Shopping i Alicante – her finder du alle de gode butikker! 3. maj 2018 – Kategori: Rejser – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Klik her og gå til Saxo.com

Skal du på shopping i Alicante, kan det godt betale sig at tage den store pengepung med. I byen finder du mange af de store, internationale kæder og også masser af smukke kjoler fra lokale designere.

Tag dig tid til at gå rundt og opdage de små butikker i de snævre gader – eller brug guiden her!

Læs også: 4 gode restauranter i Alicante – og et godt tip til morgenmad!

Gode shoppinggader i Alicante

I den store shoppinggade Avenida Maisonnave finder du de store kædebutikker, Zara, Intermissimi, Mango og Stradivarius, og her finder du også hele to af stormagasinerne El Corte Inglés. Det første, ved Avenida Federico Soto, sælger blandt andet elektronik og boligudstyr, mens du i det andet finder tøj, parfume og et stort gourmet-supermarked.

I området fra Avenida Maisonnave og ned mod havnen byder Alicante også på mange små gader, hvor du kan finde lokalt kunsthåndværk, sko og tøj.

Calle San Francisco, også kendt som Paddehattegaden, gemmer også på mange, fine butikker.

Shoppingcentre i Alicante

Kan du ikke få shopping nok, findes der også to store shoppingcentre i Alicante, Gran Via og Plaza Mar 2, begge i den nordlige del af byen. Her finder du alle de kendte mærker, H&M, Levi’s, Massimo Dutti, Bershka, Mango, Zara og Tommy Hilfiger.

Læs også: Seværdigheder i Alicante – 5 ting du ikke må gå glip af!

Åbningstider i Alicantes butikker

Mange butikker har åbent til klokken 20-21, med en siesta midt på dagen. Lørdag er der lukket om aftenen, og de fleste butikker, undtagen de helt store, har helt lukket om søndagen.

Hvad skal du købe med hjem?

Tøj, tøj og mere tøj – og så et par sko! De spanske kvinder elsker at klæde sig smukt, og du finder mange butikker med selskabskjoler, brudekjoler og hverdagstøj. Det kan godt betale sig at spare op og købe sommergarderoben i Alicante.

Bemærk, at det er svært at finde tøj i størrelser over 42-44, men byen huser heldigvis også mange skobutikker, hvor du finder de skønneste sko og sandaler.

Besøg endelig også den store torvehal Mercado Central eller det store gourmetsupermarked i underetagen hos El Corte Inglés, hvor du finder sortfodsskinke, olivenolie og foie gras.

Tag med Lou Noire på ferie – få alle de bedste rejsetips her!

Find et godt hotel i Alicante

Alicante byder på hoteller i alle prisklasser. Bo for eksempel på Hotel Sercotel Suites del Mar ude på kajen ved marinaen, som er et af byens bedste hoteller. Det kan godt betale sig at give lidt ekstra for at få den skønne udsigt udover stranden og havet og vælge by-siden fra, hvor der kan være larm til ud på de små timer.


Det kan i øvrigt anbefales at besøge byen i starten og slutningen af sæsonen, april/maj og august/september, hvor klimaet er en som en god, dansk sommer, og hvor mængden af turister er på et passende niveau.

Se flere gode hoteller i Alicante her på Hotels.com!

Hvordan kommer du til Alicante?

Det tager ca. 3½ time at komme med fly fra København til Alicante. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Alicante. Her kan du også vælge at søge efter pakkerejser med både fly og hotel. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Se flere artikler om rejser her...

« 6 festlige sorte kjoler i pinup- og vintage-stilen
Seværdigheder i Alicante – 5 ting du ikke må gå glip af »