Lav selv smukke invitationer og festlige bordkort 9. marts 2018 – Kategori: Fest – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Da Lou Noire for nylig åbnede postkassen lå der den flotteste bryllupsinvitation fra hendes kære kusine. Da hun ringede for at sige tak og fortælle, at hun glædede sig til at deltage på den store dag, måtte hun også lige spørge, hvor kusinen dog havde fået lavet den smukke invitation. Kusinen lo, den havde hun da selv lavet, og berettede begejstret om grafikprogrammet Canva, hvor alle uden grafisk erfaring kan designe og lege med layout.

Lou Noire klikkede straks ind på www.canva.com og blev så inspireret af de mange flotte designs, at hun allerede har planlagt at sætte den festsang op her, som hun er ved at skrive til kusinens bryllup.

De mange fordele ved Canva

For private er Canva gratis at bruge. Nogle af grafikelementerne på Canva koster penge, men du kan også benytte  dine egne billeder og illustrationer. Mangler du noget, kan du finde det gratis og lovligt på  Pixabay. Søg for eksempel på [bryllup ringe], og under “Billeder” i menulinjen vælger du “Illustrationer”. Bagefter gemmer du billedet på din computer, og så kan du uploade det til Canva.

Det allerbedste ved Canva er dog, at du ikke behøver at være god til at designe eller til at sætte farver sammen og vælge skrifttyper. Der er så mange flotte skabeloner, på engelsk ‘templates’, som du bare kan sætte din tekst ind i. Du vælger bare en skabelon, som du sætter din egen tekst ind i, og så kan du justere farven og billedstørrelsen.

Og det er nemt at arbejde i Canva – se de mange hjælpsomme videoguides her: www.youtube.com/results?search_query=canva.

Find de færdige skabeloner her

Hvis du gerne vil i gang med selv at lave smukke indbydelser, festlige bordkort og kreative fødselsdagsinvitationer, så finder du nogle af de mange de praktiske skabeloner her:

Smukke skabeloner til bryllupsinvitationer – klik her: www.google.dk/search?q=canva+template+wedding+invitation

Festlige skabeloner til bordkort – klik her: www.canva.com/templates –> søg på [place cards]

Flotte skabeloner til festsange: www.google.dk/search?client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&sa=1&ei=u1WhWuejFMeYsAeH1Zr4DQ&q=template+canva+template+a4+flowers&oq=template+canva+template+a4+flowers

Lav flotte fødselsdagsinvitationer: www.canva.com/da_dk/skabe/kort/fodselsdagsinvitation

« 5 flotte, flade forårssko – i vintage- og retro-stilen
4 gode restauranter i Madrid – og det bedste sted med churros! »