Må du knalde på første date? Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Er sex okay på første date?

Der kan skrives lange bøger med argumenter for at gå eller ikke gå i seng med hinanden på den første date, tre timer efter I mødte hinanden første gang. Her får du den korte version:

Derfor skal du bare knalde løs på første date

Reglen om, at man kun er kærestepotentiale for en mand, hvis man først går i seng med ham på tredje date, er direkte tåbelig. Så er det sagt! Hvorfor ikke anden, eller fjerde gang for den sags skyld? Og hvorfor skal man ikke bare knalde løs på første aften, hvis begge har lyst?

Vi lever i det 21. århundrede! Kvinder kan få p-piller, mænd kan købe kondomer 24-7. Det er i dag nemt at beskytte sig mod både uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Alt det praktiske er med andre ord på plads.

Det er straks værre, når det kommer til kvinders ry og rygte. Hvis du er bekymret for, om han ser dig som “billig” (eller alle andre latterlige ord, der bliver påhæftet kvinders seksualitet), bare fordi du har lyst til ham, så vend den om. Gider du virkelig have en kæreste, der går op i sådan nogle fjollede ting?

Vil du ikke hellere have en kæreste, der er vild efter dig og din krop? Vil du ikke hellere test-køre ham, inden du kaster dig ind i et langvarigt forhold? Drop reglerne og gør, hvad du har lyst til. Lad være med at lægge bånd på dig selv, bare fordi nogle mænd har et forældet kvindesyn.

Derfor skal du ikke knalde på første date

Som sagt er der intet i vejen med at følge sin seksuelle lyst, det er DIN krop, og du kan gøre med den, hvad du vil. Men – og der er et men – hvis du leder efter en kæreste, kan det være en rigtig god ide lige at vente med at åbne døren ind til soveværelset.

Hvis du oplever, at du aldrig får et forhold med dem, du knalder med på første date, er det måske ikke det, der er galt. Måske er det i virkeligheden de typer, du gør det med. Hvis manden var oprigtigt interesseret i dig, så var det nok bare et plus, at du gad knalde.

Send de rigtige signaler ud

I Den lille bog om dating kan du læse meget mere om, hvordan du sender de rigtige signaler ud – alt efter hvilken type mand du leder efter. Leder du kun efter engangsaffærer – eller vil du virkelig gerne have en kæreste? Så sørg for at vise ham det!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!