Sådan undgår du røde knopper i bikinilinjen Kategori: Små uartigheder – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Røde knopper efter barbering – undgå at få dem

Sommeren er snart over os, og vi barberer os oftere på denne årstid, ofte med uvelkomne røde knopper i bikinilinjen. Det er som en gæst uden invitation, der heller ikke kan finde ud af at gå igen. Den sarte hud i området reagerer nogle gange meget kraftigt på en barbering, og det kan være svært at slippe af med de røde knopper igen.

Døjer du også med røde knopper efter barbering, også i de intime regioner, får du her de bedste tips til at forebygge et udslet, når du barberer dig.

Sådan undgår du røde knopper

Den rigtige skraber

Brug kun nye skrabere på de intime områder og gem de ældre blade til benene, hvor det ikke gør så meget. Har du meget få hår, der skal fjernes, så brug en pincet.

Rent vand er vigtigt

Blødgør først huden med varmt, rindende vand. Det er en rigtig dårlig ide at barbere sig i karbadet, da vandet her hurtigt bliver fyldt med bakterier, der kan trænge ind i de nybarberede porer.

Brug tid på at finde den rigtige barberskum

Køb en god barberskum, gerne en der er udviklet til det, den skal, og ikke bare en som dufter af roser. Faktisk skal den helst være uden parfume, men gerne med noget antibakterielt. Giv den et par minutter til at virke, og påfør gerne et nyt lag under barberingen.

Shave Safe Intim Barberskum mod Røde Knopper, kendt fra “Løvens Hule” – 125,00 kr.

Skån huden

Barber først MED hårene og derefter mod for at fjerne de sidste stubbe. Kør så få gange henover det samme sted som muligt.

Sørg for god efterbehandling

Brug en bakteriedræbende og fed creme bagefter, f.eks. Helosansalve eller et produkt med aloe vera. Det lindrer, beroliger og lukker af for uvelkomne bakterier.

Få en voksbehandling

Du kan også vokse de steder, der har behov, og det holder i længere tid og er noget nemmere, men også mere smertefuldt end at skrabe. Voksning giver ofte også en del indgroede hår, hvilket igen giver røde knopper.

Husk at exfoliere – men ikke for meget!

Uanset hvilken metode du vælger, kan du, når hårene begynder at gro ud igen og giver røde knopper, blidt exfoliere de angrebne områder. Brug samme exfolieringsprodukt, som du anvender i ansigtet. Undgå at exfoliere for tit, da du dermed fjerner hudens naturlige forsvar mod bakterier og gør huden mere udsat.

Se flere små uartigheder her

frække kuponer

24 frække kuponer – køb dem her!

« Sådan forbereder du dig på en lang flyrejse
Gode ideer til en romantisk miniferie! »