er der redt op til overnattende gæster! Tobias Lyskæde med 10 Lys – 399,95 DKK

Lav små, lysende stier igennem haven

lys krukke

LED lys-krukke – på tilbud til 199,00 kr. – klik på billedet og køb den her

I stedet for lyskæder i træerne, kan du også lave en sti med lysende krukker igennem haven. En anden måde at skabe små rum på i haven er ved at pynte med de store, lysende krukker.

På den måde kan du lave stier, så selv natteblinde og gæster med en lille fjer på kan finde vej til bar og toilet igennem mørket.

LED-lyskrukken kan lyse med en konstant farve eller skifte imellem forskellige farver.

Krukkerne kan anvendes til mange formål. Fyld dem med blomster eller grønne grene – eller med isterninger til at holde drikkevarerne kolde.

Krukkerne fra moreland fås i mange farver og faconer. Se dem på linket her: LED-krukker.

* Priserne i indlægget var gældende på datoen for artiklen. Tjek venligst priser ved at følge linket. *

Se alle de andre artikler om Livsnyderhaven her!

« 8 fantastiske hoteller i København
De bedste steder i London til Afternoon Tea »