Varme strømpebukser til efteråret – med og uden print 4. oktober 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Varme strømpebukser

Efteråret er over os, og det er slut med brune ben og bare tæer i sandalerne. Trænger du til at sætte lidt kulør på nederdelen eller kjolen, får du her de bedste anbefalinger til, hvor du kan finde sjove og holdbare strømpebukser, både til kontoret og også til den sjove fest.

Hvor det har været muligt at finde, kan du læse en oplysning om strømpebuksernes tykkelse, som måles i denier. Måske foretrækker du de helt tynde strømpebukser på 40 denier, eller de lunere men stadig tynde strømpebukser på 60 denier? 80 denier er en dejlig, tyk strømpebuks, som man stadig kan se lidt hud igennem.

Er du i øvrigt træt af strømpebukser, som går i stykker allerede første gang, du har dem på, så finder du nederst et insider-tip til, hvor du kan finde de bedste, billigste og mest slidstærke sorte strømpebukser. Spoiler: Det er ikke i en af de kendte modebutikker, men faktisk lige dér hvor du handler til hverdag.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket. Alle webshops nævnt i indlægget sender til Danmark.

Læs også: Flade ballerinasko – i pinup- og vintage-stilen

Tuxer Retro Clothing

Leder du efter et par festlige strømpebukser, så se lige de her polkaprikkede strømper fra Pamela Mann. De blå strømpebukser med turkise polkaprikker kommer i en kraftig kvalitet og fås i One Size hos danske Tuxer Retro Clothing.

Læs mere om strømpebukserne her: www.tuxerretroclothing.dk/collections/strompebukser/products/polka-dot-printed-tights

 

Polka Dot Tights – 119.00 DKK

Læs også: Festlige, røde sko og sandaler – med alkoholvenlige hæle

Dorothy Perkins

Engelske Dorothy Perkins har altid et stort udvalg af billige, ensfarvede strømpebukser. Hvorfor ikke skifte de sorte strømpebukser ud med disse i en smuk vinrød. Strømpebukserne er i 80 denier og med en shape-effekt, der løfter og strammer de rigtige steder på baller, mave og lår. Fås også i flere farver.

Læs mere om strømpebukserne her: www.dorothyperkins.com/en/dpuk/product/wine-80-denier-magic-tights

Wine 80 Denier Magic Tights – på udsalg til £4.00 (ca. 35.00 DKK)

DenckerDeluxe

DenckerDeluxe er Danmarks største forhandler af Margot kjoler og accessories. Her finder du disse skønne, sorte tights med et bedårende mønster af sorte kirsebær. Fås i størrelse One Size – og klikker du ind på siden, så tag dig endelig tid til at beundre alle de andre flotte Margot-strømper.

Læs mere om strømpebukserne her: www.denckerdeluxe.dk/shop/margot-tights-bc

Sorte Margot Cherry Strømpebukser – 170.00 DKK

ASOS

Engelske ASOS har i deres egen linje ASOS DESIGN lavet disse smukke, blomstrede strømpebukser. I en tyndere kvalitet og med smukke blomsterranker, der smyger sig op ad benet, er du helt klar til fest – eller bare en festlig dag på arbejdet.

Læs mere om strømpebukserne her: www.asos.com/asos-design/asos-design-floral-tights

ASOS DESIGN floral tights – 86.57 DKK

Læs også: 5 flade festsko – i vintage- og pinupstilen

Lola Ramona

Danske Lola Ramona lægger hårdt ud med disse klanternede strømpebukser fra det italienske mærke Gipsy. Har du lyst til at tilsætte dit outfit en lille smule punk, uden dog at gå hele vejen, så er disse rød- og sort-ternede strømpebukser løsningen. Tykkelsen på strømpebukserne er 40 denier, og de fås i One Size – og også i grøn.

Læs mere om strømpebukserne her: www.lolaramona.com/collections/stockings/products/gipsy-tartan-bright-tights

Lola Ramona Tartan Tights Red – 74,56 DKK

Rema1000

De bedste og billigste strømpebukser får du – af alle steder – i Rema1000. Strømpebukserne har en let shape-effekt, men ikke så meget, at du ikke sagtens kan få plads til en stor bøf. Du finder simpelthen ikke bedre strømpebukser, og da slet ikke til den pris! Fås – desværre – kun i sort. En M/L passer en størrelse 42/44.

Læs om strømpebukserne her: www.shop.rema1000.dk/varer/807004

Rema1000 Shape strømpebuks – 30.00 DKK

Læs også: Sådan blev Jagten på Drømmemanden til (- eller Hvad Lou Noire ved om dating…)

« Shopping i Sevilla – her finder du alle de gode butikker!
Hvor skal du spise tapas i Sevilla, Spanien? »