Om Lou Noire

Om Lou Noire

Hvem gemmer sig herinde bagved?

En kold vinterdag i 2018 lavede jeg mit første kuponhæfte. Det er det med masser af kærlighed og hjerter, som du kan se lidt længere nede. Lou Noire var egentlig tænkt som en side med lækre artikler om alt det, der gør kvinder glade, men da jeg havde lavet de første gavekort, kunne jeg ikke stoppe igen.

Trine ToftDet er siden blevet til utallige kuponhæfter og også sjove spil til hverdag og fest. Der kommer hele tiden nyt, for der er så mange anledninger, hvor et kuponhæfte ville være den perfekte gave!

Og så bare lige fordi, jeg ved, du ikke kan få dig selv til at spørge: Når jeg ikke skriver her, hedder jeg Trine Toft, er oprindelig uddannet bibliotekar og har min lille ord-butik i smukke Svendborg.

Meget mere sjov og ballade – tak!

Lou Noire blev skabt for at give en stemme til mit alter ego og for at få en platform, hvor jeg fortrinsvis kunne arbejde i min yndlingsfarve: pink. Jeg er meget glad for livet og alt det sjove, der følger med, især hvis man er karaktersvag nok til at nyde det!

Udover de mange kuponhæfter og spil, skriver jeg derfor også stadigvæk om alle de ting, der gør livet værd at leve. Så du får altså også lige lidt med om pinupkjoler, cocktails og andre små syndige ting. Gerne ting, der er fyldt med fest og farver!

Kuponhæfter til hverdag og fest!

Lou Noire er dog stadig mest kendt for de sjove kuponhæfter – gaven der bliver ved med at give! De hyggelige kuponhæfter er en sød og personlig gave, hvor du kan forære et helt hæfte med kærlighed og gode gerninger til for eksempel fødselsdag, årsdag eller Mors Dag.

Se alle kuponhæfterne – klik her!

kærlighedskuponer

24 Kærligheds-kuponer til kæresten, der skal forkæles – køb dem her!

Send en hilsen til Lou Noire

Har du spørgsmål, som du gerne vil have et svar på, så send endelig en besked til Lou Noire på love@lounoire.dk eller via kontaktformularen.

Besøg Lou Noires webshop