Saltmandler 2. juli 2017 – Kategori: Fest – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Lou havde sine gode veninder på besøg forleden og serverede disse lækre saltmandler. Her får du opskriften!  De tager kun et kort øjeblik at tilberede, men det store spørgsmål er, om I kan lade dem være, til de er kølet af!

Hvordan laver du saltmandler?

200 g mandler
2 dl. vand vand
3 spsk. fint salt

Sådan gør du

Opvarm ovnen til 150 grader.

Kog vandet op i en stegepande og tilsæt saltet. Skru ned for blusset og rør til saltet er opløst. Kom mandlerne i vandet og rør i dem, til vandet er fordampet.

Fordel nu mandlerne på en plade med bagepapir. Sæt dem midt i ovnen og rist dem ca. 10-15 minutter, til de er blevet hvide på overfladen. Vend dem 2-3 gange undervejs.

Lad saltmandlerne køle helt af på en bagerist med bagepapir, inden de serveres.

Alle mandlerne blev spist, da Lou holdt venindeaften, men skulle det ske en anden gang, at der alligevel er nogen tilovers, kan de gemmes i et lufttæt glas.

« 4 gode restauranter i Reykjavik, Island
Rejser: Kreta og Agia Marina på Chaniakysten »