Pinup-badedragter – når 50’er-pigen tager til stranden! 19. juni 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Pin-up i strandkanten – husk badebold og picnic-kurv!

Leder du efter skønne 195o’er-inspirerede badedragter? Der er et stort udvalg af badedragter på nettet i den klassiske pinup-stil, og her får du de bedste anbefalinger til pinup-badedragter – med noget for enhver smag.

Tager du et kig på de sider, der er nævnt her, vil du opdage, at der er mange skønne badedragter og også bikinier derude. I denne artikel er det dog kun badedragterne, der er fokus på, for bikinierne fortjener sit helt eget indlæg!

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket. Alle netshops nævnt i indlægget sender til Danmark, og hvor der kommer told på fra USA, er dette nævnt.

Læs også: Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England

Et lille tip

Er du en af dem, der ikke tør bestille badetøj over nettet, fordi du ikke kan komme til at prøve det? Prøv at undersøge om du må returnere badetøj. Hvis du må returnere dit køb, så bestil badedragter hjem i flere størrelser. Bagefter kan du sende det tilbage, der ikke sidder godt. Prøv badetøjet derhjemme, som du gerne vil have, at andre har gjort det før dig: MED trusser på.

TopVintage

Der kan aldrig komme kirsebær nok på tøjet! Denne skønne 50’er-inspirerede badedragt fra Esther Williams på sort bund og med de skønneste røde kirsebær må du bare eje! Badedragten har lav benudskæring, slankende rynke-effekt over maven og halterneck. Læs mere om badedragten fra hollandske TopVintage her.

Esther Williams one piece swimsuit Cherry Black – €99.95

Banned Retro

Vil du være helt sikker på at løbe med al opmærksomheden fra strandløverne, så finder du denne grønne badedragt hos Banned Retro. De fine hvide tusindfryd i fuld blomst har fået selskab af gule polkaprikker, og det kække skørt skjuler venligt den øverste del af låret. De brede skulderstropper er ideelle til dig, der har en større barm, og hvor spaghettistropper bare aldrig helt slår til.

Crazy Daisy Full Swimsuit – £34.99

Mondo Kaos

Er du bare til det enkle og sorte så er denne badedragt fra Esther Williams måske noget for dig. Med et klassisk 1950’ersnit med lav benudskæring, halterneck, shapewear-effect og vatterede skåle. Hos danske Mondo Kaos kan du også komme forbi butikken i København og prøve badedragten. Perfekt til både svømmehallen og en tur på stranden.

Esther Williams: Sort 50’er badedragt – 799,00 Kr.

Vintage Vogue

Tyske Vintage Vogue har et stort udvalg i skønne badedragter. Det er svært at stå for denne sailor-inspirerede badedragt fra Belsira med den smukke kavalergang samt flirtende flæser ved låret. Så mangler der bare en invitation til et rockabilly-poolparty!

Belsira Stripey Bathingsuit – €49,90

Læs også: Pin-up lingerie fra LucyB – med et strejf af fortidens glamour

Pinup Girl Clothing

Røde køkkentern og en ordentlig skulderflæse! Hvem sagde Yvonne fra Olsen Banden? Imens du venter på, at badedragten fra PinUpGirl Clothing kommer hjem fra USA, kan du gå på jagt efter en kæmpestor solhat, der kun vil være prikken  over i’et på denne skønne badedragt. Bemærk, at der kommer told på fra USA.

Red Gingham One-Piece Swimsuit – $69.00

Dress The Bird

Danske Dress The Bird er også vilde med Esther Williams. Denne blå 50’er-inspirerede badedragt med de fine hvide polkaprikker er dog fra søstermærket “Girlhowdy”. Med hvidt halterneck-bindebånd, lav benudskæring og forede skåle. Her er der kun én ting at sige: Vamos a la playa!

Girlhowdy Prikket badedragt – 699,00 DKK

Se flere artikler om shopping her...

« 4 gode restauranter i Odense – og et godt tip til cocktails!
Sådan læser du Jagten på Drømmemanden »