Læs Jagten på Drømmemanden – GRATIS! 22. august 2018 – Kategori: Mænd – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Her kan du læse Jagten på Drømmemanden – og det koster ikke noget!

Måske har du set Lou Noires nye bog Jagten på Drømmemanden på en af siderne her og har fået lyst til at læse den. Lou Noire, som jo til dagligt er bibliotekar, fortæller her, hvordan du kan læse bogen, helt uden at tage pengepungen op ad lommen!

Få en læseprøve af Jagten på Drømmemanden – nu med nye afsnit!

Brug eReolen – så er du klar til at læse om 1 minut!

Jagten på Drømmemanden ligger online på eReolen, som er folkebibliotekernes digitale bibliotek. Alt, hvad det kræver for at læse den, er et lånerkort – og så koster det dig ikke noget. Her kommer en guide til, hvordan du låner og læser på eReolen:

Sådan opretter du dig som låner på eReolen

eReolen er det digitale bibliotek, der aldrig lukker. Her kan du låne, læse og lytte bøger på din smartphone, tablet eller pc. Alt, hvad det kræver, er, at du allerede er låner på dit lokale folkebibliotek. Hvis du ikke allerede er meldt ind, kan du på mange folkebiblioteker gøre det via deres hjemmeside og dit NemID:

Klik på NemID, hvis du vil oprette dig som låner © Svendborg Bibliotek

Bagefter kan du hente app’en i App-store eller på Google Play eller læse fra eReolens hjemmeside: www.ereolen.dk. Går du på eReolen via en app, kan du også downloade bøgerne, så du kan læse eller lytte til dem, når du er offline. Der kan være problemer med at låne fra App’en, så prøv også fra hjemmesiden, hvis det ikke virker i første omgang.

Sådan læser du bøger på eReolen

På eReolen kan du både læse romaner og noveller og finde guidebøger til din næste ferie – eller du kan høre lydbøger. Tast en titel, forfatter eller emne i søgefeltet og klik på det, du gerne vil låne:

 

Klik på billedet for at komme direkte til Jagten på Drømmemanden © eReolen

Når du har klikket dig videre, kan du nu vælge at læse lidt om bogen eller trykke på ”Prøv” for at få et uddrag af bogen. Mange biblioteker har begrænsninger på antallet af udlån, så husk at trykke ”Prøv”, hvis du lige vil være sikker på, at bogen nu også er den rigtige.

Klik på “Prøv” for at kigge i bogen – eller klik på “Lån” for at låne den © eReolen

Sådan låner du Jagten på Drømmemanden

Når du har klikket på “Lån”, bliver du bedt om at taste dine låneoplysninger ind. Dit brugernavn er dit lånernummer, oftest dit CPR-nummer, og adgangskoden er din pinkode til lån på biblioteket. Vælg den kommune, du har adresse i.

Klikker du på det lille menneske-ikon i øverste, højre hjørne, kan du nu finde bogen. Her kan du også se, hvor mange lån, du har tilbage. Du behøver ikke at aflevere bogen igen – det klarer systemet for dig.

På YouTube finder du også en række videoer, der fortæller mere om eReolen. Se dem her: eReolen på YouTube.

Lån bogen på dit bibliotek

Læsningen af Jagten på Drømmemanden kræver, at du bladrer en hel del frem og tilbage, og bryder du dig ikke om at skulle swipe frem og tilbage på skærmen, så kan du låne den fysiske bog på biblioteket. Spørg efter den hos din yndlingsbibliotekar, eller bestil den igennem bibliotek.dk, hvor du kan låne bøger fra alle biblioteker i Danmark og få dem sendt direkte til dit lokale bibliotek.

Du finder Jagten på Drømmemanden her: www.bibliotek.dk/jagtenpaadroemmemanden

Og så er det bare at klikke på “Bestil”!

Vil du på date med 30 mænd? Læs Jagten på Drømmemanden!

Jagten på Drømmemanden – 149,95 DKK

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

« 7 fantastiske seværdigheder i Sevilla
Hvad kendetegner en mand, der ikke vil være kæreste med dig? »