En god bog til sommerferien: Sjove fortællinger om at finde Den Store Kærlighed Kategori: Dating, Livsstil, Parforhold – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Mangler du en god bog til sommerferien?

Hvad skal du læse i sommerferien? Hvis du leder efter anbefalinger til en god bog og et godt grin, så er du kommet til det rigtige sted. Holder du af sjove bøger om at finde Den Store Kærlighed, får du nemlig her de bedste anbefalinger af bøger med romantiske historier. Forhåbentlig vil de få dig til at grine af de morsomme kærlighedsforviklinger – perfekte til sommerferien. Pak strandtasken eller kufferten med en skøn bog!

Skønne bøger til sommerferien

Bridget Jones’ dagbog – Helen Fielding

Klassikeren indenfor humoristiske bøger om at finde kærligheden! Bridget Jones’s dagbog er en fortælling i dagbogsform, hvor du møder den 30-årige, snotforvirrede og ufrivilligt komiske Bridget Jones. Imens Bridget tæller kalorier og gør status over mænd og antal indtagede genstande, hører du om hendes frustrationer i jagten på at finde en mand. Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men med et lånerkort til dit lokale folkebibliotek, kan du gratis læse den på eReolen: Bridget Jones’ dagbog.

Bridget Jones’ Dagbog – læs den på eReolen!

Jagten på Drømmemanden – Lou Noire

Lou Noire har her plukket af sine erfaringer og skrevet en bog om tilfældighedernes spil. I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den medrivende fortælling om at møde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej igennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Følg tallene igennem labyrinten og se, hvad der sker. Er den lykkelige slutning ikke helt så lykkelig igen, kan du heldigvis også bare starte forfra og vælge noget andet.

Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd og forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden. Så træf dine valg med omtanke, indtil du tilsidst står foran din Drømmemand. For dét er dating i en nøddeskal: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Så god tur – hvis du tør!

Læs mere om bogen her:  Jagten på Drømmemanden

Jagten på Drømmemanden – 149,95 kr.

Nynnes dagbog – Henriette Lind, Anette Vestergaard og Lotte Thorsen

Nynne er først og fremmest morsom! Ligesom i Bridget Jones’ dagbog skriver Nynne også i dagbogsform, og her kan du følge med i hendes trængsler med at finde en mand, få styr på økonomien, undgå at falde i søvn under godnatlæsningen – og især at holde Husum (Nynnes mor) to skridt fra livet. I denne bog er de tre første Nynne-bøger samlet til én, men læs også nummer fire i rækken, Alt skal væk, der udkom i 2010.

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men du kan låne den på biblioteket her: Nynnes dagbog

Nynnes dagbog – lån den på biblioteket!

Vandmelonen, Rachels ferie, Engle, Er der nogen? og En sag for Helen Walsh – Marian Keyes

Marian Keyes, som du sikkert allerede kender fra Sushi for begyndere har skrevet en serie om fem søstre, alle som hovedpersoner i hver sin bog. Alle bøgerne er på over 400 sider, så der er rigeligt med læsestof til hele sommerferien! Marian Keyes skriver godt og så medrivende, at siderne nærmest vender sig selv, mens vi følger søstrene i deres søgen efter kærligheden, drømmejobbet – og sig selv. Bøgerne foregår dels i Irland, dels i USA.

Læs mere om bøgerne her: Bøger af Marian Keyes

Vandmelonen – 129,95 kr.

NB! Priserne var gældende på datoen for indlægget. Klik venligst på linket for at finde opdaterede priser.

Hvad skal du læse ved stranden i år?

Jagten på Drømmemanden er en sjov datingbog, hvor du selv vælger handlingen. Bogen har 200 små afsnit, og historien skriver sig selv, imens du træffer dine valg: Vil du se ham igen? Er han virkelig enhver svigermors drøm? Og er det en god ide at drikke tequila med styrthjelm på? Læs mere her: Jagten på Drømmemanden

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Læs alle de andre bog-anbefalinger...

« Sådan læser du Jagten på Drømmemanden
Shopping i Hamburg – her finder du alle de gode butikker! »