Hvem er Lou Noire?

Lou som i Louise, den søde bibliotekar med de røde æblekinder. Noire som i din dybeste, mørkeste hemmelighed. Dette er er historien om Lou Noire…

Du ser hende, bibliotekaren, der lader fingeren glide henover bogryggene, på jagt efter den rigtige bog. I den pæne nederdel og den hvide, højhalsede skjortebluse ville du normalt ikke lægge mærke til hende. Men læberne, der former alfabetet, imens hun søger, er en tand for røde i forhold til det ellers tækkelige udseende.

Er hun egentlig så uskyldig, som hun ser ud, hende bibliotekaren?

Troede du, at bibliotekarer var kedelige?

Hvis du troede, at bibliotekarer kun var små, grå mus, så kan jeg ikke fortænke dig i det. Det var også med den fordom, at jeg startede mit arbejde hos Lou Noire, men jeg ved nu, at det ikke er sandt. I hvert fald ikke lige for Lou Noire. Engang var hun ganske rigtigt grå og lettere støvet, i hvert fald i følge det, hun selv har fortalt. Det har jeg nu efterhånden svært ved at forstille mig.

Før vi blev veninder, fornemmede jeg, at der lå meget mere under den høflige og oftest alvorlige overflade, som er kendetegnende for mange bibliotekarer. Efterhånden som jeg lærte hende at kende, og i takt med at hun begyndte at dele flere og flere af historierne om hendes mange eventyr, ændrede jeg mit syn på hende. Hun var langt fra den bly viol, jeg havde set hende som, for historierne var ikke bare beretninger fra de utallige rejser, som er hendes store passion, men involverede også så mange elskere, at jeg har opgivet at holde tal på dem.

Lou Noire – en kvinde, der siger JA! til livet

Lou Noire spiser sandelig af livet i store bidder, helt uden skam! Et mere levende menneske og en kvinde med større appetit på livet, skal man lede længe efter. Jeg syntes, hendes mange historier skulle videre ud i verden, som en inspiration til andre kvinder, der måske hellere bruger dagene på at drømme i stedet for at turde.

Det har taget et stykke tid at overtale hende til at få lov til at skrive de gode historier ned, men her de. Jeg har valgt at samle dem under titlen: Lou Noire – en ellers dydig bibliotekars romantiske fortællinger.

Kærligst, Redaktricen

LÆS OGSÅ: Jagten på Drømmemanden

Er du klar til at læse om Lou Noire?

Læs den første historie om Lou Noire her. I denne historie hører vi om, hvordan Lou Noire og Redaktricen kom til at kende hinanden…

Følg med i historien om Lou! Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få besked, når der kommer nye historier om Lou Noire.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her! Du får max. 1 mail om ugen og kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

I nyhedsbrevet kan du også læse om tøj, rejser, nye cocktails, mænd – og alt det andet, der gør kvinder glade!

Besøg også Lou Noires webshop

24 kærlighedskuponer - 29,95 kr.

Kærlighedskuponer til ham, der skal forkæles – 29.95 kr.