Leder du efter en plus size badedragt eller bikini med WOW-effekt? Kategori: Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Hvor kan du købe badedragter og bikinier i store størrelser?

Leder du efter en plus size badedragt eller bikini? Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder også, at jagten på det helt perfekte badetøj er gået ind. Og det skal ikke bare være en hvilken som helst badedragt eller bikini. På stranden har du så lidt tøj på, at dét, der er tilbage, gerne skulle der fremhæve dine allerbedste sider.

En god badedragt eller bikini skjuler den ekstra delle, løfter barmen og fremhæver kavalergangen. På stranden skal der slappes af, og der er ikke noget, der skal sidde og stramme, så du konstant skal trække maven ind. Men hvor finder man sådan noget badetøj?

Her kan du købe lækkert badetøj

At gå i butikker for at finde en ordentlig plus size badedragt eller bikini kan føles som at lede efter en nål i en høstak. Det er meget nemmere på nettet, hvor du kan sidde og fred og ro og bestille alt det lækre badetøj hjem. Her kommer nogle webshops, som alle fører badetøj til curvy kvinder.

Og det er ikke bare uformelige, sorte badedragter, der ligner et telt. Her er der tænkt over designet, og der er noget til både pinup-pigen og strand-senoritaen. Er du til polkaprikker, flæser og fine detaljer, så er det her, du skal kigge efter badetøj.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket.

Et lille tip

Er du en af dem, der ikke tør bestille badetøj over nettet, fordi du ikke kan komme til at prøve det? Prøv at undersøge om du må returnere tøjet igen. Hvis du må returnere dit køb, så bestil badetøjet hjem i flere størrelser. Bagefter kan du sende det tilbage, der ikke sidder godt. Og prøv badetøjet derhjemme, som du gerne vil have, at andre har gjort det før dig: MED trusser på.

Webshops med badetøj i plus size

Junarose fra Bestseller

Danske Bestseller har deres eget plus size-mærke, Junarose. Her kan du købe lækre plus size badedragter og bikinier, der klæder den kurvede kvindekrop. Størrelserne går fra 42 og til 54. Her på redaktionen er vi vilde med den røde bikini med halterneck! 279.95 kr. for bikini-toppen og 229.95 kr. for de højtaljede bikini-trusser.

Halterneck Bikini fra Junarose. Klik her og køb bikinien hos Bestseller.

ASOS

Har du ikke handlet på den engelske hjemmeside før, så venter der dig et paradis af tøj, du ligner en million i! ASOS har deres eget mærke til kurvede kvinder, ASOS DESIGN Curve. Størrelserne går fra UK 16 (en dansk 44) til UK 30 (en dansk størrelse 58). ASOS har et stort udvalg af badedragter og bikinier i deres curvy mærke, og der er noget for enhver smag.

Det er svært at stå for den feminine City Chic Curve Bardot Swimsuit med den superflirtende flæse. Fås i størrelserne UK 14 – UK 24 (dansk 42 – 32).

City Chic Bardot Badedragt Med Blomsterprint – £89.00. Klik her og køb den hos ASOS

TopVintage

Luk din indre pinup-pige ud med en plus size badedragt i 1950’er-stilen fra hollandske TopVintage! Der er mange fine retro-badedragter og bikinier at finde hos TopVintage, uanset om du er til polkaprikker, flæser eller sailor-looket. Størrelserne i badetøj går til 3XL, hvilket svarer til en dansk 46/48.

NB! Fordi firmaet ligger i EU, så kommer der ikke ekstra told på. Du skal bare bestille, ligesom du ville gøre i enhver anden dansk webshop, og så kommer varerne indenfor et par dage. TopVintage sender også altid en lille gave med, for eksempel te-breve eller et fint indkøbsnet.

Collectif Clothing 50s Leopard Skirted Swimsuit in Brown and Black – €84.95 (svarer til 635.00 DKK)

Unique Vintage

Hvis der er nogen, der kan lave smukt badetøj i store størrelser, så er det amerikanske Unique Vintage. Det eneste minus er, at der kommer ekstra told på, som du kan læse mere om her. Men hvad gør det, at bikinien lige koster lidt ekstra, når man designer tøj som Unique Vintage? Størrelserne går fra XL – 4XL, hvilket svarer til en dansk størrelse 46 – 52.

Den fantastiske blå bikini med de gule prikker fås i mange forskellige farver og mønstre. De højtaljede bikinitrusser koster 319.00 omregnet til danske kroner og bikinitoppen med haterneck 275.00 kr.

Unique Vintage Plus Size Navy & Yellow Dotted Monroe High Waist Swim Bottom – 319.00 DKK

Se flere artikler om shopping her...

« 3 gode hoteller i Madrid
5 flirtende badedragter – med flæser, striber og prikker »