Hvad er ligheden mellem en date og en jobsamtale? Slået op i: Dating – Emner: , ,

Dating er som en jobsamtale…

Har du nogensinde tænkt på, at en date kan sammenlignes med en jobsamtale? Til en samtale til et job, du virkelig gerne vil have, er der nogle helt bestemte spilleregler, du skal følge. Det er der også, når du er på en date med en mand, du godt kan lide. Her er det bare endnu vigtigere: I mødes for at ses, om I kan udfylde den vigtigste plads i den andens liv. Derfor er det at møde mænd ikke så meget anderledes end at gå til jobsamtaler.

Selvfølgelig skal det ikke forstås som om, du skal tale en hel masse om dit job på en date. Selvfølgelig skal du fortælle, hvad du laver, men en date handler om at vise dig som et helt menneske. Du må gerne dele din begejstring for dit arbejde, men du behøver ikke at fortælle i detaljer, hvordan du fik hele Singapore-afdelingen op under neglene. Den slags hører arbejdet til.

Gem også den råbende, borddansende sprutmama til senere

Du skal gøre din date interesseret i den gode del af den pakke, der er dig. Derfor er det heller ikke til det første møde, at du skal lade det skinne igennem, at du nok også er hende, der nogle gange kommer til at stå og råbe ved kaffemaskinen, fordi en anden er kommet til at hælde kaffebønnerne ved siden af. Eller at du rent faktisk bliver forvandlet til den vildeste sprutmama, der danser på bordene, hver gang du lugter til en gin & tonic.

Det kan godt være, at det er sådan du også er, men som til jobsamtalerne handler det om at få vist sine gode sider, og at du er den bedste kæreste for ham. På en date skal du spille kærlighedens spil. Og giv ham hellere et billede af, hvad han kan forvente i samlivet med dig.

Gode samtaleemner til den første date

I Den lille bog om dating får du masser af gode tips til, hvad du kan spørge ham om, første gang I er på date. Du får også gode råd om, hvordan du finder ud af, om han er noget for dig. For ligesom når du er til jobsamtale, så handler den samtale lige så meget om, at du skal have et indtryk af dem mand, der sidder overfor dig.

En date er bare en potentiel mulighed for at lære hinanden at kende. Den behøver ikke nødvendigvis at føre til kirkeklokker og lyden af barnefødder. Først og fremmest mødes I bare for at finde ud af, om I kunne være noget for hinanden.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Lou Noire - Den lille bog om dating

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« 8 mænd, der ikke har kærestepotentiale
Er det okay at være kræsen? »