Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England Kategori: Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Pinup- og rockabilly-shops i Enland

Leder du efter pinup- og rockabilly-shops? I England og resten af Storbritannien er de vilde med pinup-stilen, og her kan du finde mange gode webshops -til pinup-pigen, rockabilly-chick’en og til vintage-elskeren.

Er du vild med alt, hvad der vækker minder om 1950’ernes glamour, får du her de bedste anbefalinger til engelske pinup- og rockabilly-shops, der sælger smukke kjoler, petticoats, cardigans, sko og tasker.

P.S. Alle webshops her på listen sender til Danmark.

LÆS OGSÅ: Danske butikker med tøj og sko i vintage- og pinup-stilen

Pinup- og rockabilly-shops i Storbritannien

Atom Retro

Hos den engelske webshop Atom Retro kan du finde vintagetøj, inspireret af Carnaby Street-butikkerne i 60’ernes Swinging London. Er du til mod-kjoler eller 50’er-pencildresses, så klik ind på siden her: Atom Retro.

British Retro

Hjemmehørende i London, hvor alt det smukke tøj også bliver produceret, henvender British Retro sig til kvinder, der elsker smukke kjoler i den elegante 1950’er-vintagestil. Her finder du både swingkjoler, pencilskits, petticoats og accessories – alt til rimelige priser. Du finder British Retro her: British Retro.

Collectif

Måske har du allerede en del kjoler, nederdele og toppe fra Collectif – både fordi tøjet er helt fantastisk, og især på grund af deres hyppige udsalg, hvor du kan spare 50% eller mere. Er du til stof i sjove mønstre med mønstre med kirsebær og flamingoer, eller måske en finurlig håndtaske formet som en telefon, så finder du Collectif her: Collectif.

Hos Collectif kan du altid finde sjove mønstre og smukke pencilskirts!

Deadly Is The Female

Navnet på webshoppen bringer tankerne hen på sort/hvide Hollywoodfilm – og det er ikke noget tilfælde! Deadly is the Female har nemlig specialiseret sig i det klassiske Hollywood-look, med et hint af Femme Fatale. Her finder du kjoler, sko og accessories inspireret af 1940’erne, 1950’er og 1960’erne. Læs mere her: Deadly Is The Female.

Fever Designs

Til dig, der gerne vil bære vintagestilen på arbejde, uden dog at ligne, at du er på vej til rockabillyfest, kan Fever Designs anbefales. Her finder du klædeligt tøj til kvinder, med et strejf af vintage, i et tidsløst design der ikke går af mode. Se mere her: Fever Designs.

Hell Bunny

Elsker du rockabilly-stilen, så kender du sikkert også allerede Hell Bunny. Mærket har også sin egen webshop, hvor du kan finde kjoler, der klæder kvindekroppen i vintage-stilen. Størrelserne går fra XS og op til 4XL, og du finder alt det fantastisk tøj her: Hell Bunny.

Joanie Clothing

Lou Noire elsker alle de skønne kjoler fra engelske Joanie, hvor navnet måske er inspireret af den fabelagtige karakter i 50’er-serien Mad Men. Er du til det nostagiske og feminine, eller måske mere til skøre prints, så kan du finde det hos Joanie Clothing her: Joanie Clothing

Se det store udvalg af feminine retro-kjoler hos Joanie Clothing.

Lady Vintage

Er du til smukke, romantiske blomstermønstre eller swingdresses med prikker, så kan du få det hos Lady Vintage. Det britiske mærke har som hjælp til at finde den rigtige størrelse udviklet en brugervenlig guide, som du finder på forsiden. Se mere her: Lady Vintage.

Miss Fortune

Skibet er ladet er rockabilly og pin-up, når mærket Miss Fortune lægger til kaj! Her finder du vilde t-shirts og toppe, forrygende festlige kjoler i et opdateret vintage-design og masser af accessories med kant. Se mere her: Miss Fortune.

Morellos

Vil du gerne have noget, som ingen andre har, så skulle du aflægge webshoppen hos Morellos et besøg! Stilen er 1940’erne og 1950’erne, og der er tøj og sko til både pinup-chicks og rockabilly-guys. Morrels fører blandt andet mærket La Riviera Clothing, der kun laver små kollektioner af tøjet, så du kan være helt sikker på ikke at møde en anden i samme kjole. Se mere her: Morellos.

Starlet Vintage

Leder du efter flotte vintage-festkjoler, så skal du tage et kig Starlet Vintage. Stilen er inspireret af 1930’erne, 1940’erne, 1950’er og 1960’erne, og iblandt de andre nævnte pinup- og rockabilly-shops på listen her, kan du finde kjoler, tøj og sko, der er lidt mere til den vilde side. Se selv her: Starlet Vintage.

Vivien of Holloway

Hos Vivien of Holloway finder du smukke kjoler, toppe og bukser til kvinden, der elsker at klæde sig i vintage-stilen. Der er masser af glamour og wow-effekt over tøjet – og dertil et meget stort udvalg. Vivien of Holloway fører tøj i eget mærke, og tilbyder også festlige skjorter til rockabilly-manden. Se mere her: Vivien of Holloway.

Hvad skal du læse ved stranden i år?

Jagten på Drømmemanden er en sjov datingbog, hvor du selv vælger handlingen. Bogen har 200 små afsnit, og historien skriver sig selv, imens du træffer dine valg: Vil du se ham igen? Er han virkelig enhver svigermors drøm? Og er det en god ide at drikke tequila med styrthjelm på? Læs mere her: Jagten på Drømmemanden

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Se flere artikler om shopping her...

« Få rabatkoder til alle de store webshops: H&M, ASOS, Dorothy Perkins og mange andre!
Hvordan finder du din størrelse, når du shopper på nettet? »