Årets Sinful Deluxe Julekalender 2019 Kategori: Jul, Parforhold, Små uartigheder – Tags: , , , , ,

Sinful Deluxe Julekalender til par, der elsker luksus!

Årets Sinful Deluxe Julekalender til par skal nok give masser af romantik i december! Juletiden handler om at forkæle alle andre med gaver – men måske har I allermest brug for at gøre noget rigtig dejligt for hinanden? Deluxe-julekalenderen fra Sinful henvender sig til alle legesyge par og er især velegnet til jer, der allerede har erfaring med sexlegetøj og ønsker det bedste af det bedste. Julekalenderen findes også i en billigere udgave, som du kan læse om nederst.

Vil du gerne gøre din elskede glad hele december måned, så giv ham en gave, I kan bruge sammen. Årets Sinful Deluxe Julekalender 2019 lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og romantiske oplevelser. Måske er det denne julekalender, der skal give lidt ekstra forkælelse i soveværelset i år?

♥ Læs mere om julekalenderen fra Sinful og køb den her! ♥

Sinful Deluxe Julekalender

Sinful Deluxe Julekalender 2019 – 1.295 kr.

En julekalender, hvor I glæder jer til at skulle i seng

Sinful Deluxe Julekalender 2019 er et uartigt alternativ til den traditionelle julekalender. Den eksklusive erotiske pakkekalender indeholder håndplukkede bestsellere, og de 24 låger gemmer på pirrende sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og de lidt mere kinky produkter til blid bondage. Nyd spændingen, når I åbner lågen sammen – det bliver en dampende varm december!

Køb den som en overraskelse til din kæreste eller giv hinanden en julekalender, hvor I glæder jer til at komme i seng og åbne dagens låge!

Hvordan ser julekalenderen ud?

Når du har bestilt jeres Sinful Deluxe Julekalender, vil du efter en dag eller to modtage en stor, tung pakke. Forsendelsen er diskret indpakket, så det ikke er muligt for børn og andre nysgerrige øjne at se, hvad den indeholder. I pakken finder du en eksklusiv julekalender med 24 låger. Julekalenderen er så flot, at den sagtens kan bruges som fræk julepynt i soveværelset hele december.

Julekalenderen kommer også med et inspirationshæfte (på engelsk), fyldt med eksperttips, der bærer endnu mere brænde til det erotiske bål. Hvis spændingen skal bevares, så undlad at bladre forud. I hæftet kan I nemlig læse om, hvordan de forskellige ting kan bruges.

♥ Læs mere om julekalenderen fra Sinful og køb den her! ♥

Sinful Deluxe Julekalender 2019

Sinful Deluxe Julekalender 2019 – 1.295 kr.

Som det ses, er der ingen nissemotiver på kalenderen, så den kan også sagtens bruges til at tælle ned til en romantisk begivenhed resten af året. Forær den til din forlovede 24 dage inden brylluppet eller brug den som nedtælling til en romantisk kæresteferie.

Hvad indeholder Sinful Deluxe Julekalender?

Sinful Deluxe Julekalender gemmer på eksklusivt sexlegetøj i en virkelig lækker kvalitet, der lægger op til en julemåned fyldt med dejlige overraskelser. Indholdet af kalenderen er også lige præcis så uskyldigt eller frækt, som fantasien rækker til.

Bag lågerne gemmer der sig 24 fristende sager, der kan sprede masser af stemning i december. Deluxe-julekalenderen indeholder sexlegetøj  fra kendte brands som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga samt mange flere. Julekalenderen har en samlet værdi af 3.500 kr., men den koster kun 1.295 kr. Julekalenderen er en opgraderet version af sidste års bestseller, og der medfølger desuden en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til alt jeres nye legetøj.

♥ Læs mere om julekalenderen fra Sinful og køb den her! ♥

Sinful Deeluxe Julekalender

24 eksklusive overraskelser i Sinful Deluxe Julekalender – 1.295 kr.

Resten er en hemmelighed, for der skal være noget at glæde sig til! Med lad være med at vente for længe med at købe den. Kalenderen er kun lavet i et begrænset antal og blev hurtigt udsolgt sidste år. Køb Sinful Deluxe Julekalender her!

Julekalenderen fås også i billigere udgave

Synes du, at prisen for luksus-julekalenderen fra Sinful er lige i overkanten, kommer den heldigvis også i en version, som alle har råd til. Vil du gerne forkæle din kæreste en en fræk julekalender, indeholder Sinful Julekalender 2019 24 erotiske overraskelser, perfekt til jer, der vil fylde december med intimitet, nydelse og sex. Læs mere om julekalenderen fra Sinful her: Årets julekalender til par fra Sinful

erotisk julekalender

Sinful julekalender 2019 – 795,00 kr.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

frække kuponer

24 frække kuponer – køb dem her!

Se flere små uartigheder her

« Hvor skal du bo i Rom?
Seværdigheder i Rom – 10 attraktioner du skal se! »