Gode bøger: Sådan dater du en mand, der har børn 10. oktober 2018 – Kategori: Mænd – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

I 20’erne, hvor alle muligheder ligger åbne, er det nemt at rynke på næsen af en mand, der har et barn i forvejen eller som har været gift. Når du runder de 30, ser det dog helt anderledes ud, og især i 40’erne er der store chancer for, at den mand, du møder, kommer ind i forholdet med en del bagage og måske et eller flere børn.

Her er det vigtigt, at du starter forholdet med et åbent sind og virkelig får tænkt over, om ikke bare manden, men også hans børn kan få en plads i dit liv. I starten, hvor alt er rosenrødt og I måske kun ses alene eller til en fræk lille gang “After Eight”, når børnene er lagt i seng, så er det let nok at forelske sig i en mand, der har børn og tænke, at det nok skal gå det hele – lige indtil hverdagens realiteter møder jer.

Læs også: 5 gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden

Hvis du ikke selv har børn i forvejen…

Har du ikke selv børn, kan virkeligheden i en børnefamilie ramme hårdt. Udover at være søde og sjove, så er børn også nogle små væsener, der fylder meget, larmer, skal spise aftensmad på samme tidspunkt hver dag, vil sove i smørhullet mellem dig og din kæreste, måske savner deres rigtige mor og ikke kan lide dig, fordi du er kommet imellem deres far og dem. Når det fungerer kan bonusbørn og være en gave og et lille menneske, som du kommer til at holde uendelig meget af.

Alfa og omega er at gå langsomt frem og finde ud af, hvordan I vil have tingene til at køre. I starten er det en god ide kun at ses, når børnene er hos deres mor, så I kan finde ud af, om det skal være jer to. Der er ingen grund til at møde børnene, før I er blevet enige om, at det selvfølgelig skal være jer to. Dét og mange andre gode råd kan du læse om i bøgerne herunder, som også kan hjælpe dig til at finde dig tilrette i din nye identitet som bonusmor.

Hvis du omvendt virkelig ikke ønsker at være stedmor for andres børn – eller slet ikke selv kunne forestille dig at få dine egne børn, så gør det klart med det samme. Og lad være med at lade dig lokke, selv om du har fundet dig en skøn mand: hvis du ikke vil have børn, så vil du ikke have børn, så hold fast i det.

Gode bøger om at være bonusmor

Hvis du har børn i forvejen…

Har du allerede børn i forvejen, så ved du allerede alt det om smørhullet og savnet efter den anden forælder, men her kan det være logistikken, der er den store udfordring. Hvis I ikke har samvær i de samme uger, kan det være svært at lære hinanden at kende, uden at børnene er tilstede. Men gør forsøget alligevel: lav legeaftaler for børnene og få et par timer for jer selv, hvor der ikke er nogen, der råber “MOOOOAAAARR”!

Selv om du har mødt den skønneste mand på jorden, er det desværre ikke altid, at jeres børn kan sammen – og det behøver de heller ikke at kunne. Læs mere om, hvordan du får den sammenbragte familie til at fungere i bøgerne her:

Gode bøger om den sammenbragte familie

Læs også: Sådan siger du farvel til de dårlige mænd

Vil du på date med 30 mænd? Læs Jagten på Drømmemanden!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

« 5 gode ideer til at få gnisten tilbage i forholdet
5 gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden »