Smagfulde julegaver til te-elskeren Kategori: Jul, Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Julegaver til hende, der elsker te

Kender du en, der bare elsker te – så får du her inspiration til skønne julegaver til te-elskeren! For hvad kan man egentlig give i gave til en, der holder af te – udover te? Læs om de skønne gaver til hende, der elsker te. Og mon ikke også listen kan inspirere til din egen ønskeseddel? Her kommer alle de skønne julegaver til te-elskeren:

Kop med indbygget tefilter fra japanske KINTO

Helt igennem skønne er de japanske UNIMUG-tekopper. Kopperne har udtagelige tefiltre, så teen kan brygges direkte i koppen. Det flotte låg bruges som holder for filteret, når teen har trukket færdig. Kopperne fås i tre størrelser og i følgende farver: Klar, vinrød, grå, gul og navy.

Køb den her: UNIMUG tekopper fra KINTO

unimug

UNIMUG kopper fra KINTO – 125,00 kr. / 4 stk. for 475,00 kr.

En bog om te: Den danske tehistorie

Te er ikke bare te, men en stor del af den danske kulturhistorie. Kender du en, der vil elske at læse mere om, hvordan teen kom til Danmark, og hvordan den ændrede status fra luksusvare til noget, vi drikker hver dag, så kan du forære denne smukke bog, fyldt med billeder og spændende fortællinger.

Køb den her: Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie: Den danske tehistorie

Den danske tehistorie – 288,00 kr.

Rød elkedel fra KitchenAid

En af de andre skønne julegaver til te-elskeren er denne lille, røde elkedel fra KitchenAid. For tebrygningen starter selvfølgelig med at varme vandet op til den rigtige temperatur. Elkedlen har det karakteristiske KitchenAid-look og vil pynte i ethvert køkken. Den lille, buttede elkedel fås også i sort, creme og stål.

Køb den her: KitchenAid Classic Elkedel

KitcheAid Classic Elkedel

KitcheAid Classic Elkedel – 1.014,00 kr.

Julegaver til te-elskeren: Baby Nessie Teæg

Baby Nessie strækker sin lange hals og kigger lidt forvirret rundt, ikke i Loch Ness, men i din te-kop. Det lille søuhyre lever af te-blade, og du kan fylde hendes mave med løs te. Giv hende en svømmetur i te-koppen og nyd en sjov kop af den varme drik. Baby Nessie er lavet i BPA-fri silikone og kan også tåle en tur i opvaskemaskinen.

Køb den her: Baby Nessie Teæg

Baby Nessie Teæg – 99,00 kr.

Arabia Mumi Tekande “Tro mod sin oprindelse”

Vil te-elskeren sætte pris på en virkelig fin te-kande, der kan pynte, også når den ikke er i brug, så ville det måske være noget med en Mumi-tekande. Te-kanden er en del af den nye og mere melankolske serie om Mumitroldene, skabt af finske Tove Jansson. I serien finder du også te-krus, opbevaringsdåser til te og de smukkeste serveringsskåle. De smukke penselstrøg illustrerer den fine historie, hvor Mumitroldene forsøger at finde ud af, hvem de egentlig er.

Køb den her: Arabia Mumi-tekande 70 cl

Arabia Mumi Tekande “Tro mod sin oprindelse” – 356,00 kr.

Te-hætte fra Love of Green

Til en te-kande i porcelæn hører selvfølgelig også en te-hætte. Den fine te-hætte her er fremstillet under Fairtrade-forhold og udført i indisk bomuld med blomster og blade. Te-hætten holder teen varm i lang tid og er en fryd for øjet.

Køb den her: Tehætte Botanical

tehætte

Tehætte Botanical – 99,00 kr.

Prøv forskellige teer i en Smagepakke fra Teacup.dk

Ingen te-gave uden te selvfølgelig! Det kan virke lidt bart at give en te-kande eller et te-æg, uden der lige følger lidt te med, så kanden og ægget kan komme i brug med det samme. Hos Teacup.dk kan du få en smagepakke med løse teer, og modtageren af gaven kan her få lejlighed til at prøve noget helt nyt. Der er altid mere end 100 forskellige teer på lager, og vælg for eksempel blandt de mange dejlige slags jule-te. Vil du ikke selv vælge te til gaven, kan du i Te-pakken til 75,00 kr. også få Teacup.dk til at blande 10 dejlige teer til dig.

Køb den her: Smagspakke – Løs te

Julegaver til te-elskeren

Smagepakke fra Teacup.dk – 85,00 kr.

Eva Solo Rejsekrus Nordic Rose

Rejsekruset fra Eva Solo gør det nemt at tage teen med på tur – og så er det bare så fint! Rejsekruset er i rustfrit stål, og med den praktiske bærestop har modtageren af gaven en belejlig hånd fri til at køre dankortet igennem til januarudsalget. Kruset har dobbeltisolering, der holder teen dejlig varm. Fås også i grå, gul, blå og sort.

Køb det her: Eva Solo To Go Cup Termokrus, Nordic Rose

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

« Fint julepynt, du selv kan lave
Årets julekalender til par fra Sinful »