Sådan heler du dit knuste hjerte Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Sådan kommer du ovenpå – og videre

Åh, dig der med det knuste hjerte! Er du blevet dumpet – eller gik du selv? Uanset om du er blevet kasseret som en hullet strømpe eller selv har valgt at forlade forholdet, så gør det ondt. Der er minder, gode og dårlige, ting I aldrig skal lave sammen mere, og så er der et håb, der er slukket.

Måske lod du det fortsætte, længere end du burde, fordi du hele tiden håbede, at det blev bedre. Men det gjort det ikke, og lige nu er der bare tomhed og billeder, du ikke kan kigge på. Inden du græder tårer nok til et helt vandfald, så stop lige op. For det kan faktisk blive bedre – og ret hurtigt endda.

Her får du et par gode råd og et kærligt kram gennem skærmen:

Tiden læger alle sår

Ja, det er en floskel, men også en sandhed. Når tiden får lov til at gå, begynder dit hjerte at hele af sig selv. Minderne bliver svagere, og der kommer en dag, hvor du ikke længere kan huske, hvordan han duftede. Det er et løfte. Hvis der går flere måneder eller år, og du stadig er lige så ked af det som i tiden lige efter I slog op, så tal med nogen. Brug dine veninder, og hvis de ikke kan hjælpe, så tal med en psykolog.

Sig farvel til fortiden

En af de svære ting, som samtidig virkelig kan hjælpe dig, det er at skære ham ud af dit liv. Slet ham fra de sociale medier, smid hans gamle t-shirt ud og slet også beskeder og billeder af ham. Fjern alle de ting, der minder dig om ham, så du ikke skal gå og tænke på ham hele tiden.

Det er selvfølgelig svært, hvis I har børn sammen, for her er I tvunget til at se på hinanden resten af livet. Men hold ham ude af dit liv, så meget og så godt som du kan.

Gør noget godt for dig selv

Fremfor at svælge i din sorg og bade i skårene fra dit knuste hjerte, så overvej hvad der kan gøre dig glad. Skriv en liste til dig selv over alt det, der får dig til at smile. Tilføj alt det, du plejede at lave, inden du mødte ham, og som gjorde dit liv til en fest. Skriv også alle dine drømme på listen om alt det, du godt kunne tænke dig at prøve i dit liv. Tag én ting af gangen på listen.

Vælg rigtigt næste gang

Allervigtigst er det dog at du lærer af dine fejl og ikke vælger samme type igen næste gang, som du åbenbart ikke kan få det til at fungere med. Det er nemlig kun tåber, der bliver ved med at gøre det samme og så forvente et nyt resultat. I Den lille bog om dating er der masser af tips og øvelser til at finde ud af, hvilken type mand, du passer godt sammen med.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!