Om Lou Noire

Hvad gør kvinder glade? Det spørgsmål har mange mænd stillet sig igennem tiden – og helt sikkert også kvinderne selv!

Der er selvfølgelig de helt åbenlyse ting, som sko, hævn og et ryddet køkkenbord, men Lou Noire ved, at der er meget mere, der kan udløse den rislende fryd ned ad rygraden. Så hos Lou Noire kan du læse om de små og store glæder i livet, alt det som kvinder i virkelig gerne vil have, og som får dem til at smile.

Lou Noire selv spiser af livet i store bidder! Det er hendes mange erfaringer, hendes eventyrlyst og glæde ved livet, der definerer indholdet på siden. Her kan du læse om alle de ting, som Lou giver sine varmeste anbefalinger.

I erkendelse af at tiden er knap med så mange steder, Lou Noire gerne vil nå at se, så mange restauranter, der skal besøges og så meget tøj, der skal fortælles om – og samtidig et bibliotekarjob, der skal passes og bøger, der skal skrives – så har Lou Noire ansat Redaktricen, som den, der får tingene ført ud i livet. I et tæt kollegialt samarbejde, der med tiden også er blevet til et varmt venskab, foregår det daglige liv bag siden på den måde, at Lou melder tilbage til redaktionen om alt det oplevede, som Redaktricen omsætter til de spændende artikler, du finder her.

Vil du lære Lou Noire bedre at kende, kan du læse føljetonen om hendes liv her: Historien om Lou Noire – en ellers dydig bibliotekars romantiske fortællinger.

Historien om Lou Noire

Klik på billedet for at læse den eventyrlige historie om Lou Noire…

Samarbejdspartnere

Lou Noire samarbejder med mange spændende virksomheder, som alle laver skønne ting og sager. Derfor er langt de fleste links her hos Lou Noire udformet som reklamelinks. Det betyder, at når du klikker på et link og foretager et køb, så modtager Lou Noire provision. På den måde tjener den lille redaktion sine penge, så endnu flere spændende artikler kan se dagens lys.

Det koster ikke noget for dig, og Lou ville aldrig anbefale noget, som hun ikke selv ville anskaffe sig. Tvært imod bliver siden her brugt til at skrive om alt det, der gør kvinder glade – og især de ting, som Lou elsker!

Send en hilsen til Lou Noire

Lou er aldrig bange for at prøve noget nyt, og hun er gladest, når livet er sjovt og fuldt af leg (og mænd!). Lou ønsker kun nogle at have det morsomt sammen med, så her i Lou Noires lille univers er du yderst velkommen til at læse med og lægge en kommentar.

Har du spørgsmål, som du gerne vil have Lou til at svare på, så send endelig en besked til Lou på love@lounoire.dk eller via kontaktformularen.

Besøg Lou Noires webshop