Sådan finder du ud af, hvem din date er Slået op i: Dating – Emner: , ,

Hvem er din date i virkeligheden?

Vil du gerne vide, lidt mere om hvem din date er, inden I mødes? Mellem de mange dejlige mænd på datingportalerne eller Tinder, er der måske en, der særligt får dit hjerte til at banke. Men hvad er nu det? Din date har ikke et billede på sin profil, fordi han helst ikke vil genkendes af sine “forretningsforbindelser”. Når du spørger, om han vil mødes, så er der travlt på arbejdet, så er hunden syg, og så er det bare ikke så godt lige nu.

Dine alarmklokker ringer: Har han en kæreste eller er han bare en en Ghoster? Det kunne være rart, hvis du kunne finde ud af lidt mere om ham, end har har skrevet på sin profil – så her er en guide til, hvordan du finder ud af lidt mere om din date på internettet, end han selv har fortalt.

Din nye hobby: Dating-detektiv på internettet

Er I endnu ikke venner på Facebook, er der flere måder, hvor du kan finde ud af en masse om ham på, uden han nogensinde finder ud af at du lige har leget detektiv på ham. I gamle dage havde du kun telefonbogen, hvor du kunne slå ham op og se, at han ganske rigtigt boede på Lupinvej. Stod der et kvindenavn ved adressen, kunne det lige så godt være hans mor eller sambo, og så var du lige vidt. De tider er heldigvis forbi!

Søg hans navn på Google

De fleste af os efterlader spor på internettet. Det er nemt at finde frem til dem ved at skrive hans navn i gåseøjne, f.eks. [”Anders Tjele Mogenstrup”]. Du kan her også prøve med [”Anders Tjele”] eller [”Anders Mogenstrup”]. Du skal ikke skrive klammerne, men husk gåseøjne.

Lidt sværere er det, hvis han bare hedder [”Anders Pedersen”] – dem er der mange af. Her må du prøve at søge på en anden måde, f.eks. [”Anders Pedersen” tandlæge Horsens], hvis du nu har fået oplyst, at han bor i Horsens og er tandlæge. Du kan også prøve at søge på [”Anders Pedersen” -fodboldspiller]. Hvis han deler navn med en professionel fodboldspiller, sorterer du nu alle de resultater fra, hvor der står noget om en fodboldspiller.

Flere gode søgetips til at lære ham at kende på forhånd

I Den lille bog om dating får du flere gode tips til at lære ham lidt bedre at kende, inden I mødes. Her lærer du blandt andet at søge billeder frem af ham!

Men husk lige…

Når han under daten fortæller, at han er medlem af Dansk Liggecykel Forbund, så husk endelig at spille overrasket. Det kan ødelægge mange potentielt gode forhold, at han afslører dig i at snage i hans privatliv, inden I overhovedet har mødt hinanden.

Husk også at lave samme tjek på dig selv, inden karma rammer dig. Hvis der ligger alt for mange slemme oplysninger om dig selv derude på internettet, så slet dem eller skriv til webmasteren for sitet og bed om at få dem fjernet.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!