Shopping i Hamburg – her finder du alle de gode butikker! 4. juni 2018 – Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Klik her og gå til Saxo.com

Hamburg er altid et besøg værd – alene for det store udvalg af butikker. Hamburg byder på masser af stemning, og der er altid liv i den store shoppinggade, Mönckebergstrasse. Byen har dog mange små shoppingoaser og store centre, hvor du kan finde lige præcis det, du altid har drømt om.

Tag dig tid til at gå rundt og nyde byens mange butikker – eller brug guiden her!

Læs også: De 5 bedste seværdigheder i Hamburg, Tyskland

Sådan kommer du til Hamburg

Tager du bilen, ligger Hamburg cirka 2 timer fra den tyske grænse. Du kan også vælge at flyve til den nordtyske hovedstad. Fra København er der ca. 1 times flyvetur til Hamburg.

Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Hamburg. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Hvor skal du shoppe i Hamburg?

Start din shoppingtur på Mönckebergstrasse, der er Hamborgs største butiksgade. Her finder du et imponerende udvalg af de store kædebutikker, stormagasiner og gode restauranter, når du lige skal have en pause fra indkøbene.

Er du til små, trendy butikker, så tag op til bydelen Sternschanze – tænk Nørrebro i København eller Berlins Kreuzberg. I trekanten mellem gaderne Schulterblatt, Schanzenstrasse og Susannenstrasse finder du mange hippe tøjbutikker med alternative mærker og vintage-mode. Når mørket falder på, myldrer gaderne med unge mennesker, på vej til en glad aften i byen på de mange caféer og barer i området.

I kvarteret St. Pauli, der huser den berømte gade Reeperbahn, kan du finde mange små vintage- og rockabilly-butikker, der ligger side om side med talrige sexshops. Leder du efter en souvenir i den frækkere ende, så besøg Boutique Bizarre, der er indrettet som ethvert andet stormagasin, bare med erotiske varer på hylderne.

Besøg også det legendariske Fischmarkt St. Pauli, hvor du hver søndag formiddag kan købe ikke bare fisk, men alt hvad hjertet kan begære af antikviteter, madvarer, souvenirs, bøger, hatte og solbriller. Slut besøget af med en frokost i Altonaer Fischauktionshalle, hvor du i stueetagen finder små boder med den lokale specialitet: fiskesandwich.

Altonaer Fischauktionshalle

Shoppingcentret Europa Passage

Shoppingcentre i Hamburg

I Hamburg finder du også mange store shoppingcentre, med Europa Passage som det største.  Hvis ikke den imponerende arkitektur fejer benene væk under sig, skal det store udvalg nok gøre det!

Kommer du fra Danmark i bil, så besøg også det gigantiske designer outlet i Neumönster. Her finder du alle de store mærker, men i sidste års farve, og derfor til en betragtelig reduceret pris.

Læs også: Weekendtur til Flensborg

Find et godt hotel i Hamburg

Hamburg byder på hoteller i alle prisklasser. Her får du anbefalinger på gode hoteller, der alle kan bookes direkte igennem Hotels.com:

Skal du forkæle dig selv eller kæresten med et luksushotel i Hamburg, så kan du bo på 20. etage af Empire Riverside Hotel, kun med skybaren som nærmeste nabo. Her kan du nyde den imponerende udsigt over havnen gennem de store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft.


Mindre kan dog også gøre det, og ARCOTEL Onyx Hamburg i starten af Reeperbahn skal også have en stor anbefaling. Her skal du bare træde ud ad døren for at være midt i festen. Skal du bare have en seng at sove i, på et rent hotel i et roligt kvarter, er det billige ibis Hotel Hamburg i nærheden af banegården et aldeles glimrende bud og med en solid morgenmadsbuffet, der er til at betale.

Se flere gode hoteller i Hamburg her på Hotels.com!

St. Pauli

Se flere artikler om rejser her...

« En god bog til sommerferien: Sjove fortællinger om at finde Den Store Kærlighed
Cat Eye-solbriller i vintage- og pinup-stilen »