Livsnyderhaven: Slap af i din havesofa eller loungesofaen 4. juni 2019 – Kategori: Livsnyderhaven – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

En skøn havesofa eller loungesofa til livsnyderen

En have er ikke bare noget, du har for at kunne pille ukrudt op! Livsnyderhaven er indrettet med bløde havemøbler, hvor du kan slappe af. Her kan du nyde solen eller stjernerne med en kølig cocktail. Og hvorfor ikke gøre det i en af de skønne havesofaer eller loungemøbler, som du kan læse om her?

blomsterkasse med espalier

PLUS Cubic blomsterrumdeler med espalier – 1.499,00 DKK

Indretning af haven for livsnydere

I en havesofa er der ro til at læse, slikke solskin eller flette fingre med den muskuløse havemand, når han er færdig med den liste, du har givet ham. Har du ingen havemand, så indret et fredeligt hjørne i haven, hvor du kan slænge dig, og hvor du ikke kan se alt det, der trænger til at blive gjort.

Plant jordbær i krukker, så det er nemt at række ud fra sofaen og stille sulten med et lille bær. Du kan også sætte et hegn af bærbuske og lave et lille, lukket paradis, hvor ingen nysgerrige blikke trænger ind. Her kan du gemme dig langt væk fra verden og bare nyde at være til…

Endelig kan du få flytbare plantekasser med espalier, som kan fungere som rumdeler i haven. Når din clematis eller andre slyngplanter er vokset op, er der ingen, der kan finde dig i din havesofa.

Callao loungesofa fra Hillerstorp

Drømmer du om at slænge dig i haven hele sommeren, så gør det med stil i denne fantastiske grå loungesofa fra Hillerstorp. Her kan du tilbringe de varme sommerdage, henslængt i puderne. Bliver solen for skarp, kommer din nye loungesofa med indbygget solskærm, som kan slås op og ned. Bliver der kamp om pladsen, kan sofaens underdel trækkes ud, så sofaen forvandles til en dobbelt solseng.

Alle polyrattan-møbler fra Hillerstorp fremstillet i Quató ™-fibre, der gør, at dine møbler kan holde i mange år. Sofaen skal rengøres, men behøver ellers ingen vedligeholdelse.

Læs mere her: Callao grå loungesofa med soltag fra Hillerstorp

Callao grå loungesofa med soltag fra Hillerstorp – 10.995,00 DKK

Hængesofa med stativ fra Marstrand

Mød din elskede til en romantisk aften under stjernerne i den hvide hængesofa fra Marstrand. Den flotte sofa er ophængt i reb i det solide stativ. Hynder til hængesofaen kan købes separat her. Vil du også gerne kunne nyde din hængesofa, når det regner, kan du købe et overtræk til hængesofaen: Overtræk til Hængesofa – på tilbud til 699.00 DKK.

Læs mere her: Marstrand Hængesofa med stativ

hængesofa

Marstrand Hængesofa med stativ – på tilbud til 3.999,00 DKK

Cane-line Moments Loungesofa med hynder

Er du mere til elegant, skandinavisk design, så vil du elske denne enkle og stilfulde havesofa. Sofaen er designet af den danske designduo Foersom & Hjort-Lorenzen MDD, der har vundet mange priser for deres smukke møbler.

Havesofaen egner sig godt til det danske sommervejr, da den er produceret med Cane-line Soft Rope og Cane-line QuickDry-hynder. Cane-line QuickDry er en særlig teknik, som gør, at hynderne er tørre igen én time efter et regnskyl.

Læs mere her: Cane-line Moments Loungesofa med hynder

havesofa

Cane-line Moments Loungesofa med hynder – 25.999,00 DKK

Loveboat i 4 dele

Når du har spist på de stive havestole og trænger til at slænge dig i mere behagelige møbler, kan du rykke over i den huleagtige Loveboat. Loungesofaen er sammensat af fire dele, der kan sættes sammen og skilles ad efter behov. Du kan enten bruge sofaen som ét stort flydemøbel, hvor alle dele er sat sammen eller som sofa, bord og to puffer.

Har du brug for at kunne krybe ind i skyggen, kan soltaget foldes op – eller ned igen, når du skal nyde solnedgangen. Den sorte Loveboat leveres med både hynder og puder.

Læs mere her: Loveboat i 4 dele med drejeskammel

loveboat

Loveboat i 4 dele med drejeskammel – på tilbud til 6.999,00 DKK

Molly hængesofa – Kanel/sort fra Coop

Trænger du til at få lidt vind i håret, så tag en gyngetur i den skønne Molly hængesofa fra Coop. Hængesofaen er en favorit i mange haver, og der gemmer sig også mange timers læsning eller ren afslapning i den vuggende sofa. Molly hængesofa kommer i mange forskellige farver, og du kan se dem alle sammen her.

Molly hængesofa leveres usamlet, og du kan købe hynder til hængesofaen her.

Læs mere her: Molly hængesofa – Kanel/sort

hængesofa

Molly hængesofa – Kanel/sort – Medlemspris: 2.199,00 DKK – Ikke-medlemmer: 3.499,00 DKK

* Priserne i indlægget var gældende på datoen for artiklen. Tjek venligst priser ved at følge linket. *

Se alle de andre artikler om Livsnyderhaven her!

 

« 8 fantastiske hoteller i London
8 fantastiske hoteller i Los Angeles »