Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England 26. februar 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

I England og resten af Storbritannien er de vilde med pinup-stilen, og her kan du finde mange gode webshops -til pinup-pigen, rockabilly-chick’en og til vintage-elskeren.

Lou Noire elsker selv alt, hvad der vækker minder om 1950’ernes glamour, og her giver hun sine bedste anbefalinger til engelske pinup-webshop, der sælger smukke kjoler, petticoats, cardigans, sko og tasker.

P.S. Alle webshops her på listen sender til Danmark.

Atom Retro

Hos den engelske webshop Atom Retro kan du finde vintagetøj, inspireret af Carnaby Street-butikkerne i 60’ernes Swinging London. Er du til mod-kjoler eller 50’er-pencildresses, så klik ind på siden her: www.atomretro.com.

Lou Noire har skrevet om Atom Retro – læs artiklen her!

British Retro

Hjemmehørende i London, hvor alt det smukke tøj også bliver produceret, henvender British Retro sig til kvinder, der elsker smukke kjoler i den elegante 1950’er-vintagestil. Her finder du både swingkjoler, pencilskits, petticoats og accessories – alt til rimelige priser. Du finder British Retro her: www.britishretro.co.uk.

Collectif

Lou Noire har allerede en del kjoler, nederdele og toppe fra Collectif – både fordi tøjet er helt fantastisk, og især på grund af deres hyppige udsalg, hvor du kan spare 50% eller mere. Er du til stof i sjove mønstre med mønstre med kirsebær og flamingoer, eller måske en finurlig håndtaske formet som en telefon, så finder du Collectif her: www.collectif.co.uk.

Hos Collectif kan du altid finde sjove mønstre og smukke pencilskirts!

Deadly Is The Female

Navnet på webshoppen bringer tankerne hen på sort/hvide Hollywoodfilm – og det er ikke noget tilfælde! Deadly is the Female har nemlig specialiseret sig i det klassiske Hollywood-look, med et hint af Femme Fatale. Her finder du kjoler, sko og accessories inspireret af 1940’erne, 1950’er og 1960’erne. Læs mere her: www.deadlyisthefemale.com.

Fever Designs

Til dig, der gerne vil bære vintagestilen på arbejde, uden dog at ligne, at du er på vej til rockabillyfest, kan Fever Designs anbefales. Her finder du klædeligt tøj til kvinder, med et strejf af vintage, i et tidsløst design der ikke går af mode. Se mere her: www.feverdesigns.co.uk.

Hell Bunny

Elsker du rockabilly-stilen, så kender du sikkert også allerede Hell Bunny. Mærket har også sin egen webshop, hvor du kan finde kjoler, der klæder kvindekroppen i vintage-stilen. Størrelserne går fra XS og op til 4XL, og du finder alt det fantastisk tøj her: www.hellbunny.com.

Læs mere: De bedste pin-up og rockabilly webshops

Joanie Clothing

Lou Noire elsker alle de skønne kjoler fra engelske Joanie, hvor navnet måske er inspireret af den fabelagtige karakter i 50’er-serien Mad Men. Er du til det nostagiske og feminine, eller måske mere til skøre prints, så kan du finde det hos Joanie Clothing her: www.joanieclothing.com

Se det store udvalg af feminine retro-kjoler hos Joanie Clothing.

Lady Vintage

Er du til smukke, romantiske blomstermønstre eller swingdresses med prikker, så kan du få det hos Lady Vintage. Det britiske mærke har som hjælp til at finde den rigtige størrelse udviklet en brugervenlig guide, som du finder på forsiden. Se mere her: www.ladyvlondon.com.

Lindy Bop

Lindy Bop sælger vintageinspirerede retro-herligheder, og ud over de feminine kjoler, finder du også et større udvalg af cardigans og capribukser. I webshoppen du ikke bare søge efter kjoletyper, men også efter print, for eksempel “Polka Dot” og “Animal Prints”. Se mere her: www.lindybop.co.uk.

Leder du efter en ny kjole – læs alle de inspirerende artikler hos Lou Noire her!

Miss Fortune

Skibet er ladet er rockabilly og pin-up, når mærket Miss Fortune lægger til kaj! Her finder du vilde t-shirts og toppe, forrygende festlige kjoler i et opdateret vintage-design og masser af accessories med kant. Se mere her: www.missfortune.co.uk.

Morellos

Vil du gerne have noget, som ingen andre har, så skulle du aflægge webshoppen hos Morellos et besøg! Stilen er 1940’erne og 1950’erne, og der er tøj og sko til både pinup-chicks og rockabilly-guys. Morrels fører blandt andet mærket La Riviera Clothing, der kun laver små kollektioner af tøjet, så du kan være helt sikker på ikke at møde en anden i samme kjole. Se mere her: www.morellos-clothing.co.uk.

Starlet Vintage

Leder du efter flotte vintage-festkjoler, så skal du tage et kig Starlet Vintage. Stilen er inspireret af 1930’erne, 1940’erne, 1950’er og 1960’erne, og iblandt de andre nævnte webshops på listen her, kan du finde kjoler, tøj og sko, der er lidt mere til den vilde side. Se selv her: www.starletvintage.co.uk.

Vivien of Holloway

Hos Vivien of Holloway finder du smukke kjoler, toppe og bukser til kvinden, der elsker at klæde sig i vintage-stilen. Der er masser af glamour og wow-effekt over tøjet – og dertil et meget stort udvalg. Vivien of Holloway fører tøj i eget mærke, og tilbyder også festlige skjorter til rockabilly-manden. Se mere her: www.vivienofholloway.com.

Og lige til sidst: Skal du betale told og moms, når du handler i engelske webshops?

Efter afstemningen om Brexit, er det engelske pund faldet i værdi. Kombineret med en lavere moms, også på tøj, kan du spare mange penge, når du handler i en britisk netbutik.

Forhandlingerne om Storbritanniens exit er EU er i gang, men så længe England og resten af Storbritannien stadig er medlem, skal du du hverken betale told eller moms, når du handler her.

Leder du efter rabatkoder til webshops i Danmark og England – klik her!