læs gratis bøger online

Elsker du at læse en god historie?

Leder du efter en god bog? Er du til sjove bøger – eller måske en fortælling, der vækker de dybeste følelser i dig? Her hos Lou Noire kan du læse det hele – og de gratis bøger ligger online. Du skal ikke logge ind eller melde dig til, du kan bare læse med det samme.

Vil du hellere læse en papirbog?

Vil du hellere læse bøgerne i papirudgaven, kan du selvfølgelig stadigvæk købe dem her.

Jagten på Drømmemanden ligger også på eReolen, hvor du kan logge ind med dit lånerkort fra det lokale folkebibliotek. Du kan også låne Jagten på Drømmemanden igennem dit folkebibliotek – og det samme gælder Polterabend for kvinder.

Historien om Lou Noire, Lou Noire – en ellers dydig bibliotekars romantiske fortællinger, er en online-føljeton, som du kun kan læse her på siden.

Klik på coveret for at læse bogen…

Læs online: Jagten på Drømmemanden

Jagten på drømmemanden

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Igennem bogen afgør du selv din skæbne, når du vælger hvilken vej du vil gå, når du får mulighed for at komme på date med alle de skønne og knapt så skønne mænd.

Følg tallene igennem historien, og træf dine valg med omtanke – ellers møder du ikke Drømmemanden!

Læs online: Historien om Lou Noire

Historien om Lou Noire

Lou som i Louise, den søde bibliotekar med de røde æblekinder. Noire som i din dybeste, mørkeste hemmelighed. Dette er er historien om Lou Noire…

Lou Noire spiser af livet i store bidder, helt uden skam! Et mere levende menneske og en kvinde med større appetit på livet, skal man lede længe efter. Her er historierne om Lou Noire samlet under titlen: Lou Noire – en ellers dydig bibliotekars romantiske fortællinger.

Historien om Lou Noire er en online-føljeton, som du kan læse her på siden. Hvis du gerne vil have besked, når der er nye kapitler i historien her på siden, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: Gode nyheder fra Lou Noire

Copyright

Lige lidt om det med småt: Bemærk, at alt indhold i bøgerne og på hjemmesiden ‘Lou Noire’ er underlagt reglerne for dansk ophavsret. Rettighederne til mangfoldiggørelse tilhører Lou Noire og forlaget Pretty Page. Det ikke er derfor ikke tilladt at udlåne, publicere eller sælge hele eller dele af bogen til andre eller anvende den på anden måde, der måtte stride mod forfatterens ophavsret.

Du må gerne gemme en privat kopi af en hjemmeside på din computer – men du må ikke sende teksten videre eller eftergøre den uden tilladelse. Til gengæld må du meget gerne dele linket her, hvor bøgerne ligger til fri og gratis læsning.

Flere bøger fra Lou Noire