Handelsbetingelser - Lou Noire

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos Lou Noire

Her kan du læse om, hvordan du handler med Lou Noire, og hvilke vilkår og betingelser der gælder. Skulle du have yderligere spørgsmål, bedes du kontakte Lou Noire / Trine Toft via Kontaktformularen eller sende en mail til love@lounoire.dk.

Gældende handelsbetingelser er senest opdateret den: 28. marts 2021

Digitale produkter

Alle produkter hos Lou Noire er digitale PDF-filer, som leveres til straksdownload på mail, når du har bestilt og betalt. Du modtager IKKE et trykt produkt med posten til din hjemmeadresse. Så tjek din e-mail-indbakke – og ikke din postkasse.

Sådan bestiller du

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv dansk moms. Dine filer kan downloades, når betalingen er bekræftet. Sådan gør du:

  • Sørg for at angive den korrekte e-mail i ordreformularen. Dette er vigtigt, da du vil modtage din ordre på den e-mail, du har givet.
  • Hvis du ikke kan finde din bestilling i din email-indbakke indenfor 5 minutter, så start med at tjekke dit spam-filter (Hvordan gør jeg det?).
  • Hvis du har indtastet en forkert email-adresse, så send en besked til Lou Noire via Kontaktformularen. Din ordre vil derefter blive videresendt til den korrekte email-adresse.

Betalingsmuligheder

Indtil videre er det kun muligt at betale med PayPal. Hvis du ikke har eller ikke vil have en PayPayl-konto, kan du betale med kreditkort med PayPal. Læs mere om PayPal her: PayPal Hjælp.

Ønsker du ikke at benytte PayPal, kan du også finde langt de fleste af produkterne i de større netboghandler, f.eks. hos Bog&idé og Saxo.com.

Sådan printer du dit køb

Alle produkter fra Lou Noire kommer i en PDF-fil. Lou Noire anbefaler programmet Adobe Acrobat Reader til at åbne filerne med, og du kan hente det gratis her hos Adobe.

Kom toner på printeren og fyld den med almindeligt kopipapir (80g). Hvis du vil have udskriften i en bedre kvalitet, så køb noget kraftigere papir.

Du får det bedste udprintningsresultat, hvis du gemmer PDF-filen på din computer. Vælger du at printe filen direkte fra skærmen, kan designet rykke sig. Husk at vælge udskriften i farver. Lou Noire yder ikke yderligere support i forbindelse med udskrivning af produkter.

Returnering og reklamation

Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig dit samtykke til, at dit køb af et eller flere digitale produkter med omgående levering ikke kan fortrydes.

Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, har du selvfølgelig altid 24 måneders reklamationsret. Send en besked til Lou Noire via Kontaktformularen – så finder vi en løsning!

Copyright

Bemærk også, at produkter fremstillet af Lou Noire og solgt via www.lounoire.dk eller andre kanaler er til privat brug og derfor kun må benyttes af køberen og dennes husstand. Køberen har ikke lov til at dele, låne, kopiere, offentliggøre, sælge eller videresælge produktet til andre eller bruge produktet på nogen anden måde, der kan krænke Lou Noires ophavsret.

Send en hilsen til Lou Noire

Har du spørgsmål, så send endelig en besked til Lou Noire på love@lounoire.dk eller via Kontaktformularen.

Besøg Lou Noires webshop