Tag på slotsferie på Fyn Kategori: Rejser – Tags: , , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Tag på et slotsophold i det fynske

Fyn er fyldt med smukke slotte, godser og herregårde, og på flere af dem kan du holde en skøn slotsferie. Har du altid drømt om at bo på et slot, kan du få opfyldt alle dine prinsessedrømme her! Her er alt, hvad du kan tænke dig af store, tunge senge, voldgrave, smukke parker og vist nok også et spøgelse eller to.

De fynske slotshoteller ligger spredt ud over hele øen, fra Hindsgavl Slot i Middelfart, Hvedholm Slotshotel i Faaborg og til Broholm Slot i Gudme på det sydøstlige Fyn. Året rundt kan du holde ferie på de smukke slotte, som også kan lejes til bryllupper og andre store fester.

Her kan du læse om de skønne slotte på Fyn, hvor du kan holde en helt unik ferie!

Slotsferie på Fyn – 3 smukke slotte

Hindsgavl Slot

Lidt udenfor Middelfart og lige ned til Lillebælt ligger det smukke Hindsgavl Slot. Fra 1200-tallet og frem har der her ligget et voldsted, imens den nuværende slotsbygning er fra 1784. Slottet er i dag indrettet til hotel og konferencecenter, hvor du bor lige op til det smukke, rekreative område, Hindsgavl Dyrehave. Her er der alle muligheder på at slappe af og blive forkælet. Slottets restaurant, Den Hvide Dame, hvor du bliver budt på fremragende, lokale madoplevelser fra slottets urtehave, er i øvrigt opkaldt efter slottets spøgelse, en ung brud som efter sigende går igen i slotsparken.

Hvedholm Slotshotel

Hvedholm Slotshotel ligger lige udenfor Faaborg på Horneland i skønne, landlige omgivelser. Fra 1200-tallet og frem har der været kongsgård og siden slot på Hvedholm, der rummer en lang og spændende historie. H.C. Andersen var flere gange gæst her, og parkens store platantræer kaldes også H.C. Andersen Plataner. I slotsrestauranten får du et skønt måltid med dejlige vine – fra slottets vinkælder, som stadigvæk er i brug.

Broholm Slot

En ferie på Broholm Slot er et godt udgangspunkt for en ferie på Fyn – her bor du nemlig midt i det hele! Broholm Slot ligger cirka 45 minutters kørsel syd-øst for Odense, 15 minutter fra Svendborg og en lille halv time fra Nyborg. Her kan du bo på det smukke slot, der stammer fra 1100-tallet. Slottet har været ejet af den samme familie i 13 generationer og ligger i Gudme på det sydøstlige Fyn. I slotsparken er der voldgrav, vandmølle og sø, og værelserne er smukt indrettet, værdigt for både prinser og prinsesser!

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de 32 festlige ferie-kuponer! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Se flere artikler om rejser her...

« Livsnyderhaven: Sådan slapper du af i din have
Seværdigheder i Faaborg – 8 attraktioner, du skal se »