Makeup og beauty julekalender til kvinder Kategori: Jul – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Julekalendere med makeup og beauty – til skønne kvinder

Forkæl dig selv i hele december med en julekalender med makeup og skønne beauty-produkter. Julemåneden er fyldt med masser af ting, du skal gøre for at glæde andre – men husk også at glæde dig selv. Det har du helt sikkert fortjent. Forær dig selv en af de skønne julekalendere med neglelak, ansigtscremer, spaprodukter og lækker makeup. Her kan du se de bedste kalendere for 2019.

Vil du se alle de andre julekalendere, så klik her.

Pakkekalender fra Matas

Matas har deres egen serie af skønne pakkekalendere. Her kan du vælge imellem den klassiske med lækre beautyprodukter, en luksus-pakkekalender med produkter til en samlet værdi af 2.675,90 kr. og endelig en pakkekalender med naturlige skønhedsprodukter.

Læs mere om og køb de tre skønne kalendere ved at klikke på billederne her:

Biotherm Julekalender

Biotherm har lavet den flotteste julekalender med 24 skønhedsprodukter med en samlet værdig af 1.585 kr. Den dejlige julekalender indeholder blandt andet Life Plankton Sensitive Emulsion, Blue Therapy Accelerated Serum og en Beurre de Levres Lip Balm. Med julekalenderen fra Biotherm er det nemt at forkæle dig selv hver dag igennem hele december!

Køb den her: Biotherm Julekalender

makeup julekalender

Biotherm Julekalender – 499,95 kr.

LÆS OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder 2019

Annemarie Börlind Julekalender

Annemarie Börlind er kendt for sine skånsomme kosmetik- og plejeprodukter. De lækre produkter er sammensat af naturlige ingredienser, produceret så de belaster miljøet mindst muligt. I år har Annemarie Börlind lanceret denne flotte og eksklusive julekalender, der indeholder skønne produkter fra de naturlige plejeserier. Kalenderen er kommer i et begrænset antal og bliver hurtigt udsolgt, så du skal ikke vente helt til slutningen af november med at købe den hjem.

Køb den her: Annemarie Börlind Julekalender

beauty julekalender

Annemarie Börlind Julekalender – 699,00 kr.

Clinique Julekalender

Julekalenderen fra Clinique skal nok give dig en skøn december med masser af selv-forkælelse! Den smukke beautykalender kommer i den dejligste lyserøde farve og er fuld af de bedste beauty- og makeup-produkter. Bag de 24 låger gemmer der sig blandt andet mascara, moisturizer og læbestift fra det populære mærke. Glæd dig til en julemåned fyldt med små og store overraskelser fra Clinique.

Køb den her: Clinique Julekalender

Clinique Julekalender – 699,95 kr.

Julekalender med neglelak

December bliver ekstra festlig og farverig med denne neglelak-julekalender. Kalenderen indeholder neglelak i mange forskellige farver samt tilbehør til lakeringen. Mal neglene i en ny farve hver dag frem til jul i en farve, der passer til juleoutfittet. Du kan blandt andet vælge imellem glitter, nudes, pastel eller glitrende metallic-lak. I kalenderen får du også dekoperler i to forskellige farver, så neglene kan blive ekstra sparkly!

Køb den her: Julekalender med neglelak

makeup

Julekalender med neglelak – 149,00 kr.

Beauty julekalender med 24 låger

Julekalenderen med det søde motiv af Lea Hoffmann indeholder beautyprodukter for minimum 1.000 kr. Her kan du blandt andet glæde dig til hårpleje- og stylingprodukter, hudpleje, makeup samt små søde fristelser til at forsøde juletiden med. Giv julekalenderen til en, du holder af (dig selv!), og oplev juleglæden sprede sig.

Køb den her: Beauty julekalender med 24 låger

Beauty julekalender med 24 låger

Beauty julekalender med 24 låger – 299,00 kr.

NB! Priserne var gældende på datoen for indlægget. Klik venligst på linket ved julekalenderen for at finde opdaterede priser.

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

« Download og print: 24 katte til juleaften
Hjemmelavede brændte mandler »