Om Lou Noire

Om Lou Noire

Hvem gemmer sig herinde bagved?

En kold vinterdag i 2018 lavede jeg mit første kuponhæfte. Det er det med masser af kærlighed og hjerter, som du kan se i bunden af siden. Trine ToftDet er siden blevet til utallige kuponhæfter og også sjove spil til hverdag og fest, for da jeg først var kommet i gang, kunne jeg ikke stoppe igen! Der kommer ca. 1-3 nye varer hver uge, så husk at følge med på Facebook og Instagram.

Og også bare lige fordi, jeg ved, du ikke kan få dig selv til at spørge: Når jeg ikke går under navnet Lou Noire, hedder jeg Trine Toft og har min lille butik i smukke Svendborg.

Meget mere hygge, fællesskab og kærlighed – tak!

Lou Noire blev født ud fra et ønske om at bringe noget mere latter og nærvær ind i verden. I en tid hvor vi alle sammen sidder med næsen nede i telefonen hele tiden, havde jeg lyst til at lave noget helt analogt, noget der får os til at lægge telefonen og især noget, der giver os lyst til at kramme hinanden, grine og får sat gang i de dybe snakke.

Så her hos Lou Noire finder du derfor masser af spil og kuponhæfter, der kan fyre op under kærligheden, fællesskabet og hyggen. Der er kærlighedsspil til forelskede par, julekalendere, underholdning til konfirmation og polterabend og små breve med nogle af de ord, der kan være så svære at få sagt.

Hvor kommer ideerne fra?

Inspirationen kommer først og fremmest fra de ting, jeg selv lige står og mangler. Min søn ville ikke konfirmeres, men gerne nonfirmeres. Og jeg ved ikke, om du har prøvet at finde et nonfirmationskort, men det eksisterer ikke. Eller det gør det nu, for sådan et måtte jeg bare lave.

På samme måde blev Bacon-boksen til; til min skønne kæreste, der aldrig ønsker sig noget, men som er vild med bacon. På det seneste er der kommet flere læringsspil på programmet, hvor det både handler om at lære og grine. Menstruations-BINGO er både for sjov og for alvor, og så håber jeg i øvrigt, at vi nu endelig kan få høvlet dét tabu ned.

Send en hilsen

Så… er der overhovedet noget, jeg ikke kan lave et spil om? Det tror jeg ikke. Og det virker som om, at det er noget, jeg har tilfælles med dig, der sidder og læser med her. Der kommer i hvert fald masser af gode ideer i mailboksen fra alle jer glade kunder. Tak for dem!

Hvis du selv sidder med verdens bedste ide til et spil, der bare mangler, så tøv ikke med at skrive. Hvis jeg sætter din ide i søen, får du selvfølgelig et gratis eksemplar som tak.

Har du bare lyst til at sende en hilsen, eller har du spørgsmål, som du gerne vil have et svar på, så send endelig en besked til Lou Noire på love@lounoire.dk eller via kontaktformularen.

24 Kærligheds-kuponer

Hov, jeg lovede jo også lige at vise dig det allerførste kuponhæfte fra Lou Noires hånd. Jeg har ikke tal på, hvor mange jeg egentlig har solgt af det, men det glæder mig usigeligt at vide, at der uendelig mange steder ude i det lille smukke land bliver delt så meget kærlighed ud i kuponform. Det var jo det, der var meningen med det hele… ♥

Se alle kuponhæfterne – klik her!

kærlighedskuponer

24 Kærligheds-kuponer til kæresten, der skal forkæles – køb dem her!

Besøg Lou Noires webshop

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 25% RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB!

X