Gode bøger: Mama Gena lærer dig at nyde livet Kategori: Livsstil – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Gå med Mama Gena og lær at nyde livet!

Kender du Mama Gena? Hvis ikke, så er det på tide! Især hvis du lever et liv, hvor du er sådan lidt småutilfreds, og det hele ville være bedre, hvis alt var anderledes. Mama Gena har skrevet den mest fantastiske bog, Mama Gena’s School of Womanly Arts. I den forklarer hun, hvordan du kan slippe fri af utilfredsheden og bruge nydelsen som guide igennem livet.

Hvem er Mama Gena?

Mama Gena er din skønne veninde, der spørger, om du ikke skal hoppe i din pæneste kjole og tage med ud og danse. Hende, der siger, at du skal lade være med at løbe efter den mand, der hele tiden sårer dig – og i stedet bruge tiden på at gøre gode ting for dig selv. Hun er din indre stemme, der hvisker, at du helt sikkert har fortjent at have det både godt og sjovt.

Den amerikanske forfatter, der går under det borgerlige navn, Regena Thomashauer, underviser på sin skole, The School of Womanly Arts. Her lærer hun kvinder i alle aldre at bruge nydelsen som kompas. Og ikke bare den seksuelle nydelse, men nydelse i alle livets aspekter.

Hvad handler Mama Gena’s School of Womanly Arts om?

For mange kvinder er livet bare blevet til en række pligter, der skal overstås. I sådan et liv kan det være svært at nå ind til den stemme, der fortæller, hvad der egentlig kan gøre dig glad. Men Mama Gena er på vej for at hjælpe! Hendes skønne lyserøde bog er bygget op omkring en række fortællinger og øvelser, der langsomt lader dig slippe fri af mellemtilfredshed og leverpostejssump.

Mama Gena forklarer om ‘womenly arts’, et sæt færdigheder, som vi alle er født med. Mange kvinder har bare glemt at bruge dem. Mellem de mange opfordringer til at finde du af, hvad der gør dig glad – og så gøre det – finder du også opskriften på at skabe et liv fyldt med glæde, overflod og succes.

Og ja, bogen er amerikansk, men den er også fuld af højt humør, og du kommer til at grine mange gangen under læsningen! Se selv her, hvor Mama Gena har lagt første kapitel af bogen ud på siden egen side: Introduction

Køb bogen her: Mama Gena’s School of Womanly Arts

Mama Gena's School of Womanly Arts

Mama Gena’s School of Womanly Arts – 139,95 kr.

Læs bogen på dansk

Vil du hellere læse bogen på dansk, er den også oversat med titlen Mama Gena’s skole for kvindelige kunster – brug nydelsens kraft til at få det på din måde i verden. I den danske udgave finder du et forord af Lone “Powerprinsessen” Rasmussen.

Mama Gena's skole for kvindelige kunster

Mama Gena’s skole for kvindelige kunster – 199,00 kr.

NB! Priserne var gældende på datoen for indlægget. Klik venligst på linket for at finde opdaterede priser.

Læs alle de andre bog-anbefalinger...

« Erotiske spil til soveværelset
Gode hoteller i Skopje »