Pin-up lingeri fra LucyB – med et strejf af fortidens glamour 17. februar 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Retro-lingeri til den moderne pin-up

Velkommen til Lucy B’s fortryllende univers, et sted hvor fortidens glamour trives og dyrkes i bedste velgående. Inspireret af 1940’ernes og 1950’ernes pin up-piger og Hollywood-stjerner designes der hos Lucy B pinup-lingeri til den moderne kvinde.

Uanset om du er en bly viol eller en rigtig vildkat, så kan du helt sikkert finde noget hos Lucy B, der kan bringe smilet frem på dine læber.

Trusser hotpants vintage undertøj ligerie leopard dyreprint leopardprikket pin up rockabilly

Tigress High Waist Panty – på udsalg til $22.99

Lucy B

Livsglæde og sjov – uskyldigt og på samme tid forførende – det er Lucy B!

Hjemmehørende i Los Angeles designer Lucy B retro pinup-lingeri i et væld af forskellige mønstre og materialer, til Pin-Up darlings og sweet cherrypies. Lucy B tilbyder et sjovt og forfriskende alternativ til lingeriskuffen, og grundlæggeren, Michelle Jouvence, hylder enhver kvindes ret til at have en undertøjsskuffe fyldt med forførende og foxy lingeri – og Lou er ikke den, der skal sige hende imod!

Sheer Pink Peignoir – på udsalg til $29.50

Design

Hos Lucy B finder du retro pinup-lingerie, der virkelig kan begejstre en ol’ school girl som Lou. Her er vintageinspirerede bh’er, nogle i bullet-facon, trusser, badetøj, underkjoler, hofteholdere og andre lingeri-accessoires. Alt sammen i en høj kvalitet til overkommelige priser og dertil fuld af sjov, behageligt og ikke mindst velsiddende.

Buttermint Underwire Bullet Bra – på udsalg til $39.99

Pin-Up Lingeri

I de seneste år er pinup- og burlesque-stilen blevet stadig mere populær, og der er ikke noget, der tyder på, at tendensen er aftagende. Pinup-lingeri er både charmerende og sexet på samme tid, med skulpturelle bullet-bh’er og velsiddende hofteholdere, og få mærker indfanger denne legesyge stil som Lucy B.

Inspireret af vintage-lingeri vil du finde periodespecifikke detaljer og kombineret med dyreprint, blonder og en hel del rå attitude. Lucy B inviterer dig til rockabilly-fest under kjolen!

Peaches Babydoll And Thong Set – på udsalg til $49.50

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

« Hvad skal I spise til en hyggelig tøsemiddag? Gode forslag til mad, du kan servere for veninderne
Undgå fejlkøb på nettet: Genveje til at finde det helt rigtige tøj, når du shopper online »