Shopping på Langeland – her finder du alle de gode butikker Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Hvor skal du shoppe på Langeland?

En ferie på Langeland skal selvfølgelig også kombineres med en shoppetur. Og der er mange steder på øen, hvor du kan finde gode tilbud eller få en unik souvenir med hjem. Hvad øen mangler i store shoppingcentre opvejes nemlig af de mange små specialbutikker og kunsthåndværkere.

Her får du en guide til nogle af de steder på Langeland, hvor du kan gøre gode køb. Tag med til hyggelige Rudkøbing og rundt til alle de andre dejlige butikker på øen.

Shopping på Langeland

Du finder de fleste butikker i den gamle købstad, Rudkøbing. I de hyggelige handelsgader kan du året igennem finde masser af slagtilbud og gøre rigtig gode fund. Start i Østergade lige omkring Brugsen og bevæg dig langsomt op mod Torvet. Besøg gerne:

Kører du sydpå, skal du også besøge Mama Luna i Hesselbjerg. Kommer du nordpå, kan du finde lækkert tøj og brugskunst hos Himmel og Hav.

Kunsthåndværkere på Langeland

Vil du gerne have en særlig souvenir med hjem, som du ikke kan købe andre steder, så er Langeland især kendt for sine mange dygtige kunsthåndværkere. Ulla Keramik i Bagenkop laver krus og skåle med med motiver fra den langelandske natur. Jytte Nielsen maler og skaber finurligheder, og hos smykkekunstner Sabine Majus finder du unikasmykker og skulpturer. Besøg også kunsthåndværkerne, når de udstiller i de mange gallerier. Læs mere her: Kunstnere og Kunsthåndværkere

Find et godt hotel på Langeland

Der er mange sommerhuse på Langeland, men hvorfor ikke booke en fuldstændig stressfri sommerferie, hvor du ikke skal tænke på madlavning og rengøring? Her får du anbefalinger på gode hoteller på Langeland samt et B&B i det hyggelige Tranekær. Alle kan bookes direkte igennem Hotels.com:

Bagenkop Kro

På sydspidsen af Langeland, hvor færgen engang sejlede til Kiel i Tyskland, finder du Bagenkop. Det lille fiskersamfund vandt i 2011 prisen som Årets Landsby, og det med god grund! Bagenkopperne holder gang i byen, og du kan blandt andet glæde dig til Bagenkop Havnefest, musik- og kulturdage samt et levende kunstnermiljø. På Bagenkop Kro bor du tæt på havnen i den idylliske landsby. Kroen har både dobbeltværelser på selve hotellet og feriehuse med plads til 8 personer. Kærligheden til vandet og fiskerierhvervet er trukket med helt ind i hotellet. Du skal bestemt ikke spise hjemmefra, for Bagenkop Kro byder i restauranten på en fiskebuffet, der er berømt langt væk fra den lille by.

Læs mere her: Bagenkop Kro

Hotel Rudkøbing Skudehavn

Når du kører over Langelandsbroen, får du hurtigt øje på ‘Skudehavnen’, som hotellet også kaldes. De farvestrålende feriehuse ligger lige ud til lystbådehavnen, hvor de sejlende turister har deres både fortøjret. På Hotel Rudkøbing Skudehavn kan du vælge at bo i et af de 24 hotelværelser eller i en ferielejlighed. Ferielejlighederne har plads til 6 personer og har enten altan eller terrasse, de fleste med udsigt ud over Langelandsbæltet. Hotellet har egen restaurant, hvor du spiser godt. Fra hotellet er der en kort gåtur op i byen eller hen på havnen, hvor færgerne kan tage dig ud på flere eventyr til øerne Ærø og Strynø.

Læs mere her: Hotel Rudkøbing Skudehavn

Pichardts B&B i Tranekaer

Vil du hellere bo lidt mere privat, byder Pichardts B&B i Tranekaer på overnatning i hyggelige ferielejligheder. Der er i alt 7 lejligheder, fordelt i henholdsvis den gamle realskole og en af de tidligere landarbejderboliger for Tranekær Slot. Lejlighederne er individuelt indrettet, alle med køkken. Du behøver dog ikke at tænke på aftensmad, for Pichardt driver også Restaurant Generalen i den originale herskabsstald. Navnet er valgt for at ære ‘Generalen’, der skabte denne enestående landsby, hvis lige du ikke ser andre steder i Danmark.

Læs mere her: Pichardts B&B i Tranekaer

Se flere gode hoteller på Langeland her på Hotels.com!

Se flere artikler om rejser her...

« Seværdigheder i Stockholm – 8 attraktioner, du skal se
Gode restauranter på Langeland »