Må du knalde på første date? Kategori: Dating – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Er sex okay på første date?

Der kan skrives lange bøger med argumenter for at gå eller ikke gå i seng med hinanden, tre timer efter I mødte hinanden første gang. Her får du den korte version:

Derfor skal du bare knalde løs på første date

Reglen om, at man kun er kærestepotentiale for en mand, hvis man først går i seng med ham på tredje date, er direkte tåbelig. Så er det sagt! Hvorfor ikke anden, eller fjerde gang for den sags skyld? Og hvorfor skal man ikke bare knalde løs på første aften, hvis begge har lyst?

Vi lever i 2019. Kvinder kan få p-piller, mænd kan købe kondomer 24-7. Det er i dag nemt at beskytte sig mod både uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Alt det praktiske er med andre ord på plads.

Det er straks værre, når det kommer til kvinders ry og rygte. Hvis du er bekymret for, om han ser dig som “billig” (eller alle andre latterlige ord, der bliver påhæftet kvinders seksualitet), bare fordi du har lyst til ham, så vend den om. Gider du virkelig have en kæreste, der går op i sådan nogle fjollede ting?

Vil du ikke hellere have en kæreste, der er vild efter dig og din krop? Vil du ikke hellere test-køre ham, inden du kaster dig ind i et langvarigt forhold? Drop reglerne og gør, hvad du har lyst til. Lad være med at lægge bånd på dig selv, bare fordi nogle mænd har et forældet kvindesyn.

LÆS OGSÅ: Hvor gemmer alle de gode mænd sig?

Den lille bog om dating

Derfor skal du ikke knalde på første date

Som sagt er der intet i vejen med at følge sin seksuelle lyst, det er DIN krop, og du kan gøre med den, hvad du vil. Men – og der er et men – hvis du leder efter en kæreste, kan det være en rigtig god ide lige at vente med at åbne døren ind til soveværelset.

Hvis du oplever, at du aldrig får et forhold med dem, du knalder med på første date, er det måske ikke det, der er galt. Måske er det i virkeligheden de typer, du gør det med. Hvis manden var oprigtigt interesseret i dig, så var det nok bare et plus, at du gad knalde.

Hvis en mand ikke vil være kæreste med dig, efter I har haft sex, er det sjældent fordi du knalder som en gammel, rusten Ford. Sandheden er, at han heller ikke ville være kærester med dig, før du tog tøjet af. At han begærer dig og har lyst til sex med dig, er ikke det samme som at han vil noget mere. Lad være med at tage det personligt, men vent med at gå i seng med en mand, indtil du er sikker på hans intentioner. Især hvis du er sådan en, der bliver ked af, at han ikke ringer igen.

Send de rigtige signaler ud

I virkeligheden handler det også mest af alt om at vide, hvad du selv søger efter og så sende de rigtige signaler ud. Hvis du er typen, der lægger din seksualitet helt ude i udstillingsvinduet, hvis du ovenikøbet taler meget om sex, så vil du også tiltrække mænd, der bare kun vil have sex – og måske endda skræmme dem væk, der gerne vil mere end det.

Vil du bare gerne have sex, så er det helt fint at knalde rundt. Ingen skal udskammes eller kaldes grimme navne, fordi de følger deres seksuelle lyst. Men gør op med dig selv, hvad du gerne vil have ud af det. Hvis du leder efter en kæreste, så vent med at løfte dynen, til du har fundet ud af, hvad det er for en mand, der skal med ned under. De forkerte mænd mister hurtigt interessen, hvis de ikke får lov til at se skovtrusserne. De rigtige mænd har ikke noget imod at vente. Og ham den helt rigtige kan lide dig, om du knalder på første date eller ej.

Læs også: Sådan siger du farvel til de dårlige mænd

Køb den sjove bog Jagten på Drømmemanden – 149,95 kr.

Vil du på date med 30 mænd? Læs Jagten på Drømmemanden!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs alle de andre artikler om dating...

« Restauranter i Los Angeles – hvor skal du spise?
Hvordan afslutter du en dårlig date? »