Smykkestativ: Hold styr på halskæder, øreringe og armbånd Kategori: Shopping – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Pynt op med dine smukke smykker

Et smykkestativ giver overblik og synlighed over dine mange smykker. Roder øreringene på natbordet, eller ligger halskæderne bare sammenfiltret i en kasse, kan et smykkestativ eller en smykkeholder holde orden i kaos. Og der er mange flotte opbevaringsløsninger, hvor du også kan bruge dine smykker til at pynte, når du ikke har dem på. Her kan du se nogle af de smukkeste!

A place for everything, and everything in it’s place…

Når du skal vælge et smykkestativ, er det vigtigt, at du køber et, der passer til dine behov. Gå smykkesamlingen igennem og find ud af, hvad du egentlig har brug for. Det er også en god anledning til at få ryddet op i smykkesamlingen og få kasseret det, du ikke længere bruger. Har du rigtig mange øreringe, skal du måske vælge at supplere smykkestativet med en øreringeholder.

Gå også efter en løsning, der giver dig plads til alle dine accessories. Vælg et smykkestativ, hvor der er plads til at opbevare de smykker, du går med til hverdag – og hold styr på resten i den praktiske smykkeopbevaring fra Aldo, der kan hænge på en bøjle i skabet. Her er der plads til både solbriller, ure, øreringe, armbånd og halskæder.

8 smukke smykkestativer – der holder orden i kaos!

Exhibit box Nomess

Sæt dine pæneste smykker på display i den smukke montre fra Nomess. I den flotte Exhibit box kan du udstille et udvalg af yndlingssmykkerne. Den praktiske udstillingskasse kan hænge på væggen og præsentere dine smukkeste smykker. Udstillingsboksen har har hvid baggrund, hvor du kan sætte kroge og nåle ind til at holde på smykkerne. Exhibit box kan vende både lodret og vandret, og smykkekassen har beslag til opsætning på bagsiden.

Køb den her hos Fenomen: Exhibit box Nomess

smykkeboks

Exhibit box Nomess – 250,00 kr.

Accessories-holder med bøjle fra Aldo

Er du frustreret over, at du aldrig kan finde dine ting? I den praktiske smykkeorganisator fra Aldo er der masser af plads til at få et overblik over alle dine smykker, bælter, øreringe og solbriller. Smykkeholderen har en bøjle foroven, så den kan hænge inde i skabet. Tag den frem engang imellem og byt rundt på dine accessories alt efter årstiden.

Køb den her hos Fenomen: Accessories-holder med bøjle fra Aldo

pakkekalender

Aldo Hængende accessories holder med bøjle – 130,00 kr.

Smykkestativ til øreringe

I den hvide øreringholder Tower kan du nemt holde styr på dine øreringe. På øreringeholderen er der tre rækker, hvor du kan sætte dine øreringe fast imellem de to stænger. Det funktionelle smykkestativ er designet, så der er plads til alle slags øreringe, både hænge-øreringe, creoler og ørestikker.

Køb den her hos Fenomen: Smykkestativ til øreringe, hvid

smykkestativ

Smykkestativ til øreringe, hvid – 139,00 kr.

Smykkeholder – Morfo SQUARE wide

Den praktiske SQUARE smykkeholder fra Morfo præsenterer på smukkeste vis et udvalg af yndlingssmykkerne. Det enkle og elegante smykkestativ er designet af Trine Mervig og fremstillet i sort matlakeret metal i stilrent og minimalistisk design. SQUARE hjælper dig med at holde styr på dine smykker, og her kan du nemt overskue udvalget. Øverst har smykketræet også huller til fire par ørestikker.

Køb det her hos Fenomen: Smykkeholder – Morfo Square wide

smykkestativ

Smykkeholder – Morfo Square wide – 599,00 kr.

Trendyliving

Det praktiske smykkeskrin fra Neon Living giver et godt overblik over dine smykker. Træk de små hylder ud og hæng dine smykker på plads, når du ikke bruger dem. Smykkeskrinet kan både stå op og ligge ned og er også smart som et rejsesmykkeskrin.

Køb det her hos TrendyLiving: Neon Living – Diamond Rack

smykkestativ

Neon Living – Diamond Rack – 349,00 kr.

Tower smykkeholder

Et andet smykkeskrin, der er smart at have med på rejsen, er den smukke Tower smykkeholder fra YAMAZAKI. Det lille rejseskrin kan lukkes sammen, når du skal pakke det ned. Står det fast på kommoden i soveværelset, er det en udstilling i sig selv, når du lægger flotte smykker og øreringe i de fire bakker. Drej bakkerne ud om dagen og luk det til om natten, så der ikke kommer støv og snavs ned til smykkerne. Den sorte smykkeholder har filt i bunden af skufferne, så indholdet ikke bliver skrammet. Fås også i hvid: Tower smykkeholder – hvid

Køb den her hos Fenomen: Tower smykkeholder – sort

smykkeskrin

Tower smykkeholder – sort – 159,00 kr.

Tosca smykkestativ

Der er smukke linjer og stilrent design på smykkeholderen fra YAMAZAKI. Smykkestativet giver en fin og overskuelig præsentation af dine smykker, og der er plads til alle slags accessories – også telefonen. Smykkeholderen består af to stænger, den øverste stang med små kroge, hvorpå der er plads til både ringe, halskæder og armbånd. Den nederste stang er velegnet som urholder eller til hængeørering. På bakken nederst er der plads til ringe og andre smykker, som ikke kan hænge.

Køb det her hos Fenomen: Tosca smykkestativ

smykkestativ

Tosca smykkestativ – 369,00 kr.

Blomus – CASTEA Smykkestand

Den minimalistiske CASTEA smykkestand fra Blomus er fremstillet i sort pulverlakeret stål og læder. Designet er gennemtænkt, så der er plads til lange kæder på den øverste stang, fingerringe på den korte tværstang og på de små læderpuder kan du placere dine flotteste øreringe.

Køb den her hos TrendyLiving: Blomus – CASTEA Smykkestand

smykkestativ

Blomus – CASTEA Smykkestand i stål og læder – 555,00 kr.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær ham de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – til ham der skal forkæles!

kærlighedskuponer

Se flere artikler om shopping her...

« 6 sjove udstiksforme til julekager
Hyg med juleklip i december »