Tøj, du kan lide: De bedste pinup og rockabilly webshops Kategori: Shopping – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Er du en pinup girl?

Er du vild med pinup og rockabilly-stilen? Så får du her tips til at finde alt det flotte tøj. Selv om der findes mange fine butikker i Danmark, så er udvalget dog langt større på internettet. Her får du en liste med nogle af de bedste butikker og webshops med pinup tøj, accessories og lingerie.

Bemærk, at alt er repro, altså nyt tøj i vintage-stil, og der er her kun links til dette. Kun webshops med tøj i stilen fra 1930’erne, 1940’erne, 1950’erne og 1960’erne taget med. Ved alle sider er der direkte links til både webshoppen og fragt-siden, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad det koster at få leveret.

De bedste pinup shops og butikker

Pinup Girl Clothing

Den amerikanske side har et meget stort udvalg af især swing dresses, badetøj og (åh!) sko! Du finder bl.a. mærkerne Deadly Dames og Pinup Couture. Shoppen har også en særlig sektion til plus size, op til 4XL. Det allerbedste ved siden er dog, at du kan søge efter mønster og tema, f.eks. polkaprikker og Twin Peaks Plaid Chic! Se under “Collections”.

Forsendelse – Bemærk, at din forsendelse fra USA bliver pålagt told

Se mere på: Pinup Girl Clothing

Så er vi vist klar til bikini-sæsonen!

Lindy Bop

Det engelske retro-brand Lindy Bop har heldigvis sin egen webshop. Her kan du købe dig fattig i vintage-inspirerede kjoler og retro-tøj, og priserne ligger i den lave ende. Udover en fantastisk afdeling med pinup-brudekjoler, så er her swing-dresses og wiggle-dresses i lange baner. Størrelserne går fra UK8-UK26, men tøjet er generelt til den lille side, så bestil gerne en størrelse større, end du plejer. Husk også at klikke dig ind under “Sale”, hvor du altid finder gode tilbud.

Forsendelse – Bemærk at din forsendelse ikke bliver pålagt told

Se mere på: Lindy Bop

Rockabilly-Style.dk

Den danske webshop Rockabilly-style har et pænt udvalg af Rockabilly-kjoler, accessoires, bukser, bluser, jakker, badetøj og petticoats – og der er også til børn, mænd og til de curvy. Rockabilly-Style tager ofte rundt i hele landet, så du kan prøve tøjet med det samme – tjek “Kalender”.

Forsendelse – Bemærk at din forsendelse ikke bliver pålagt told

Se mere på: Rockabilly-Style.dk

Tjek det fine udvalg af petticoats og tylskørter.

Mondo Kaos

Mondo Kaos er kendt og elsket af mange, også for den fysiske butik, der befinder sig på Nørrebro i København. Både den fysiske butik og webshoppen har et stort udvalg af især kjoler og accessories i 1940’er og 1950’er-stil, og også strik-afdelingen kan virkelig sætte Lou Noire’s hjerte i brand! Som den bibliotekar, hun er, leder hun altid efter den perfekte cardigan, og her er udvalget stort.

Forsendelse – Bemærk at din forsendelse ikke bliver pålagt told

Se mere på: Mondo Kaos

Rockahula

I gåafstand fra Mondo Kaos ligger en anden pinup-perle, nemlig Rockahula. Her er også både fysisk butik og webshop, men udvalget i de to kan være forskelligt. Her er alle de gode mærker som f.eks. Hell Bunny, Blutgeschwister og  Collectif, og stilperioden går fra 1940’erne til 1960’erne. Rockahula har også en skøn boligafdeling, hvis du mangler en kiksedåse til køkkenet eller gerne vil give manden et pinup-skilt til garagen.

Forsendelse – Bemærk at din forsendelse ikke bliver pålagt told

Se mere på: Rockahula

En rigtig pin-up er det hele vejen igennem…

Unique Vintage

Den amerikanske webshop Unique Vintage er en af Lou Noire’s yndlingsshops! Her er ikke noget Psychobilly, men bare virkelig fint og pænt vintage pinup-tøj – og der er rigtig meget at vælge imellem! Du finder mange af de store brands, f.eks. Bernie Dexter og Stop Staring, og størrelserne går op til 4XL. Du kan handle efter årti, som går fra 1930’erne og til 1960’erne.

Forsendelse – Bemærk, at din forsendelse fra USA bliver pålagt told

Se mere på: Unique Vintage

Mewwww!

Se flere artikler om shopping her...

« Ny bog: Polterabend – for kvinder
6 af de bedste restauranter på Gran Canaria »