Praktiske solhatte – som får dig til at ligne en million! 18. juli 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Solhatte – til de mange strandture i bagende solskin

Er der noget bedre, end når solen bare skinner? Det skulle da lige være, at den gør det flere måneder i træk, som det er tilfældet denne sommer. Lou Noires sarte, lyse hud tåler desværre ikke al den sol, og på trods af flere lag solcreme har hun måtte tage drastiske midler i brug og er gået på jagt efter en solhat.

Bøllehatte er på ingen måder en mulighed – disse er kun for turister, der også går med sokker i sandalerne. Ønsket er derimod gået på en smuk solhat, gerne en stråhat, med en bred skygge, der kan beskytte mod solens stråler. Tåler du heller ikke solen, vil du bare passe på din hud, eller går ferien til endnu varmere himmelstrøg, så præsenterer Lou nu her et udvalg af de yndige solhatte, som hun fandt under sin søgen.

Lou Noire viser det strandlook, du gerne vil gå efter!

Som det fremgår herunder er der med undtagelse af Unique Vintage ikke mange af de pinup- og vintageshops, hvor Lou normalt gør sine indkøb, der fører et større udvalg af solhatte. Du kan dog også gøre gode fund i de mere almindelige webshops og butikker – hvis du ved, hvad du skal kigge efter.

Lou Noire arvede en stak gamle fotoalbum og fandt dette billede af sin franske bedstemor. Grand-Mama, som Lou kaldte hende, var også ung engang og viser her hvordan en solhat skal bæres!

Den unge Grand-Mama viser, hvordan en rigtig starlet bærer sin solhat!

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket. Alle netshops nævnt i indlægget sender til Danmark, og hvor der kommer told på fra USA, er dette nævnt.

Læs også: Pinup-badedragter – når 50’er-pigen tager til stranden!

Pinup Girl Clothing

Husker du den Olsen-bandenfilm, hvor det rent faktisk er lykkedes at gennemføre det store kup? I Olsen-banden på sporet sidder Yvonne i solen på Mallorca og nyder en lille drink (eller to!) iført sin kæmpehat. Shelly-hatten her fra Pinup Girl Clothing minder Lou om den altid stillige Yvonne, og med et par røde læber er du klar til at erobre stranden eller måske lade dig invitere til en morsom grisefest under de sydligere himmelstrøg. Hatten kan nemlig foldes sammen, så den passer ned i en kuffert. Rød med hvide striber, fås også i sort. Bemærk, at der kommer told på fra USA. Læs mere om solhatten her: www.pinupgirlclothing.com/accessories/hair-hats/6-brim-ribbon-hat-in-red-and-white

Shelly 6 Brim Ribbon Hat in Red and White – på udsalg til $12.80

Læs også: Europæiske webshops med sko, sandaler og støvler i vintage- og pinup-stilen

House of Fraser

Som nævnt i starten af artiklen, kan high street-butikkerne også sagtens være med, når det kommer til smarte solhatte. Engelske House of Fraser har et større udvalg af solhatte – og også af fascinators, som i nær fremtid får sit eget indlæg. Lou kunne dog slet ikke stå for denne blå- og hvidstribede solhat, perfekt til strandturen med sin brede skygge. Størrelsen kan justeres indvendig. Læs mere om solhatten her: www.houseoffraser.co.uk/accessories/seaspray-striped-wide-brimmed-sun-hat

Seaspray Striped Wide Brimmed Sun Hat – £39.00

Unique Vintage

Amerikanske Unique Vintage har som den eneste pinup-shop et meget stort udvalg af hatte og solhatte. Lou Noire havde svært ved at vælge imellem de mange skønne hatte, men har fundet de tre, som hun absolut må eje. Først en lys, flettet solhat, der skygger for både ansigt og skuldre. Enkel, smuk og klassisk – din indre diva vil elske den! Derpå følger en elegant sort stråhat med en smuk broderet kant. Begge kan justeres i størrelsen. Til sidst den yndigste solhat, Lou nogensinde har set! Dette ene billede yder slet ikke hatten retfærdighed, den skal ses fra alle vinkler, som du kan, hvis du klikker på billedet. Bemærk især den sommerfugleformede sløjfe bagpå den elfenbensfarvede hat. Bemærk, at der kommer told på fra USA. Læs mere om solhattene her: www.unique-vintage.com/collections/hats-hair – og klik på billedet for at komme til den enkelte hat.

Light Tan Braided Floppy Sun Hat – $32.00

Vintage Style Black & Lace Trim Sun Hat – $32.00

Unique Vintage Cream Ivory Braided Cloche Sun Hat – $32.00

ASOS

ASOS kan også være med, når det gælder et stort udvalg af fantastiske solhatte. Denne sorte stråhat med den fashionable sløjfe minder Lou om billeder af den unge og yndige Sophia Loren ved Den Franske Riviera tilbage i 1950’erne. Solhatten oser af vintage glamour, og skal du direkte fra stranden og til et aftenparty, er solhatten et oplagt accessory. Læs om solhatten her: www.asos.com/asos/asos-natural-straw-oversized-floppy-hat-with-bow-and-size-adjuster

ASOS Natural Straw Oversized Floppy Hat with Bow and Size Adjuster – 233.50 DKK

Læs også: 5 flotte, flade foråssko – i vintage- og retrostilen

TopVintage

Hos hollandske TopVintage finder du denne flotte solhat med teksten “Head in the clouds”. Stråhatten fuldender dit strandlook, og den store, brede skygge beskytter godt mod solens stråler. Hatten kan justeres i størrelsen. Læs mere om solhatten her: www.topvintage.net/en/vintage-retro/50s-head-in-the-clouds-sun-hat-in-black

50s Head In The Clouds Sun Hat in Black – €21.95

Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England

« Flade ballerinasko – i pinup- og vintage-stilen
Gode restauranter i Hamborg – og en fantastisk café med spaghetti-is »