Sådan læser du Jagten på Drømmemanden Slået op i: Dating – Emner: , ,

En læsevejledning til Jagten på Drømmemanden

Jagten på Drømmemanden – 69,95 kr. Køb den her!

Læser du “Jagten på Drømmemanden” – eller mangler du lige en vejledning for at komme i gang? Vil du gerne på date med alle de 30 mænd, som du kan møde i bogen, kræver det nemlig en indsats, ligesom i det virkelige liv.

Sådan læser du bogen

Her får du en lille guide til at komme igennem bogens mange sjove – og mindre sjove – dates. Hvis du vil være sikker på at møde alle 30 mænd, så tag et ark papir og skriv ned, hvor du går hen. På denne måde slipper du for at holde én eller flere fingre ind som bogmærker på siderne. Du kan nu frit bevæge dig frem og tilbage igen, hvis daten ikke er helt så heldig, som du kunne ønske.

Det skal også lige nævnes, at ligesom i livet, så er der ikke én rigtig vej i historien. Igennem bogen er du nemlig heltinden i den fantastiske fortælling om at finde Drømmemanden, og du vælger selv, hvilken vej du vil gå. Følg tallene igennem historien og lad handlingen udspille sig. Og husk: Den enes ulykke kan sagtens være den andens Drømmemand!

En sjov historie, du kan grine længe af!

Lou Noire fik tilsendt billedet foroven af en glad læser. Med den sirligste håndskrift havde hun fundet vej igennem bogen, og hun ville også lige fortælle, at hun flere gange grinte, så tårerne trillede. Selv om hun i mange år havde været gift og elsker sin mand, så var datinghistorierne alt for genkendelige. Som hun lige så tørt skrev: “Har vi egentlig ikke alle sammen ligget der på ryggen og så inderligt fortrudt, at vi gik tilbage til den fuser?”

Heldigvis findes der mange andre skønne mænd derude. Hvis du har lyst, kan du i “Jagten på Drømmemanden” blandt andet komme på date med både Falckredderen, Enhver Svigermors Drøm og Manden Med De Pæne Øjne – hvis det altså er den type, du er til. Men ved du egentlig det, før du har været på date med dem?

Skynd dig at få fat i bogen, så du kan komme på date!

Banner - Jagten på Drømmemanden - Lou Noire - 69,95

Læs alle de andre artikler om bøger...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Street food-markeder i Danmark – en guide
En god bog til sommerferien: Sjove fortællinger om at finde Den Store Kærlighed »