Om Lou Noire

Om Lou Noire

Hvem gemmer sig herinde bagved?

Lou Noire - Trine ToftEn kold vinterdag i 2018 lavede jeg mit første kuponhæfte. Det er det med masser af kærlighed og hjerter, som du kan se i bunden af siden. Det er siden blevet til utallige kuponhæfter og også sjove spil til hverdag og fest, for da jeg først var kommet i gang, kunne jeg ikke stoppe igen! Der kommer hele tiden nye sjove klippeklistre-produkter, så husk at følge med på Facebook, Instagram og Pinterest.

Og også bare lige fordi, jeg ved, du ikke kan få dig selv til at spørge: Når jeg ikke går under navnet Lou Noire, hedder jeg Trine Toft og har min lille digitale butik i smukke Svendborg.

Meget mere hygge, fællesskab og kærlighed – tak!

Lou Noire blev født ud fra et ønske om at bringe noget mere latter og nærvær ind i verden. I en tid hvor vi alle sammen sidder med næsen nede i telefonen hele tiden, havde jeg lyst til at lave noget helt analogt, noget der får os til at lægge telefonen og især noget, der giver os lyst til at kramme hinanden, grine og får sat gang i de dybe snakke.

Så her hos Lou Noire finder du derfor masser af spil og kuponhæfter, der kan fyre op under kærligheden, fællesskabet og hyggen. Der er kærlighedsspil til forelskede par, julekalendere, underholdning til konfirmation og polterabend og små breve med nogle af de ord, der kan være så svære at få sagt.

Send en hilsen

Har du spørgsmål, som du gerne vil have et svar på, eller har du bare lyst til at sende en hilsen, så skriv endelig en besked til Lou Noire på post@lounoire.dk eller via kontaktformularen.

24 Kærligheds-kuponer

Hov, jeg lovede jo også lige at vise dig det allerførste kuponhæfte fra Lou Noires hånd, de 24 Kærligheds-kuponer. Jeg er for længst holdt op med at tælle, hvor mange derude der har glædet deres elskede med de søde kuponer, men det glæder mig usigeligt at vide, at der så mange steder ude i det lille smukke land bliver delt al den kærlighed ud i kuponform. Det var jo det, der var meningen med det hele… ♥Lou Noire - Kærligheds-kuponer - Banner

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!

Rabatkode Pop-op 10% Banner - Lou Noire