Leder du efter en plus size badedragt eller bikini med WOW-effekt? Kategori: Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Hvor kan du købe badedragter og bikinier i store størrelser?

Leder du efter en plus size badedragt eller bikini? Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder også, at jagten på det helt perfekte badetøj er gået ind. Og det skal ikke bare være en hvilken som helst badedragt eller bikini. På stranden har du så lidt tøj på, at dét, der er tilbage, gerne skulle der fremhæve dine allerbedste sider.

En god badedragt eller bikini skjuler den ekstra delle, løfter barmen og fremhæver kavalergangen. På stranden skal der slappes af, og der er ikke noget, der skal sidde og stramme, så du konstant skal trække maven ind. Men hvor finder man sådan plus size badetøj?

Her kan du købe lækkert badetøj

At gå i butikker for at finde en ordentlig plus size badedragt eller bikini kan føles som at lede efter en nål i en høstak. Det er meget nemmere på nettet, hvor du kan sidde og fred og ro og bestille alt det lækre badetøj hjem. Her kommer nogle webshops, som alle fører badetøj til curvy kvinder.

Og det er ikke bare uformelige, sorte badedragter, der ligner et telt. Her er der tænkt over designet, og der er noget til både pinup-pigen og strand-senoritaen. Er du til polkaprikker, flæser og fine detaljer, så er det her, du skal kigge efter badetøj.

Et lille tip

Er du en af dem, der ikke tør bestille badetøj over nettet, fordi du ikke kan komme til at prøve det? Prøv at undersøge om du må returnere tøjet igen. Hvis du må returnere dit køb, så bestil badetøjet hjem i flere størrelser. Bagefter kan du sende det tilbage, der ikke sidder godt. Og prøv badetøjet derhjemme, som du gerne vil have, at andre har gjort det før dig: MED trusser på.

Webshops med badetøj i plus size

Junarose fra Bestseller

Danske Bestseller har deres eget plus size-mærke, Junarose. Her kan du købe lækre plus size badedragter og bikinier, der klæder den kurvede kvindekrop. Størrelserne går fra 42 og til 54. Junarose laver tøj, der passer til runde former, og der er mange fine modeller at vælge imellem i deres badetøjskollektion.

ASOS

Har du ikke handlet på den engelske hjemmeside før, så venter der dig et paradis af tøj, du ligner en million i! ASOS har deres eget mærke til kurvede kvinder, ASOS DESIGN Curve. Størrelserne går fra UK 16 (en dansk 44) til UK 30 (en dansk størrelse 58). ASOS har et stort udvalg af badedragter og bikinier i deres curvy mærke, og der er noget for enhver smag.

Dorothy Perkins

Engelske Dorothy Perkins har et stort udvalg af badetøj i store størrelser. Deres plus size kollektion går op til en UK 22, hvilket svarer til en dansk størrelse 52. Udover at have et stort udvalg af tøj til curvy kvinder, så er det også billig! Dorothy Perkins kører ofte med udsalg og rabatkoder, så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev.

NetLingeri.dk

Hos danske NetLingeri.dk får du et stort udvalg af badetøj i plus size, op til størrelse 50. Her er der badetøj fra alle de kendte mærker: Primadonna, Missya, Chantelle og Marie Jo. Hos NetLingeri.dk finder du også altid gode tilbud hele året rundt.

TopVintage

Luk din indre pinup-pige ud med en plus size badedragt i 1950’er-stilen fra hollandske TopVintage! Der er mange fine retro-badedragter og bikinier at finde hos TopVintage, uanset om du er til polkaprikker, flæser eller sailor-looket. Størrelserne i badetøj går til 3XL, hvilket svarer til en dansk 46/48.

Unique Vintage

Hvis der er nogen, der kan lave smukt badetøj i store størrelser, så er det amerikanske Unique Vintage. Det eneste minus er, at der kommer ekstra told på, som du kan læse mere om her. Men hvad gør det, at bikinien lige koster lidt ekstra, når man designer tøj som Unique Vintage? Størrelserne går fra XL – 4XL, hvilket svarer til en dansk størrelse 46 – 52.

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de 32 festlige ferie-kuponer! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Se flere artikler om shopping her...

« Gaveideer til Mors Dag – i sidste øjeblik
Bryllupstradition: Søde ideer til oppyntning i brudeparrets hus »