Små tegn, der skal få dine advarselslamper til at blinke Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Stol på dine advarselslamper!

Du har mødt denne her skønne fyr, som får dit hjerte til at banke – og dine advarselslamper til at blinke. Du er allerede helt vild med ham, men har han nu også de samme følelser for dig? På trods af alle de søde ord, som han hvisker i dit øre, så er der alligevel noget, der ikke virker helt rigtigt.

For eksempel at du kun må skrive til ham på hans mail eller igennem det datingsite, hvor I mødtes. Du har faktisk ikke engang hans telefonnummer. Og det er ikke fordi, du har noget imod at lave mad, men han har kun inviteret dig ud én gang, og det var til en gang McDonalds på en kold bænk ved en temmelig øde strand. Dine advarselslamper har længe prøvet at fortælle dig noget, men tør du at tage dem alvorligt?

Er der ugler i mosen?

Han er alt det, du har drømt om at møde – i hvert fald hvis du kun vælger at se det, du vil se. Du drømmer kun om en Lily-model, men du har brug for at vide, om du nu også kan stole på ham.

Inden du går videre, så får du i Den lille bog om dating en tjekliste, der hjælper dig med at finde ud af, om alt er godt – eller om den er helt, helt gal. Har du mødt en mand, hvor du kan krydse flere af punkterne her af på listen, giver bogen også gode råd om, hvordan du slipper af med ham, inden han gør dig rigtig ulykkelig.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!