Undgå fejlkøb på nettet: Genveje til at finde det helt rigtige tøj, når du shopper online 14. februar 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Lige så meget som Lou Noire elsker at ose i små butikker en lørdag formiddag, lige så glad er hun for at shoppe på nettet. En tur ned ad gågaden med et besøg i kendte og nye butikker kan være hyggeligt, men det kan også være det modsatte – især når man leder efter noget helt bestemt.

Lou Noire er derfor blevet en erfaren netshopper, og her deler hun sine allerbedste tips til, hvordan du køber tøj hjem fra nettet, som sidder helt rigtigt. Vil du undgå fejlkøb på nettet, så start med at læse denne guide.

Sådan kommer du godt i gang med at shoppe på nettet

Hvordan ved du, om du kan passe det? Er du ikke bange for at blive snydt?
Spørgsmålene er mange, når Lou Noire taler med veninder, der ikke er vant til at shoppe på nettet. Hun vil altid gerne dele ud af sine erfaringer indenfor netshopping, men besluttede sig til sidst for, at der nok kunne være brug for en lidt mere udførlig guide til alle, der gerne vil lære at handle trygt og smart på nettet.

Se på det tøj, du allerede har. Hvordan ser det ud?
Lou Noire plejer at starte med at give dette råd til alle, der gerne vil i gang med at handle på nettet. Det er nemlig her, hemmeligheden bag succesfuld netshopping gemmer sig. Kig grundigt på tøjet i dit klædeskab og overvej, hvilke materialer og farver du foretrækker.

Bagefter tager du dit yndlingstøj ud af skabet og ser på hvilken grundform, du plejer at købe tøj i:

• Er der indsnit i taljen på dine kjoler, eller går du altid efter empiresnit?
• Foretrækker du løse t-shirts, eller har du kun skjortebluser?
• Har dine bukser lige ben, er du til capri-bukser eller højtajlede jeans?
• Går dine nederdele lige ned, ud i ballonform eller er de i A-snit?

Hvis nogle af disse begreber er nye for dig, så prøv at gå ind på Googles billedsøgning og skriv f.eks. [empiresnit]. På www.lounoire.dk kommer der også hele tiden nye indlæg om f.eks. pasform og snit, så husk at like siden på Facebook, så du altid er opdateret. Du finder den her: www.facebook.com/lounoiredk.

Guide til online shopping

Vil du gerne vide mere om at shoppe online, så har Lou Noire lavet en gratis guide til netshopping. Her kan du læse om, hvordan du gør gode køb på nettet, og hvad du skal være opmærksom på for at undgå at blive snydt. Du får guiden, når du tilmelder dig Nyhedsbrevet fra Lou Noire her: www.lounoire.dk/faa-gratis-e-bog.

Gem

« Pin-up lingeri fra LucyB – med et strejf af fortidens glamour
Festlege: Spil pakkeleg eller drej på lykkehjulet! »