Takt og Tone på daten Kategori: Dating – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Opfør dig pænt på daten

Der kan skrives mange og lange bøger med de allerværste historier om kiksede og uheldige dates. Men nogle gange er det måske dig selv, der ikke er drømmedaten. Hvis du er i tvivl om, om du er den gode date, kommer her en liste med et par tips til god opførsel:

Kom til tiden

Det siger sig selv, at du ikke skal komme for sent til en date. De gælder også, selv om om du ikke kan lide at sidde alene og vente på restauranten. Hvis han gør, behøver du ikke at påtale det. Hvis han omvendt ikke kommer med en undskyldning for sin sene ankomst, kan du godt regne med, at det er sådan, han er.

LÆS OGSÅ: Her er de 30 mænd, du kan komme på date med i “Jagten på Drømmemanden”

Vær venlig

Selv om det måske ikke lige ved første øjekast er din drømmemand, du er kommet på date med, så koster høflighed ikke noget. Du behøver ikke at grine af hans vittigheder, hvis de ikke er sjove, men det er god opførsel at stille spørgsmål til ham og være almindeligt nysgerrig efter at lære det menneske at kende, som sidder overfor dig.

Vær den date, du selv har lyst til at møde

Ansvaret for en god date ligger hos jer begge to. Engagér dig i samtalen og vær nærværende. Lad være med at tale om din ekskæreste – og husk at lytte, når han fortæller om sit liv. Spørg også gerne ind til det, han fortæller. Opfør dig i det hele taget, som du forventer, at han er overfor dig.

Den lille bog om dating

Og læg nu den telefon!

Det er virkelig uhøfligt at bruge halvdelen af daten på at chatte med dine veninder eller følge med i feedet på Instagram. Det kan du altid gøre. Især når du bliver ved med at være single, fordi det er vigtigere for dig at være på de sociale medier end mentalt tilstede på daten.

LÆS OGSÅ: 5 gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden

Læs Jagten på Drømmemanden – en sjov bog om dating!

Jagten på Drømmemanden – 149,95 kr.

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den sjove fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs alle de andre artikler om dating...

« Kager: Fristende, fluffy dadel-scones med kokos
Disse billeder skal du vælge til din datingprofil »