Sådan undgår du at blive Ghostet Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Har du også oplevet at blive Ghostet?

Måske kender du allerede Ghosteren? Ghosteren er kort fortalt en mand, der virker helt på i starten af forholdet, men lige pludselig hører du ikke mere fra ham. Måske kan du genkende dette:

Han virker meget på i starten af forholdet. Han ringer og skriver ofte og sørger generelt for at holde linjen varm. I taler sammen i telefonen, og du nyder lyden af hans dybe stemme, imens han lover dig, at I snart skal ses, han har bare lige et projekt på arbejdet, han skal have afsluttet. Du glæder dig og venter tålmodigt. Men så bliver han tavs.

Du hører ikke mere, og selv om du både ringer og skriver og lægger mere og mere desperate beskeder på hans telefonsvarer, så er der ingen kontakt. Du når at blive rigtig bekymret for, om han er kommet noget til, indtil du opdager, at han stadigvæk er online på sin datingprofil.

Hvis du kan genkende beskrivelsen , så er du desværre blevet Ghostet.

Hvorfor Ghoster mænd?

Mænd giver sjældent en klar afvisning. Efter fire ubesvarede sms’er og tre opkald, der aldrig blev taget, så fatter du det endelig, han har Ghostet dig. Men hvad er Ghosteren så? At blive ghostet er, når en mand stikker hovedet i busken, imens han venter på, at du giver op og lader ham være i fred.

Men ville du egentlig ikke hellere haft afvisningen kort og kontant? Her vil de fleste kvinder nok svare ja. I stedet for at gætte og vente på ham, så ville du kunne komme videre med dit liv, og du ville slippe for at dunke dig selv oveni i hovedet med ukonstruktive tanker om, hvorvidt det var noget du sagde eller gjorde forkert. Men her kommer der en sandhed, du skal notere dig: Rigtig mange mænd vil hellere skære deres højre arm af og gå lange omveje for at undgå dig end at gøre dig ked af det. Så ved du det.

Sådan undgår du at blive ghostet

Når du bliver udsat for en fuldstændig urimelig behandling fra en mand, om det er en gang Ghosting eller bare ganske almindelig dårlig opførsel, så tag initiativet i stedet for at vente og sig fra! Du behøver ikke at vente på, at I mødes tilfældigt. Hvis du har læst eller set Harry Potter, så send ham en Howler, et brev skrevet med store bogstaver, hvor du får kaldt ham alt det grimme, der er i dit hjerte.

I Den lille bog om dating er der mange flere gode råd om, hvordan du får skovlen under Ghostere og andre mænd, der ikke behandler dig ordentligt. Det er nemlig en stor en lettelse at få ryddet op i de mænd, som har gjort dig ked af det. Det er faktisk endnu mere lækkert end endelig at få smidt den kæmpe sæk med gammelt tøj og forkerte sko ned i genbrugscontaineren. Væk med dumme mænd, ud med lunkne følelser og lamme undskyldninger!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...