Læs Jagten på Drømmemanden Slået op i: Dating – Emner: , , , , ,

Jagten på drømmemanden

Jagten på drømmemanden – 69,95

Her kan du læse Jagten på Drømmemanden

Måske har du set et billede af Jagten på Drømmemanden på en af siderne her og har fået lyst til at læse den. Kender du slet ikke den sjove dating-bog endnu, kan du læse mere om den nederst på siden. Jagten på Drømmemanden koster kun 69,95 kr. som papirbog, men du kan også låne bogen på dit lokale folkebibliotek.

Har dit bibliotek ikke købt den hjem, kan du enten spørge, om de vil gøre det – eller du kan bestille den igennem bibliotek.dk. Her kommer en guide til, hvordan du låner bogen på biblioteket.

Har de bogen på dit bibliotek?

Tjek først, om de har købt Jagten på Drømmemanden hjem på dit folkebibliotek. Gå ind på bibliotekets hjemmeside i den kommune, hvor du bor og søg på [jagten på drømmemanden].

Har de købt den, kan du nu reservere den, hvis du allerede er oprettet som låner. Så finder bibliotekarerne bogen frem til dig og giver besked om, hvornår den kan hentes. Klik på “Reservér” og følg instruktionerne på skærmen.

Sådan opretter du dig som låner

Er du ikke låner, kan du oprette dig med dit NemId hjemmefra. Gå ind på folkebiblioteks hjemmeside i den kommune, hvor du har adresse. Klik på “NemId” i loginfeltet og indtast dine oplysninger. Nu kan du reservere bogen.

Klik på NemID, hvis du vil oprette dig som låner © Svendborg Bibliotek

Lån bogen via bibliotek.dk

Har dit folkebibliotek ikke købt bogen hjem, kan du spørge, om de vil gøre det. Du kan også selv bestille den igennem bibliotek.dk. På bibliotek.dk kan du låne bøger fra alle biblioteker i Danmark og få dem sendt direkte til dit lokale bibliotek.

Du finder Jagten på Drømmemanden her – klik! Klik derefter på “Bestil” og udfyld dine låneoplysninger.

Læs mere om Jagten på Drømmemanden!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Køb bogen her: Jagten på Drømmemanden

Banner - Jagten på Drømmemanden - Lou Noire - 69,95

Læs alle de andre artikler om bøger...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Bingo – download og print med det samme!
Pynt op med sjov og anderledes julepynt »