Om Lou Noire

Om Lou Noire

Hvem gemmer sig herinde bagved?

En kold vinterdag i 2018 lavede jeg mit første kuponhæfte. Det er det med masser af kærlighed og hjerter, som du kan se i bunden af siden. Trine ToftDet er siden blevet til utallige kuponhæfter og også sjove spil til hverdag og fest, for da jeg først var kommet i gang, kunne jeg ikke stoppe igen! Der kommer ca. 1-3 nye varer hver uge, så husk at følge med på FacebookInstagram og Pinterest – og tilmeld dig endelig Nyhedsbrevet!

Og også bare lige fordi, jeg ved, du ikke kan få dig selv til at spørge: Når jeg ikke går under navnet Lou Noire, hedder jeg Trine Toft og har min lille digitale butik i smukke Svendborg.

Meget mere hygge, fællesskab og kærlighed – tak!

Lou Noire blev født ud fra et ønske om at bringe noget mere latter og nærvær ind i verden. I en tid hvor vi alle sammen sidder med næsen nede i telefonen hele tiden, havde jeg lyst til at lave noget helt analogt, noget der får os til at lægge telefonen og især noget, der giver os lyst til at kramme hinanden, grine og får sat gang i de dybe snakke.

Så her hos Lou Noire finder du derfor masser af spil og kuponhæfter, der kan fyre op under kærligheden, fællesskabet og hyggen. Der er kærlighedsspil til forelskede par, julekalendere, underholdning til konfirmation og polterabend og små breve med nogle af de ord, der kan være så svære at få sagt.

Hvor kommer ideerne fra?

Inspirationen kommer først og fremmest fra de ting, jeg selv lige står og mangler. Min søn ville ikke konfirmeres, men gerne nonfirmeres. Og jeg ved ikke, om du har prøvet at finde et nonfirmationskort, men det eksisterer ikke. Eller det gør det nu, for sådan et måtte jeg bare lave. På samme måde blev Bacon-boksen til; til min skønne kæreste, der aldrig ønsker sig noget, men som er vild med bacon!

Send en hilsen

Hvis du selv sidder med verdens bedste ide til et spil eller et kuponhæfte, der bare mangler, så tøv ikke med at skrive. Hvis jeg sætter din ide i søen, får du selvfølgelig et gratis eksemplar som tak.

Har du bare lyst til at sende en hilsen, eller har du spørgsmål, som du gerne vil have et svar på, så send endelig en besked til Lou Noire på love@lounoire.dk eller via kontaktformularen.

24 Kærligheds-kuponer

Hov, jeg lovede jo også lige at vise dig det allerførste kuponhæfte fra Lou Noires hånd. Jeg er for længst holdt op med at tælle, hvor mange derude der har glædet deres elskede med de søde kuponer, men det glæder mig usigeligt at vide, at der så mange steder ude i det lille smukke land bliver delt al den kærlighed ud i kuponform. Det var jo det, der var meningen med det hele… ♥

Se alle kuponhæfterne – klik her!

kærlighedskuponer

24 Kærligheds-kuponer til kæresten, der skal forkæles – køb dem her!

Besøg Lou Noires webshop

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB!

X