Sådan læser du Jagten på Drømmemanden 14. juni 2018 – Kategori: Livsstil – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

En læsevejledning til Jagten på Drømmemanden

Jagten på Drømmemanden – 149.95 kr. Køb den her!

Lou Noire har netop fået dette billede tilsendt fra sin allerkæreste veninde. Veninden er netop blevet færdig med at læse “Jagten på Drømmemanden” og ville lige vise Lou, hvordan det var lykkedes hende at komme på date med alle de 30 mænd, som du også selv kan møde i bogen.

Med den sirlige håndskrift, som Lou kender så godt fra de mange breve, der med tiden er blevet udvekslet på tværs af landet, har veninden her grundigt noteret, hvordan hun har bevæget sig frem gennem bogens mange sjove – og mindre sjove – dates.

Få en smagsprøve på Jagten på Drømmemanden – klik her!

Sådan læser du bogen

Som en service til læserne viderebringer Lou her den gode ide. Hvis du vil være sikker på at møde alle 30 mænd, så notér på et ark papir, hvor du går hen. På denne måde slipper du for at holde én eller flere fingre ind som bogmærker på siderne og kan nu frit bevæge dig frem og tilbage igen, hvis daten ikke er helt så heldig, som du kunne ønske.

Det skal også lige nævnes, at ligesom i livet, så er der ikke én rigtig vej. Igennem bogen er du nemlig heltinden i den fantastiske fortælling om at finde Drømmemanden, og du vælger selv, hvilken vej du vil gå. Følg tallene igennem historien og lad handlingen udspille sig. Og husk: Den enes ulykke kan sagtens være den andens Drømmemand!

En sjov historie, du kan grine længe af!

Veninden elskede i øvrigt bogen, som hun fandt så morsom, at hun flere gange grinte, så tårerne trillede. Selv om hun i mange år har været gift med den samme kærlige mand, som hun elsker højt, så var datinghistorierne alt for genkendelige. Som hun tørt bemærkede til Lou: – Har vi egentlig ikke alle sammen ligget der på ryggen og så inderligt fortrudt, at vi gik tilbage til den fuser?

Lou har i hvert fald, men hun ved heldigvis også, at der findes mange skønne mænd derude. Hvis du har lyst, kan du i “Jagten på Drømmemanden” blandt andet komme på date med både Falckredderen, Enhver Svigermors Drøm og Manden Med De Pæne Øjne – hvis det altså er den type, du er til. Men ved du egentlig det, før du har været på date med dem?

Skynd dig at få fat i bogen, så du kan komme på date!

« Pinup-badedragter – når 50’er-pigen tager til stranden!
Skønt Pin-up lingerie i vintage- og burlesque-stilen »