Polka Dot Dress – 6 blå swingkjoler med masser af polkaprikker 22. maj 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

En blå kjole med hvide polkaprikker – tak!

Nogle gange leder du bare efter noget bestemt. For Lou Noire startede det med et billede på Instagram af den yndigste blå swingkjole med hvide polkaprikker. Hun blev omgående forelsket, den måtte hun bare eje! En forespørgsel til ejeren afslørede dog, at kjolen var hjemmesyet.

Da hun i øjeblikket ikke har så meget tid mellem bibliotekarjobbet og lanceringen af den nye bog til at sy selv, besluttede Lou Noire sig for at gå på jagt på internettet efter den perfekte blå kjole med hvide polkaprikker. Udvalget er heldigvis stort, og Lou fandt både lyseblå og mørkeblå kjoler med korte og lange ærmer. Alle har dog det store swing-skirt tilfælles – og nu kommer næste problem: at vælge!

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket. Alle netshops nævnt i indlægget sender til Danmark, og hvor der kommer told på, er dette nævnt.

Læs også: 6 fantastiske brudekjoler i pinup- og vintage-stilen

Unique Vintage

Oh-la-la! Denne marineblå 1950’er-kjole får din indre sommerdiva – og din timeglasfigur – frem. Med V-udskæring, lange ærmer og skjulte lommer. Bemærk, at der kommer told på fra USA. Læs mere om kjolen her: www.unique-vintage.com/products/unique-vintage-1950s-navy-white-dotted-long-sleeve-maude-swing-dress

Unique Vintage 1950s Navy & White Dotted Long Sleeve Maude Swing Dress – $98.00

Lindy Bop

Lou Noire faldt straks for denne Minnie Mouse-inspirerede kjole. Med det turkise stof som bund og de hvide polkaprikker inviterer den til sommerfest med dans til langt ud på natten! Den røde sløjfe og det tilhørende bælte sætter (polka-)prikken over i’et. Læs mere om kjolen her: www.lindybop.co.uk/alanis-blue-polka

Alanis Blue Polka Swing Dress – £32.00

Deadly Is The Female

Til de mange varme sommerdage er denne mørkeblå kjole med hvide polkaprikker helt perfekt! Sæt en cardigan til og du har en kjole, der bare kalder på en picnic i det grønne. Med tynde spaghettistopper, lynlås bagpå og et bedårende swing-skirt. Læs mere om kjolen her: www.deadlyisthefemale.com/shop/summer-time-swing-dress-navy-polka-dots.

Stop Staring Summer Time Dress – £180.00

Weekend Doll

Denne charmerende lyseblå kjole med store, hvide prikker har Lou købt som en tækkelig hverdagskjole til arbejdet. Med en petticoat i tasken og et farvestrålende bælte, kan den dog hurtigt dresses op til fest. Du kan selv vælge, om du vil binde ærmerne op og benytte den store tilhørende sløjfe. Læs mere om kjolen her: www.weekenddoll.co.uk/collections/all-dresses/products/aya-dress.

Aya Blue And White Polka Dot Dress – £69.00

Collectif

Lou Noire har efterhånden forkøbt sig i den populære Dolores-model fra engelske Collectif, der kommer både som top og kjole. Især for dig med en stor barm, vil denne mørkeblå, polkaprikkede kjole vække jubel – der er nemlig plads til alt, der vender både mod gården og gaden! Stoffet er tykt, så alt bliver på sin plads, men selv om der er stræk i, så er størrelserne hos Collectif til den lille side, så gå gerne en størrelse op, når du bestiller. Læs om kjolen her: www.collectif.co.uk/clothes-c1/dolores-doll-dress-polka

Collectif Mainline Dolores Doll Dress Polka – £56.00

5 flotte, flade foråssko – i vintage- og retrostilen

Dolly & Dotty

Af alle de kjoler, Lou så i sin eftersøgning, så er det denne, der kommer tættest på det billede, hun så – og den blev købt med det samme. Den havblå rockabillykjole med de hvide polkaprikker har bådudskæring og korte ærmer. Fås i mange prints og farver.

Perfekt stylet hos Dolly & Dotty med den smukke vintage-håropsætning og de røde sko er Lou således klar til at lege videre med ideerne derhjemme. Nu går jagten så videre på de perfekte røde sko, som dog nok ikke bliver helt så høje som modellens! Læs mere om kjolen her: www.dollyanddotty.co.uk/darlene-retro-polka-dot-swing-dress-in-dark-blue

Darlene Retro Polka Dot Swing Dress in Dark Blue – £39.99

Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England

En ekstra service til de trofaste læsere

Leder du også efter den perfekte kjole, så tøv ikke med at skrive til Lou Noire. Superhelte kommer med mange forskellige superkræfter, og Lous er at kunne finde ting på nettet, som ikke umiddelbart dukker op. 😉 Du kan sende en besked her: Kontakt Lou Noire.

« Festlige, røde sko og sandaler – med alkoholvenlige hæle
Ferie i hyggelige Svendborg – tips til seværdigheder, shopping, mad og oplevelser »