Takt og Tone på daten Slået op i: Dating – Emner: ,

Opfør dig pænt på daten

Der kan skrives mange og lange bøger med de allerværste historier om kiksede og uheldige dates. Men nogle gange er det måske dig selv, der ikke er drømmedaten. Hvis du er i tvivl om, om du er den gode date, kommer her en liste med et par tips til god opførsel:

Kom til tiden

Det siger sig selv, at du ikke skal komme for sent til en date. De gælder også, selv om om du ikke kan lide at sidde alene og vente på restauranten. Hvis han gør, behøver du ikke at påtale det. Hvis han omvendt ikke kommer med en undskyldning for sin sene ankomst, kan du godt regne med, at det er sådan, han er.

Vær venlig

Selv om det måske ikke lige ved første øjekast er din drømmemand, du er kommet på date med, så koster høflighed ikke noget. Du behøver ikke at grine af hans vittigheder, hvis de ikke er sjove, men det er god opførsel at stille spørgsmål til ham og være almindeligt nysgerrig efter at lære det menneske at kende, som sidder overfor dig.

Vær den date, du selv har lyst til at møde

Ansvaret for en god date ligger hos jer begge to. Engagér dig i samtalen og vær nærværende. Lad være med at tale om din ekskæreste – og husk at lytte, når han fortæller om sit liv. Spørg også gerne ind til det, han fortæller. Opfør dig i det hele taget, som du forventer, at han er overfor dig.

Og læg nu den telefon!

Det er virkelig uhøfligt at bruge halvdelen af daten på at chatte med dine veninder eller følge med i feedet på Instagram. Det kan du altid gøre. Især når du bliver ved med at være single, fordi det er vigtigere for dig at være på de sociale medier end mentalt tilstede på daten.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating
Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!