Handelsbetingelser - Lou Noire

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos Lou Noire

Her kan du læse om, hvordan du handler med Lou Noire, og hvilke vilkår og betingelser der gælder. Skulle du have yderligere spørgsmål, bedes du kontakte Lou Noire / Trine Toft via Kontaktformularen eller sende en mail til post@lounoire.dk.

Gældende handelsbetingelser er senest opdateret den: 29. november 2023

Digitale produkter

Alle produkter hos Lou Noire er digitale PDF-filer, som leveres til straksdownload på mail, når du har bestilt og betalt. Du modtager IKKE et trykt produkt med posten til din hjemmeadresse. Så tjek din e-mail-indbakke og ikke din postkasse.

Du får en PDF-fil, som du skal udskrive – og det færdige produkt kan ikke redigeres af køber.

Sådan bestiller du

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv dansk moms. Dine filer kan downloades, når betalingen er bekræftet. Sådan gør du:

  • Sørg for at angive den korrekte e-mail i ordreformularen. Dette er vigtigt, da du vil modtage din ordre på den e-mail, du har givet.
  • Hvis du ikke kan finde din bestilling i din email-indbakke indenfor 5 minutter, så start med at tjekke dit spam-filter eller dit junk-filter (Hvordan gør jeg det?).
  • Hvis du ikke har modtaget din ordre eller har indtastet en forkert email-adresse, så send en besked til Lou Noire via Kontaktformularen. Din ordre vil derefter blive sendt igen.

Betalingsmuligheder

Hos Lou Noire kan du betale med MobilePay og alle større betalingskort, dog ikke rent Dankort uden VISA-kort.

Sådan printer du dit køb

Alle produkter fra Lou Noire kommer i en PDF-fil. Lou Noire anbefaler programmet Adobe Acrobat Reader til at åbne filerne med, og du kan hente det gratis her hos Adobe.

Kom toner på printeren og fyld den med almindeligt A4-kopipapir (80g). Hvis du vil have udskriften i en bedre kvalitet, så køb noget kraftigere papir. Bemærk, at de viste farver på produkterne kan variere alt efter den computer/device og printer, du udskriver på.

Du får det bedste udprintningsresultat, hvis du gemmer PDF-filen på din computer. Vælger du at printe filen direkte fra skærmen, kan designet rykke sig. Husk at vælge udskriften i farver. Lou Noire yder ikke yderligere support i forbindelse med udskrivning af produkter.

Returnering og reklamation

Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig dit samtykke til, at dit køb af et eller flere digitale produkter fra Lou Noire ikke kan fortrydes. Har du endnu ikke downloadet dit produkt, kan du altid skrive til post@lounoire.dk, så finder vi en løsning. Vil du have refunderet dit køb, er det meget vigtigt, at du ikke klikker på linket til download.

Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, har du selvfølgelig altid 24 måneders reklamationsret. Send en besked til Lou Noire via Kontaktformularen – så finder vi en løsning!

Copyright

Bemærk også, at produkter fremstillet af Lou Noire og solgt via www.lounoire.dk eller andre kanaler er til privat brug og derfor kun må benyttes af køberen og dennes husstand. Køberen har ikke lov til at dele, låne, kopiere, offentliggøre, sælge eller videresælge produktet til andre eller bruge produktet på nogen anden måde, der kan krænke Lou Noires ophavsret. Dette betyder også, at det ikke er tilladt at sende det købte produkt videre på mail til personer udenfor din husstand.

Du må til gengæld gerne lave enkelte analoge kopier af produkterne til til privat brug. ”Privat brug” omfatter almindeligvis kopiering til egen brug og brug for de personer, som fremstilleren har et personligt bånd til. Kopiering fra Lou Noire’s produkter må udover dette kun finde sted på institutioner og virksomheder, der har indgået aftale med Copydan, og kun inden for de i aftalen nævnte rammer. Læs mere om ophavsret her.

Ved misbrug forbeholder Lou Noire sig retten til uden varsel at tilbagekalde adgangen til et produkt. Dette betyder, at dit link til produktet ikke længere vil give adgang til download.

Send en hilsen til Lou Noire

Har du spørgsmål, så send endelig en besked til Lou Noire på post@lounoire.dk eller via Kontaktformularen.

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!

Rabatkode Pop-op 10% Banner - Lou Noire