Sådan flirter du med en mand – 5 gode tips Slået op i: Dating – Emner: , ,

Kunne du godt bruge et kursus i at flirte?

Er du træt af at blive spurgt, om du har mavekneb, når du flirter? Eller har du helt givet op, fordi du simpelthen ikke ved, hvad du skal gøre? Så læs den brugbare guide til den gode flirt her.

Flirt er en kunstform – ligesom ballet og sang – og det tager tid at lære at mestre den! Har du aldrig gjort det i at flirte, kan det i starten føles temmelig akavet. Men hvis du beslutter dig for, at du vil lære det, så er det bare at gå i gang med at træne flirteteknik. Her får du et lille kursus!

Sådan bliver du du god til at flirte

1. Læg blidt ud

Hvis en flirt skal virke, skal den være fin og diskret. Det nytter ikke noget, at du kører henover din flirt som en damptromle, indtil han giver op. Start med små signaler og skru så langsomt op for temperaturen, imens du finder ud af, om han overhovedet er interesseret.

2. Brug dine øjne

Med hvad er små signaler egentlig? Når du flirter, så kan du starte med at få øjekontakt med manden – og holde den liiige et par sekunder mere, end hvad der normalt er naturligt. Hold en lille pause og kig så over på ham igen. Kigger han også på dig, så er interessen vækket.

3. Send et smil

Kigger han på dig, kan du sende ham et smil. Og smilet er jo bare den korteste vej mellem to hjerter, især når du flirter. Send ham et smil så stort, at han ikke er i tvivl om, at det er ham, der er modtageren.

4. Vær tilgængelig

Når den første kontakt er etableret, kommer det næste skridt: at tale sammen. For at I kan mødes og tale sammen, bliver du nødt til at gøre dig tilgængelig for en samtale. Står du inde i midten af flokken af veninder, skal han først kæmpe sig igennem dem med bankende hjerte og svedige hænder for at komme frem til dig. Stil dig i udkanten af flokken, så du er nem at falde i snak med.

Tør han ikke komme over til dig, så må du komme til ham. Står han i baren, går du op og køber en drink. Sidder han ned ved et bord, så gå forbi på vej til toilettet og send ham et stort smil. Er du ikke genert, så gå over og præsentér dig med det samme.

5. Giv en kompliment

Det er ikke farligt at gå over og sige hej. I bund og grund er det bare et møde imellem to mennesker, der prøver at finde ud af, om der er grundlag for en dybere samtale. Synes du, han virker lige så dejlig, som han ser ud, så giv ham en kompliment. Og hvis du ikke ved, hvad du skal sige, så sig det bare, som det er: At han ser så sød ud, at du blev nødt til at komme over og sige hej.

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating får du mange flere gode råd til flirt og dating. Bogen er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...