Vælger du altid den samme type mænd? Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Har du en type?

Bliver du ved med at vælge den samme type mænd – og blive skuffet over, at du ikke kan få forholdet til at fungere? Går du altid efter ham, der ikke ejer et gram humor eller ham, som ikke kan eller vil forpligte sig? Eller har dine veninder svært ved at skjule deres frustration, når du igen kommer trækkende med en ny mand, der på en prik ligner ham, de endelig fik dig til at forlade i sidste uge? Ham, som de igen og igen har måtte trøste dig over?

Så er det måske på tide, du lærer dine kærlighedsmønstre at kende og begynder at vælge noget nyt!

Hvilken type mænd samler du på?

Det er kun idioter, der bliver ved med at gøre det samme og så forvente et nyt resultat. Men for at finde ud af, om du altid går efter den samme type, bliver du nødt til at finde ud af, hvilken slags mænd du samler på.

Den lille bog om dating får du en sjov øvelse, der hurtigt viser dig, om du altid finder den samme type. Måske har du en svaghed for morsomme, tatoverede, mænd med en karriere, som de altid har lidt for travlt med at passe. Og måske finder du også ud af nogle nye ting om dig selv. Vælger du altid nogle mænd, der ikke kan vise dig kærlighed på den måde, du har brug for det? Det får du klarhed over med den spændende test!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!