Shopping i Svendborg – her finder du alle de gode butikker Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Hvor skal du shoppe i Svendborg?

Skal du på shopping i Svendborg, er det godt at vide, at byen byder på mange gode shoppingoplevelser. I den gamle, hyggelige havneby finder du alle de kendte kædebutikker, men du skal især besøge byen for de mange små og unikke butikker. Her er vintageinspireret tøj, kunsthåndværk, pottemagere og smykkedesignere.

Shopping i Svendborg

Svendborg har to sammenhængende gågader: Gerritsgade og Møllergade. Udover kædebutikker som VERO MODA og SOLO finder du her mange fine, små specialbutikker med tøj, du ikke ser andre steder.

Er du på jagt efter kjoler i vintage- og pinup-stilen kan disse butikker anbefales:

Kunsthåndværkere i Svendborg

Vil du gerne have en særlig souvenir med hjem, som du ikke kan købe andre steder, så er Svendborg en magnet for dygtige kunsthåndværkere. Jalfe sælger kunsthåndværk og klæder, Catz sælger øreringe og smykker og hos  Pottemager Tina Thomsen finder du det skønneste keramik. Besøg også kunsthåndværkerne på Frederiksø i en af de gamle værftsbygninger på havnen.

Læs mere her: Frederiksø – kunst og kultur

Find et godt hotel i Svendborg

Uanset om du skal på ferie i Svendborg eller bare vil besøge byen på en kort weekendtur, så er der mange dejlige hoteller i byen, hvor du kan bo godt. Her kommer et par anbefalinger til gode hoteller i Svendborg, der alle kan bookes igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Et skønt hotel midt i Svendborg

Bo på det dejlige Hotel Svendborg lige midt i centrum. Uanset om du kommer med tog eller bil, er hotellet nemt at komme til. Værelserne er store og smagfuldt indrettede. Der er mulighed for at tilvælge udsigt ud over byen. Spis godt på hotellets egen Restaurant Krinsen, der serverer retter inspireret af årstidens lokale råvarer.

Læs mere her: Best Western Plus Hotel Svendborg

Et hotel helt ned til Svendborgsund

Hotel Christiansminde danner en dejlig ramme for en ferie. Her bor du lige ned til Christiansminde Strand med den lange badebro, ishus og en skov, der inviterer til korte og længere gåture. Når morgenmaden ved den overdådige morgenmadsbuffet er overstået, er der 15-20 minutters gang langs den kønne Christiansminde-sti ind til Svendborg.

Læs mere her: Hotel Christiansminde

Bo godt og billigt i Svendborg

Skal du bare bruge en seng at sove i, finder du også god og billig overnatning i Svendborg. På Hotel Garni bor du lige ved havnen, overfor banegården og 2 minutters gang fra gågaden. På hotellet er der 18 velindrettede værelser med alt, hvad du skal bruge til din ferie – også gratis wifi. Når du har tjekket ind på Best Western Plus Hotel Svendborg, hvor du også kan indtage morgenmaden, kan du selv låse dig ind og ud.

Se flere gode hoteller i Svendborg her på Booking.com!

Se flere artikler om rejser her...

« 8 fantastiske hoteller i Rom
Sy en vintagekjole eller rockabillykjole »